Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kakovosten puder

Kakovosten puder

Zdravo!

Zaenkrat še nisem našla tistega pravega pudra zase. Imam 21 let, mešan tip kože, prav tako je moja koža dokaj občutljiva na agresivne sestavine v kozmetičnih kremah. Iščem lahek puder, ki bi pustil koži dihati (brez efekta maske) in bi hkrati dobro prekrival. Prav tako ne bi smel biti premasten. Do sedaj sem uporabljala MF, enkrat tudi Jade, sedaj pa bi rada poskusila kaj boljšega. Ob tem me tudi zanima, ali se da dobiti kakšne testerje (npr. tester za Chanelov puder, Lancome, Shisedo idr.).

Hvala za nasvete in LP,

Katja

Mogoče bi probala Izadorin puder Hydralight foundation. Tekoča, lahka, mat podlaga, daje naraven videz. Narejena je na vodni osnovi, je neodišavljena in klinično testirana. Se mi zdi kar primerna podlaga za zahtevno in občutljivo kožo. Cena glede na kvaliteto zelo sprejemljiva.

LP J

priporočam ti puder za mešan tip kože Artistry, ki kože ne masti, ne povzroča ogrcev in vpija odvečno maščobo s kože in tako preprečuje masten sijaj. Je zelo nežen in seveda preizkušen na lastni koži!!!

Kozmetika Artistry, ki jo distribuira koncern Amway je tudi zelo kvalitetna. Nekatere moti samo to, da je ne moreš kupiti v trgovini. Če pa najdete kakšno distributerko, ga vam bo rade volje priskrbela.

LP J

Ja, jaz imam občutljivo kožo in pri Chanelu ne moreš zgrešiti. Kar se vzorčkov tiče, pa jih parfumerije dostikrat nimajo ne vem kako veliko na zalogi. Vprašaj v kakšni bolj frekventni trgovini npr. Muller ali Limoni BTC ipd, kdaj bo kakšna promocija za tisto znamko, ki si jo želiš in naj ti takrat dajo vzorčke, svetujejo ali namažejo.

Irena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close