Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kakšen je moški v znamenju leva?

Kakšen je moški v znamenju leva?

Ne bo držalo. Sonce je komaj dobro vstopilo v Leva. Na nebu mislim, astronomsko. Kako je v horoskopih, pa ne vem.
[/quote]

Imate absolutno prav. Sem pogledal na aplikaciji Sky Map. Med astronomsko zvezdno sliko in horoskopsko sliko je eno znamenje zamika. To naj bi bilo zaradi precesije Zemljine osi, ki je okrog 26000 let. Astronomska in horoskopska slika naj bi se pokrivali pred dobrimi 2000leti. Takrat naj bi se začelo takoimenovano znamenje Rib, sedaj pa počasi prehajamo v znamenje Vodnarja. To pomeni, da je Sonce v trenutku ko se začne pomlad (pomladni ekvinokcij oz. enakonočje) nekje na meji med ozvezdjem Rib in Vodnarjem in bo vsako leto globje v Vodnarju. Čez 2160 let bo pa Sonce ob pomladnem ekvinokciju že na meji Vodnarja in Kozoroga. Upam, da sem pravilno zapisal.

Način izražanja je zgolj pokazatelj kaj se dogaja v duši. V takih pa je osnova posesivnost. In ne, levčku nikakor ni primerno krotenje brezskrbne posesivne roditeljice. Ravno zato sika…

Za primerjavo; migrantje so ravno zato uspešni, ker iz njih njihove roiteljice niso naredile pudeljčke. Levček ki si si ga rodila, nima mikakršne šanse preživeti ko se bo moral sam soočiti z njimi ali ubraniti čast njegove samice.

Socioločka slika evrope se na tak način spreminja ravno zato, ker ste evropske ženske uničile svoj zarod. Iz levčkov ste naredile pudeljčke… (šarec,cerar, pahor, in tako nazaj…)
[/quote]
Vsak na to gleda drugače. Morda sem res posesivna, morda le zaščitniška. Kakorkoli, se trudim in z vsakim dnem kaj novega naučim. Morda res ne bom nikoli mati leta, saj zagotovo delam napake,a vedno dam vse od sebe in se trudim biti zvesta svojim načelom, naukom ki so mi jih moji starši predali in oblikovati način, ki se najbolj približa tistemu, kar jaz vidim kot kvalitetna vzgoja. Menim, da mu ne bo hudo zaradi moje vzgoje. A vedno dopuščam možnost, da se motim. Ko bom znala bolje, bom to zagotovo tudi naredila.

Zanimivo pa, da z vsem tem znanjem in modrostjo ne rešujete vi, kot odrasla oseba, vseh zgoraj naštetih težav. Najlažje je obtoževati in kriviti ženske. Kje pa ste vi, moški? Ta pravi “levi”, zakaj se ne borite danes? Ali je tudi vas mati spremenila v pudeljcke? Ccc… Politike ste si izvolili sami. Vi, vaša generacija. Z vzgojo vaših mater. Pa vidimo rezultate…

Iskreno, vidim na teh položajih v prihodnosti ženske ( po vsem svetu).

Da se navežem še na osnovno temo: tak nivo komunikacije, z žaljenjem, pametovanjem, obtoževanjem za enega leva ni “dostojno” in se nikoli ne bi spuščal na tak nivo. Zato jih tako spoštujem. Oni s samozavestjo, premišljenim argumentom in odločnostjo ter izbranimi besedami in celo tonom izrazijo svoje mnenje, ne da bi kogarkoli prizadeli.

Vsak na to gleda drugače. Morda sem res posesivna, morda le zaščitniška. Kakorkoli, se trudim in z vsakim dnem kaj novega naučim. Morda res ne bom nikoli mati leta, saj zagotovo delam napake,a vedno dam vse od sebe in se trudim biti zvesta svojim načelom, naukom ki so mi jih moji starši predali in oblikovati način, ki se najbolj približa tistemu, kar jaz vidim kot kvalitetna vzgoja. Menim, da mu ne bo hudo zaradi moje vzgoje. A vedno dopuščam možnost, da se motim. Ko bom znala bolje, bom to zagotovo tudi naredila.

Zanimivo pa, da z vsem tem znanjem in modrostjo ne rešujete vi, kot odrasla oseba, vseh zgoraj naštetih težav. Najlažje je obtoževati in kriviti ženske. Kje pa ste vi, moški? Ta pravi “levi”, zakaj se ne borite danes? Ali je tudi vas mati spremenila v pudeljcke? Ccc… Politike ste si izvolili sami. Vi, vaša generacija. Z vzgojo vaših mater. Pa vidimo rezultate…

Iskreno, vidim na teh položajih v prihodnosti ženske ( po vsem svetu).

Da se navežem še na osnovno temo: tak nivo komunikacije, z žaljenjem, pametovanjem, obtoževanjem za enega leva ni “dostojno” in se nikoli ne bi spuščal na tak nivo. Zato jih tako spoštujem. Oni s samozavestjo, premišljenim argumentom in odločnostjo ter izbranimi besedami in celo tonom izrazijo svoje mnenje, ne da bi kogarkoli prizadeli.
[/quote]

Najbolj zdravo kar mi je življenje dokazalo glede odnosov je; “glava otroku je njegova mama, glava njej pa njen mož.”

Vsak odstopanje od naravnega prav(a) je brca v temo. Zavijaj v leporečje, enakopravnost, ……………………………, kakorkoli obračaj, je brca v temo.

A ne rešujemo mi ” z vsem tem znanjem in modrostjo” ?

Modro čakamo, da vas bojo migrantje potolkli, z lepo besedo se vam namreč ne da nič dopovedati. Kar ste si skuhale boste pojedle…

Najbolj zdravo kar mi je življenje dokazalo glede odnosov je; “glava otroku je njegova mama, glava njej pa njen mož.”

Vsak odstopanje od naravnega prav(a) je brca v temo. Zavijaj v leporečje, enakopravnost, ……………………………, kakorkoli obračaj, je brca v temo.

A ne rešujemo mi ” z vsem tem znanjem in modrostjo” ?

Modro čakamo, da vas bojo migrantje potolkli, z lepo besedo se vam namreč ne da nič dopovedati. Kar ste si skuhale boste pojedle…
[/quote]

Ampak res, zakaj nič ne naredite, niste naredili, vi moški? Saj konec koncev ne gre samo za ženske, ker v muslimanskem svetu in razmišljanju so manj vredne kot koza pri hiši, saj to menda veš ??? Gre za zemljo, vire in bogastva in moč vladanja. V tem njihovem svetu za vas moške ne bo prostora, ker imajo svojih dovolj. Torej boš usodo delil z nami.

Poleg tega, da si zamerljiv lev, nerazgledan ali bolje rečno napiflan nečesa kar ne znaš povezati in ne razumeš, si še KVIZLING!

Ampak res, zakaj nič ne naredite, niste naredili, vi moški? Saj konec koncev ne gre samo za ženske, ker v muslimanskem svetu in razmišljanju so manj vredne kot koza pri hiši, saj to menda veš ??? Gre za zemljo, vire in bogastva in moč vladanja. V tem njihovem svetu za vas moške ne bo prostora, ker imajo svojih dovolj. Torej boš usodo delil z nami.

Poleg tega, da si zamerljiv lev, nerazgledan ali bolje rečno napiflan nečesa kar ne znaš povezati in ne razumeš, si še KVIZLING!
[/quote]

Na evo ti ga na Miško, kam te je pripeljalo tvoje levje rjovenje hahahahaha… med nas ostale prašiče, kar pa nima več zveze s horoskopi (no mogoče kitajskim, kjer pa smo slučajno ravno v letu prašiča).

https://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c

Jaz sem sama levinja in spoznala sem pravkar leva. Moja naj frendica je levinja. Pa stric, teta in ena sestrična. Polno levov.

V bistvu mi smo ful družabni in samozavestni, brez dlake na jeziku. Eni to zamenjajo za aroganco. Ja pač, ob določenih ljudeh gre izpod nadzora to.

Nismo hinavci, smo fer, to da smo pa hudobni – hehe, to je sarkazem, mi se pač radi zafrkavamo in če kdo ne dojema, si ga privoščimo in tako bo rekel, da smo hudobni.

Pa kao dobri ljubimci, ampak zvesti partnerju in družinski. Ker pa se ne podrejamo pravilom, pa mnogo kdo sam ostane.

Leni smo tud lahk al pa obratno. Lahk smo zelo leni, treba se je v roke vzet.

Doma ima dva leva. Ne bi si mogla bit bolj različna, v vsem.

[/quote]

Če sem jaz še kvizling si ti butara, ki ne doumeš niti tega, da usode ni. Usoda vam je le izgovor za prenašanje odgovornosti na neobstoječe. Obstajajo pa zgolj vzroki in logične posledice.

Pa tudi če usoda bi obstajala, jo ne bom delil z vami, ker vas več ne bo, tistih ki vas bojo potolkli pa tudi ne, ker sem niso prišli pošteno delati temveč použiti vaše bedaštvo pardon dobroto pardon socialne pravice pardon sadove vaše proste volje. To ve tudi zadnji vaš levček- pudeljček, zato si kupuje blindirane merđote.

Tudi ni res, da moški in očetje nič ne delajo. Resnica je, da pametnjakovičke ki ste si rodile levčke, vam možoti (ne) pomagajo,……………………………………………, zgolj niste na tekočem.

Sem jim pa že dve leti nazaj povedal, da delajo sizifovo delo, zadnji dokaz da sem imel prav, je preložitev odgovornosti pudeljčka šarca in bebav odgovor strokovne sodelavke iz MP.

Boriti se namreč z nezvestimi levinjami in njihovimi pudeljčki na položajih je čista neumnost, nevredno energije, modro vas je pustiti, da vas bojo potolkli vam diametralno nasprotno nori plenilci. Ko vas bojo potolkli, bojo odšli za novim plenom…

To ni zamerljivost, nerazgledanost, napiflanost, kvizlinštvo, je naravno prav(o), je pamet, je modrost.
Samostojen lev namreč zna oceniti kdaj in za koga ali kaj ni več vredno trošiti energije. Samostojen lev namreč željenih samic ne posiljuje v njegovo zavezništvo. Njemu so cenjene zgolj tiste, ki se za to svobodno odločijo ne pa pre/prosto izberejo.

Na evo ti ga na Miško, kam te je pripeljalo tvoje levje rjovenje hahahahaha… med nas ostale prašiče, kar pa nima več zveze s horoskopi (no mogoče kitajskim, kjer pa smo slučajno ravno v letu prašiča).

https://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c
[/quote]

Že dolgo več po levje ne rjovim, mi je nevredno, odkar sem šel na razgledno točko od kjer imam razgled na kompletno dogajajne ne samo v sloveniji. Sem v svojem miru, opazujem bedaštva in idiotizme mnogih, s tistimi ki se jim sploh da, se zgolj pomenkujem o tem kaj vidim. Vmes mnogo sikanja name mi samo potrjuje, da sem imel in še imam prav.

Že dolgo več po levje ne rjovim, mi je nevredno, odkar sem šel na razgledno točko od kjer imam razgled na kompletno dogajajne ne samo v sloveniji. Sem v svojem miru, opazujem bedaštva in idiotizme mnogih, s tistimi ki se jim sploh da, se zgolj pomenkujem o tem kaj vidim. Vmes mnogo sikanja name mi samo potrjuje, da sem imel in še imam prav.
[/quote]

[/quote]

original taprav za taka nora ženščeta ki verjamejo v horoskope

Imate absolutno prav. Sem pogledal na aplikaciji Sky Map. Med astronomsko zvezdno sliko in horoskopsko sliko je eno znamenje zamika. To naj bi bilo zaradi precesije Zemljine osi, ki je okrog 26000 let. Astronomska in horoskopska slika naj bi se pokrivali pred dobrimi 2000leti. Takrat naj bi se začelo takoimenovano znamenje Rib, sedaj pa počasi prehajamo v znamenje Vodnarja. To pomeni, da je Sonce v trenutku ko se začne pomlad (pomladni ekvinokcij oz. enakonočje) nekje na meji med ozvezdjem Rib in Vodnarjem in bo vsako leto globje v Vodnarju. Čez 2160 let bo pa Sonce ob pomladnem ekvinokciju že na meji Vodnarja in Kozoroga. Upam, da sem pravilno zapisal.
[/quote]

Astronomska in astrološka slika sta se pred 2000 leti res pokrivali in tudi astrologije, ki so nastale pred tem in so stare precej več tisočletij, kot “naša”, so se takrat do pikice ujemale s podobo neba in še danes se, ker še vedno obstajajo (indijska, indijanska …). Pred cca 2000 leti je zaštartal nov val ved, med njimi “naša” astrologija. Ker ni upoštevala precesije, ki jo omenjate, prihaja z leti do čedalje večjega zamika, tako da je trenutno od realnega pogleda v vesolje v resnici odmaknjena že za skoraj celo znamenje. Zaradi tega ima nekdo, ki je rojen 10.4., Sonce v ribah in ne v ovnu, pa tudi ascendent je večinoma zamaknjen.
Kdor želi realno sliko, je na našem področju trenutno najboljša izbira vedska ali indijska astrologija.

Kako to misliš SEM SI pa rodila levčka?

Jaz sem levinja.
Ne spoštujem laži, zahrbtnosti, zavajanj, hinavčin ne kakršnih koli varanj in manipulacij z drugimi ljudmi, ker z vso to zlobo si nekdo drug drzne za drugega določit kako bo živel. Te pravice nima, saj se ta konča z odgovornostjo do drugega.
Vedno stopim v bran zvestobi, ljubezni, prijateljstvu, poštenosti. In iz tega izhaja vse moje pisanje na monu. Sem nežna kot srnica a znam tako zarjovet ko nekdo drugega oškodi na podle načine kot sem že zgoraj omenila.

Lev je znamenje Sonca. Lastnosti, s katerimi se opišeš, so veliko bližje kakšnemu drugemu planetu (Saturna bolijo krivice, Mars se bori, Venera je ljubezen, prijatejstvo).
Leva baš boli, on je samemu sebi dovolj in se nikoli ne vtakne v to, kako živijo drugi.

Lev je znamenje Sonca. Lastnosti, s katerimi se opišeš, so veliko bližje kakšnemu drugemu planetu (Saturna bolijo krivice, Mars se bori, Venera je ljubezen, prijatejstvo).
Leva baš boli, on je samemu sebi dovolj in se nikoli ne vtakne v to, kako živijo drugi.
[/quote]
Ne označujemo vsi levi to kar pišeš, ker take ljudi ki so sami sebi dovolj poznam v precej drugih znamnenjih. Ljudje smo še vedno individualni. In to kar sem napisala drži za točno to levinjo o kateri sem pisala.
Sem pa spoznala v lajfu med drugim tudi ljudi iz drugih znamenj, ki jih briga le lastna rit. Torej jim pritiče ravno to, kar pišeš o levu.

Nežna kot srnica, zarjove kot levinja… da še tiger postane hišni mucek.

https://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8

Nežna kot srnica, zarjove kot levinja… da še tiger postane hišni mucek.

https://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8
[/quote]
🙂

Ne označujemo vsi levi to kar pišeš, ker take ljudi ki so sami sebi dovolj poznam v precej drugih znamnenjih. Ljudje smo še vedno individualni. In to kar sem napisala drži za točno to levinjo o kateri sem pisala.
Sem pa spoznala v lajfu med drugim tudi ljudi iz drugih znamenj, ki jih briga le lastna rit. Torej jim pritiče ravno to, kar pišeš o levu.
[/quote]

Ni samo Sonce na nebu in kategorizirati ljudi po tem je milo rečeno nefer. Osebnost oblikujejo pozicije vseh planetov. To sem hotela reči.

Ni samo Sonce na nebu in kategorizirati ljudi po tem je milo rečeno nefer. Osebnost oblikujejo pozicije vseh planetov. To sem hotela reči.
[/quote]
Spoznala leva,sama sem levinja…čist mi je glavo zmešal 🙂 da ne govorim o strasti med nama….jooj

[/quote]
Aha.
Jaz sem drugače mnenja, da se sami oblikujemo glede na svoje notranje vodilo, glede tega kdor v resnici smo. Je pa kriza pri tistih kjer jih lastni starši kot otročke zapeljejo na napačno pot in potem iz tega delujejo, dokler (če sploh) ne ozavestijo da to nima nič skupnega z njimi in se resocializirajo.

Aha.
Jaz sem drugače mnenja, da se sami oblikujemo glede na svoje notranje vodilo, glede tega kdor v resnici smo. Je pa kriza pri tistih kjer jih lastni starši kot otročke zapeljejo na napačno pot in potem iz tega delujejo, dokler (če sploh) ne ozavestijo da to nima nič skupnega z njimi in se resocializirajo.
[/quote]

Poslus ti pametnjakovicka, tako meni vsecnega razmisljanja pa nism ze dolgo bral.

Aha.
[/quote]

Res je, planeti pa razkrijejo, kdo v resnici smo.

Spoznala leva,sama sem levinja…čist mi je glavo zmešal 🙂 da ne govorim o strasti med nama….jooj
[/quote]

Prav je tako, strast mora biti. 🙂 Srečno.

Res je, planeti pa razkrijejo, kdo v resnici smo.
[/quote]
Ampak če planeti to razkrivajo, pomeni da bi bil čisto nekdo drug, če bi se malo kasneje ali malo prej rodil.. se ne strinjam s to trditvijo, ker se nihče ne rodi z zlobo v sebi in ne morejo mu jo določit planeti ampak zgrešeni zgledi, vsiljevanje, zanemarjanje, dušenje v vatko itd tekom odraščanja in predvsem to, kako so si oni to prevedli v svojih malih glavicah. Mnogi se ne rešijo teh spon.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close