Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšen pravi moški tu gor?

Kakšen pravi moški tu gor?

Je kakšen pravi moški tu gor, da bi šel te dni zraven malce v gore?
V mislih imam Julijce. Špik, Prisojnik, kaj takega.

Očitno tule gor ni pravega moškega.

je pa velik pravih možačih babnc…. sam lulčki jim mankajo….

Mogoče je pa tu gor kakšna ženska, ki hodi v gore? Sicer bi raje moško družbo, ampak očitno tega ni mogoče najti. Žensk nas je pa že več, ki rade hodimo, tako, da mogoče se še katera od tu gor pridruži?

Pa…est sm u breg doma…..Kako naj povem… plata na šporget je še ravna, kuhnsk podn pa že ne:-)))
Tko da…. glih da se mi:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

:-))
Sva dva taka….moj klanc bl švoh avti prvozjo samo v rikverc….naravnost ne gre .-))

:-))
Sva dva taka….moj klanc bl švoh avti prvozjo samo v rikverc….naravnost ne gre .-))[/quote]
Ti zastopš a ne. Na tapravh kmetijah majo brane žlajf:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ejga, kva s’ pa mislu, d’ so tle sami zarukani l’dje.
Tavžent procent sm, d’ ma žlajf od toje brane bremz ole za zamenat !

Mi mamo že stopala narjena pod kotom, da laže gonmo g’rv’n.

Nak, žlajf ma gwind, edin k na ole spomina je wd, k’je že vse zarustan:-))

Ja, pa gamsje parkle. Ta prau hribovc se na ravnem spotika:-))

WD40 , a ne gwind na vinto, k’ jo k’ norc šraufaš , d’ ne gre vse u maloro pu breg dol .
Sm tu sam vedt, č’ maš ta pravo brano !

Vsak žajf k neki da nase ma vinto:-))

Kaj pa je to za eno narečje? Prosim, razsvetli me.

Kamnšk sawinsk:-)) Aja tistale žajfa l pogreša, žlajf je bolj prav:-)) Je pa zoprno pisat v narečju, anekaj manjka. Bo treba kakšno ekskurzijo:-))

Sem bila nekajkrat v Arboretumu, to kaj šteje? :))) Ljubiteljica rožic.

Hehe vpišem Prisojnik pa prletim na ta forum.
Bil na Špiku prejšnjo soboto. Skoz Krnico gor po Kačjem Grabnu dol. Snega za vzorec, ne derez ne cepina ne rabiš. Megla v štartu pol pa…graciozen razgled na vrhu, meglene koprene tm na ene 1000m pa vsi vrhovi v soncu. Tko da priporočam. Prisojnik bil planiram ta vikend pa so prazniki. Letos sigurno grem še Triglavska jezera s Triglavom, Mangart z Koritnice pa še kj lahkega kk Krn mogoč?

Hodim pa najraj kr sam…ker se najbolj poznam kaj lahko in kaj ne, pa kjer mi zapaše si vzamem svoj cajt malo poslikam. Šundra mam že tko dovolj v službi in na faksu in v gorah iščem predvsem mir. In svobodo.

Gornica, pa obilo sreče pr iskanju. Maš drugač forum od Hribi.net , kjer se da zmenit ne garantiram pa da dejansko funkcionira zadeva? Čeprav, če iskreno povem ne verjamem da boš mela kj sreče, ta čas ko se boš kj zmenla bo že 3 metre snega in se nč več nav dal.

Sem bila nekajkrat v Arboretumu, to kaj šteje? :))) Ljubiteljica rožic.[/quote]
Itak da šteje.Rože so kul. Ne jezikajo, ko se meniš z njimi:-))

So so hribovci… samo daj vsaj kaksne kontakt pa tko…
vsaj napisi kolk let mas pa iz kje si?

Da se lohko soloh kaj menimno..

Hribovc…

Grem jst na velko na enga takratkega!
Se vidmo pr Lojzetu!
Jst bom tist, ki bo regrat nabiral. ☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

O pa sta se našla dva. Moutain man, O pa sta se našla dva. Moutain man, dober okus imaš. Na Špik se tudi že dolgo odpravljam. Na hribi.net se mi zdi, da druženje nekako ne deluje. Nisem še opazila, da bi se kaj konkretno zmenili. Saj pozimi drugače tudi hodim v gore.
Hribovc, super. Še en pravi dec :).

gornica
jst sem za .
Sem za normalne ture, samo brez cepinov
sva na vezi, mogoče še en kolega zraven, če te ne moti družba.
star sem 34 let, kondicija je 🙂 okolica Lj,od kod si ti?

Hodim hodim…

… pa te ni videt …

sem pa za dogovore… pisi kje kam kontakt

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close