kakšen parfum kupit ženi
Kupit nekomu parfum, ko pa ne veš niti kaki vonj ji je všeč je zelo delikatno. Kot je že ena omenila na vsaki koži diši drugače.
Jaz ti dam drug nasvet.
Poglej kake parfume ima, si zapiši in pojdi v parfumerijo ter povej, saj tam bo hitro znala ocenit al so ji všeč bolj sladki vonji, osvežilni, taki močni,…… Drugo pa, ko ti bo predlagala kak je primeren pa vpraši za taki mali tester, ki jih imajo, sam radi ne dajo. Reči, da kupuješ za darilo pa nisi ziher in če ti lahko da.
Taki dobri nežni so:
Yellow Crystal – Versace
Light blue – D&G
Green jade – Bvlgari
Addict sensuelle – Dior
Indian summer – Priscilla Presley
uf jst mam pa fetiš na parfume 🙂 jst skoraj, da ne grem od doma brez parfuma! Pač rada lepo dišim in to opazijo tudi drugi, ker dostikrat dobim komplimente tako od žensk in moških, da lepo dišim, ali me sprašujejo kateri parfum tako lepo diši. Že od nekdaj sem nora na to, da ženska diši in prav tako moški. seveda pa vse v mejah normale. jaz imam doma na zalogi trenutno 4 različne parfume Escada – Magnetizem, Amor, Amor – Chacarel, Angel or Demon – Givenchy, Pure Poison – C. Dior. Vsak teden se parfumam z drugim 🙂
Pozimi imam bolj sladke parfume, poleti pa bolj sveže.
Poleti pa mi je ušeč Le sicret elixir – Givency, J´adore – Dior, Very irresistible – Givenchy
Drgač pa vsak ima svoj okus in nekomu lahko diši, drugemu pa ne.
meni npr. tale light blue od D&G ne diši, večini pa 😉
Forum je zaprt za komentiranje.