Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen POWER BANK izbrati

Kakšen POWER BANK izbrati

Rabim power bank za občasno polnjenje mobitela.. pa nimam pojma, kako se to izbere…

Potrebujem pomoč.

Hvala.

tam ene 10000 Mah če samo občasno

😉

večje je boljše

Glej kapaciteto, ki je izražena v mAh. Realno je zmogljivost kakšnih 20% nižja od napisane. Primerjaj z baterijo mobitela – če ima tvoj mobi npr 4000 mAh baterijo, boš z 10000 mAh powerbankom napolnila cca 2x. Lahko malo več, lahko malo manj.

Vzemi največjo zmogljivost, ki jo še lahko pospraviš tja, kjer ga boš imela in nosila naokrog – a pazi na velikost in težo. Npr powerbanki s kapaciteto okrog 20000 mAh imajo okrog pol kile oz malo manj in so veliki in debeli za cca moško dlan – seveda odvisno od modela in cene. 10000 pa ustrezno manj.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 05.05.2022 ob 09:40

Glej kapaciteto, ki je izražena v mAh. Realno je zmogljivost kakšnih 20% nižja od napisane. Primerjaj z baterijo mobitela – če ima tvoj mobi npr 4000 mAh baterijo, boš z 10000 mAh powerbankom napolnila cca 2x. Lahko malo več, lahko malo manj.

Vzemi največjo zmogljivost, ki jo še lahko pospraviš tja, kjer ga boš imela in nosila naokrog – a pazi na velikost in težo. Npr powerbanki s kapaciteto okrog 20000 mAh imajo okrog pol kile oz malo manj in so veliki in debeli za cca moško dlan – seveda odvisno od modela in cene. 10000 pa ustrezno manj.

Najlepša HVALA.

Jaz ne bi vec kupila, sem kupila eno od Apple, pa ni tko mocna, k je pisalo. En kolega, ki se spozna na to mi je reku, da so brezveze in ne kaj dost bolj hitre. Bolj mi je fajn uni hitri normalni polnilc. Doma imamo se eno to „polnilno plosco” smo dobili darilo od Jure, tudi nihce ne posega po njej, ze mora bit en razlog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close