Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kakšen recept z tuno iz konzerve

kakšen recept z tuno iz konzerve

dejte mal povedat no….

Mislim, da si norce ni potrebno delati. Tale je za mene zelo primitivna. sicer pa se napiše s tuno in ne z tuno

:)))

Jože je pač malo na levo nogo vstal danes, no ne bi bit zelo žalostna ;-))

Joze:))) Saj razumem, kam pes taco moli.

Calvo se nisem kupila, zato pa sva z mozem svoj cas sama tuno vlagala.

Reklama za Calvo me vedno spomni na plesastega gospoda:)

Calvo v italijanscini pomeni plesast. V mislih si vedno recem:
Zdaj je pa PLESKO na TV.

Vsem lep vikend. Danes je DAN ZEMLJE!

Mislim, da je Jožeta zmotil spodnji post z eno drugo vrste tune v imenu. Verjetno fant ni namerno delal reklame (ali pač??), ampak to tukaj ves čas počnemo. Pri pitulicah smo obdelali vse vrste skute in testa. Z imeni vred. V tem ne vidim nič slabega. Tudi Primož še nikoli ni rekel, da se tega ne sme početi. Vendar se pogovarjamo tudi o kvaliteti blaga (in Calvo smo popljuvali že počez in povrek), to je pač mnenje posameznika, mislim da ga lahko vsakdo ima.

Me pa zanima, kako je uspelo Jožetu pobrisati besedo CALVO iz naslova – a se to da?!?!

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Hojla !
Čez domačo-vloženo tuno je ni !

Nisem jaz pobrisal besede iz naslova,ker se to ne da …zbrisal jo je npr. Primož, al pa admin….

No saj meni je vseeno, jaz ne jem nobene od omenjenih

lep vikend želim tudi jaz !¨!!!

Aha, saj se mi je zdelo, da bi bilo preenostavno (če bi lahko vsak sam za seboj brisal).

Pa dober tek 😉

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Vse drugo se pogovarjate, nihče pa ni povedal, kako tuno iz konzerve lahko še uporabimo.
Meni je zelo všeč z rižem. Na drobno sesekljani čebuli podušim riž in proti koncu dodam tuno, da se pogreje in pred serviranjem oboje premešam.

Poskusite, morda bo tudi vam všeč. L.p E.

Hej, Eva!

Malo spodaj, kjer sprasuje Debeli, smo nasteli veliko:))) Sem pa res pozabila napisati, kje jo imam jaz najraje:)

Sama jo najvec porabim v hladni rezevi solati, saj si te, poleti tako osvezujoce jedi, ne znam predstavljati brez tune – poleg vlozenih cebulic, kumaric…in sira. No, kaksen koscek kuhanega prsuta se gre. Ne prenesem pa hrenovke; zdi se mi, da vse pokvari.

Lep pozdrav s taksno ali drugacno tuno:)

Imejte lepe praznike! Zdaj me pa nekaj dni ne bo, grem pa pa:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close