Kakšen se vam zdi nov vremenar na Popu, Aleš Satler?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Kakšen se vam zdi nov vremenar na Popu, Aleš Satler?
Ima začetniško tremo. Jo bo premagal. Spomin se Katje, imela zelo veliko tremo. Nekaj časa je trajao, potem je bilo o.k.
Povprečen in totalno nekarizmatičen.
Jaz obožujem oba spola. Z obema mi je sexy. Pri moških imam fetiš na estetskega kurca.
Ena vremenarke se spomnim na Pop-u. Tega je že mogoče 15-20 let. Tista je bila res težko gledljiva in poslušljiva. Imena se sedaj ne spomnim. A je bila Zina, Mina, Reza??
No, koga bi pa vi, nezadovoljneži, rekrutirali za vremenkota?
No, koga bi pa vi, nezadovoljneži, rekrutirali za vremenkota?
NAjboljši bi bila kurja spaka z mona, ker je gej in ima lepega tiča.
Aja, če govori po štajersko ne govori slovensko. Najlepše je kritizirati druge ali vi govorite slovensko?
Kar poglej, kako govoriš, daleč od slovenščine, ljubljanščina ni slovenščina, Aleš pa govori lepo slovensko s štajerskim pridihom
Menim da ni primeren kandidat kljub temu da se trudi. Tak kanal si tega ne bi smel privoscit. Ko ga zagledam hitro preklopim saj ga je tezko poslusat.
Aleš sploh ni slab fant, samo moti me ta njegov suknjič. Odpri ga pa boš ok fant. To oblačilo mune pase pa vleče mu vse
Vredu. Fant je priden, dela, hodi v službo in se javno izpostavlja. Čez čas mu bo šlo bolje, ko bo trema izginila.
Ti pa, ko si odprl to temo naj te pa karma, samo to bom rekel, veliko je o tebi povedalo.
Še oblaki so se ustrašili in ne upajo na nebo
Fant je super, ima narejeno fakulteto iz matematike in fizike, tako, da se lahko vaše lepe praznoglave vremenarke (starlete) skrijejo pred njim.
Ko bo minila trema, pa bo še boljši. Pa še luštkan je.
jbg, ko slišim njegovo narečje, mi deluje kot da je nasekan.
boste rekli, da ne, ampak kaj češ.
ko so desetletja vloge dvornih norčkov v raznih slovenskih tv produkcijah dajali Štajercem s takim naglasom, je čas naredil svoje in ne morem ne povezati tega naglasa z pijanostjo. žal
Meni je pa zelo simpatičen pa videti je, da ve, kaj govori.
Super dečko. Malo se je mogel treme znebit, pa zrihtat telirane obleke.
Presuh je
Forum je zaprt za komentiranje.