Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kakšen avto?

Kakšen avto?

Imam namen kupiti avto – bolj mestne vožnje, nekje cca 10.000 evrov, pa nikakor ne morem določiti ne znamke, ne zunanjosti, ne kvalitete. Smo štiričlanska družina in rabimo kot drugi avto.

kUPUJETE NOVEGA ALI RABLJENEGA?

To me pa res zanima, imam podoben proračun, rabim zase+otroka… Rabljenega do 4 leta…da bo malo večji 🙂

Renault modus

Modus je pa najmanjši avto kar jih poznam 🙁

Modus je lušten, ampak mislim, da je predrag za to, kar ponuja.

Mogoče malo nad proračunom, ampak nissan note je meni ena taka fletna velikost.

morda Twingo?

lp Maja

trenutno zelo ugodno ford fiesta- imajo akcijo

Tukaj imaš spisek avtomobilov do 10tisč€ in nad letom 1994. Da dobiš predstavo kakšne imaš možnosti.

Jaz imam Ibizo, spada v ta rang in mi je super. Pravzaprav je to že tretja.
Ni majhna, ni velika in nekje v zlati sredini po kvaliteti in ceni.

http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki_index.asp?znamka=0&model=0&tip=katerikoli%20tip&cenaMin=6000&cenaMax=10000&letnikMin=2004&letnikMax=2007&bencin=&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=&servis=&garancija=&automatic=&starost2=&presort=cena&tipsort=DESC&star1=1&star2=1&star3=1&star4=1&star5=1&karambolirano=&oblika=&kmMin=&kmMax=&kwMin=&kwMax=&lokacija=&izpis=&brezcene=&stran=1

Jaz prodajam Škodo Octavio karavan, z vso opremo, letnik 2000, dodatano tudi strešni prtljažnik Thule in 4 gume, redno servisiram, oglas je na avto.net

Logan. Mi ga imamo kot prvi avto. Z vso opremo in je krepko POD 10.000 EUR. Samo zato, ker ni zveneča znamka. Zelo zadovoljni.

Daj link. Diesel ali bencinar?

Lp

Pa ful prilagodljiv. Za drugi avto je perfekten.

New Report

Close