Najdi forum

Kako

Sodelavka me je prosila če bi ji lahko posodila 650€ ker jih nujno potrebuje, dogovorila sva se da mi vrne pri naslednji plači. Minilo je že leto dni, ona pa sploh nič ne omenja, kot da si ni ničesar sposodila. Seveda, sem jo že kar nekajkrat vprašala kdaj misli vrnit, njen odgovor, da nima in da ne more, in da ne ve kdaj bo lahko?

V letu dni je bilo že kar nekaj plač, regres, bila tudi na dopustu, mojega denarja pa ne vrne?

Joj kako sem jezna, za svoj denar morm prost, res je , dobrota je sirota!

Ima kdo kakšno idejo, kaj storiti da mi vrne moj denar, seveda brez obresti?

Na neumnostih se učiš s svojimi stroški.

Verjetno res!

Ma ne vem no…. jaz bi ji takoj vrnil z enakim ali podobnim.

Sposodi si kaj od nje kar je vredno več in odgovori enako – boš vrnila, takoj ko bo vrnila denar. Npr. sposodi si enkrat avto “za samo nekam na hitro skočit”. Ali pa zdaj v hladnejših časih zimski plašč, kolo, računalnik, itd.

jaz bi ji dal 24ur časa…če nebi bilo kaj…bi pa fizično obračunal z njo…še prej bi jo pa tak prestrašil da bi se posrala v gate…no vrjetno do fizičnega obračuna nebi prišlo…pa zahteval bi najmanj 700€.

jaz bi jo za uhe in peljal do bankomata, če nebi bilo dovolj bi se pa še sprehodila na banko po posojilo ali povečan limit.

Kako da jo ni sram?!

Na koncu, bom pa še jaz packa izpadla?

Je rekla da mi ne more vrnit, je v postopku ločitve, in gre v najemniško stanovanje.

Morda še kakšna ideja?

Za 650 E je nekdo izginil iz tvojega življenja.Ne bo ti več težila za nič.Poceni.

V bodoče pa ne posojaj denarja.

Ni izginila iz mojega življenja, se me ne izogiba, pa tudi nimam občutka da bi ji bilo kaj nerodno.

najboljše da ji težiš vedno ko jo vidiš…ponavadi ful zateži ko bojo kakšni prijatelji poleg…

Stavek: Kdaj mi boš vrnila MOJ denar in to je NATANČNO 650€?

Poudarjaj MOJ,itd…to se naučiš na pamet pol pa vedno ko jo vidiš,itd…ali…zdravo kako si…imaš kaj denarja za mene…provociraj…itak jo zje**š enkrat…daj vedet da neboš zlahka odnehala…in pozabila…

Bom poskusla, čeprav bo verjetno bolj meni nerodno kot njej?

fant se ravnokar ukvarja z enim trotom ki mu ttudi po enem letu še ni vrnil denarja ampak ne 650€ tako kot tebi ampak veliko več in ga je pač dal na izterjavo. potrebuješ le pričo ki podpiše izjavo da si tej in tej osebi takrat in takrat posodila denar in da tega denarja še vedno nisi prejela. izterjava je v teku, denar bo kmalu dobljen. če v roku 14 dni ne vrne ostane brez avtomobila, pol hiše, pohištva,…tako da če pa tega nimaš pa lahko samo težiš in upam da kaj dosežeš. sam si pa res dobra da denar kar tako posodiš, jaz brez uradne pogodbe ne dam “nekomu” ki ga ne pozam tako dobro niti centa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close