Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako zveni lep NE

Kako zveni lep NE

Kako se moškemu reče lepo ne nisem za nobeno vrsto “zveze”.Od kar sem svobodna skoraj vsak vikend hodim ven.Ne koketiram,daleč od tega,ker mi res ni še do nobene vrste odnosov,razen prijateljskih seveda.S sestro in prijateljicami se zabavamo,pojemo,pogovarjamo…nobena ne “lovi”moških in vendar se najde kdo,ki bi nekaj rad.Na začetku sem si mislila da bi vnaprej razčistila pojme in kar odkrito rekla-pogovarjava se izključno kot prijatelja-ampak se mi je zdi neumno in celo konec koncev samovšečno to naredit.Poskušala sem s pogovorom o mojih otrocih,o vrtičkanju,o alkoholu…in jih ne odvrnem.Hitijo mi razlagat ja otroci na prvem mestu,ja vrtičkanje,ja oni zelo malo pijejo…Kako na lep način vnaprej rečeš NE hvala?

še ena ki si je všeč, pa rabi štil za upravljanje hehe

Načeloma takole:

Se bo pa našel kdo, ki bo želel vseeno vztrajati, mogoče najprej postati prijatelj in (res le mogoče) potem še kaj. Tu je pa odvisno od tebe ali boš za ali ne.
Iz tistega tvojega “mi ni ŠE” razberem, da ti mogoče kdaj vseeno bo in tudi kdo drug se bo našel, ki bo razbral isto.

Če ti bo pa človek (ali timing)… absolutno NE, si pa po sprva lepo povedani obrazložitvi lahko tudi groba in zelo direktna.

Tudi, če bi blo res je vseeno bolje to kot pa da si nisi všeč.Sam s seboj moraš biti srečen v vseh pogledih, da ti trenutki v obžalovanju, nesprejemanju…ne pokvarijo ŽIVLJENJA.Sicer pa po odgovoru sodim, da je mlada glava na drugi strani tako da…pustmo stat rečemo na Primorskem.

ojej afna s primorske))

ti sploh veš kaj pišeš, si vrjameš, kakšno življenje,

tebe so nafarbali kakšni vedeževalci ali pa tisti ki sproščajo pozitivno energijo okrog))

vglavnem povem ti, da svet se vrti okrog SVOJE osi, tebe pa tam blizu žal NI

In ker se svet vrti okoli svoje osi se predajmo malodušju,brezvoljnosti….dej nehaj, živimo, da nam bo čim lepše nam ter tistim, ki nas obkrožajo, ker oni so naša-moja os.Z afno pa…če ti pač moje pisanje ni všeč zapreš in živiš svoje življenje al je tko lepo tlačit druge dol ?! Če ti pa kaj ne gre vedno najdeš kaj pozitivnega, da je vredno.Mi raje poveš zakaj je to življenje tako “bed”?

življenje sploh ni “bed” ampak življenje je “ful kul”

ti pa prideš pa se spakuješ pa afnaš po forumu kak si “in” in kako te vsi želijo in ti nedajo mira. če ti slučajno še ni jasno (kar ti tako nikoli nebo) pravijo tako “kak si zrihtaš tako imaš” ali pa “kar poseješ to poženješ” a ne.

ah seveda rabiš svojo os da si v centru pozornosti, ker takšni kot ti morajo požet vso pozornost – bljak kak mi gre na bruhh.

zdej pa pejt pa si kupi kak kos oblačila iz najnovejše konfekcije pa se sprehodi po ulici – da nafilaš ego.

lp

Zakaj se z moškimi, s katerimi ne misliš začeti zveze, že na samem začetku pogovarjaš o zvezi? Hočem rečt, kako pride do tega? A res takoj navalijo s tem, da bi hodili s tabo?

Zakaj ženskam ni vsaj malo nerodno z moškimi govoriti o vezah? Resda je če moški ponuja vezo ženski brez časti, pa vseeno.

Jaz se z moškimi sploh ne pogovarjam o nobeni zvezi.Oni rečejo samo prijateljsko gremo na kavo,kar tako se dobimo…in zelo hitro preidejo na komplimente. Ma govorim o eni kavi in da tipa vidim drugič v življenju.Ko občutim, da je prešlo prijateljsko mejo pričnem govorit o mojih hčerkah (22,16),o tem da nimam za nič časa,koliko krompirja,paradajza bom posadila…vse v veri da jih bodo taki pogovori odvrnili.Moja logika je pač taka,kdo se bo pečal z žensko,ki ima pubertetnico,ki nima lih rožnatega ločitvenega postopka,kdo bi bil kmetovalec….Tudi sem mnenja, da moški nimajo lih radi “močne” ženske , da so jim ljubše nebogljene a zgleda da bom morala mnenje spremenit.Jaz za skoraj vse poskrbim sama,tudi odšraufam odtok in ščistim,pobelim celo hišo…
V glavnem rada bi,da ko me kdo povabi plesat, da je to zgolj ples in nič drugega.Ma sej bi morali opazit, če hoče ženska kej več al ne.Ni tako?

Potem so to čisto navadne življenjske zadeve. Torej, vse obvladaš, razen moških. 🙂

Ne ne obvladam vse in tudi moških ne bi rada “obvladala”.Rada pa bi se hecala,plesala,pogovarjala brez nobenih obveznosti, ker sem jih imela dovolj v 22 letih zakona. Ne obžalujem a sem naredila križ čez to in zdej hočem imeti za enkrat svobodno življenje( držim se nikoli ne reci ne).

Jooooj a mi prosim kdo pomaga? =( PROOOOSIM!!! =(
pred prbližno 3 meseci sva začela hoditi z mojim bivšim sošolcem.
To sma se zmenila zaradi okoliščin in takrat se še po 10-letih nisma videla.
Ko sma se 1. dobila sma se takoj odlično razumela, rekel mi je tudi kako sem lepa, plačal pijačo …(pravi genlemen) . Slišalo se je veliko občudovanja
Je super fant in zelo čustven =S
že od prej mi je bil všeč nekdo drug =( s katerim sma res dobra prijatelja, vendar se večinoma prijateljsko zafrkavama. Mislim tudi, da je nekaj iskric =(
mislila sem, da sma z moji fantom perfektna skupaj ampak sem ugotovila da ga sploh ne ljubim =S ne vem kako naj mu to povem ne da bi ga prizadela ker zgleda da me ima res rad =S
nočem da misli da sem prasica al pa kej =( sam…ne ljubim ga, čeprav je res čudovit =S
vidima se pa približno 3x na mesec O_O že zarad tega se nisma toliko zbližala
KAKO MU NAJ POVEM DA BI RADA KONČALA??? PROSIM POMOGAJTE!!!

HEEEELP MEEE PLISSS , mislim, da ne bo težko končati, sploh če je on naredil vsaj 1. razred OŠ in zna pisati, potem bo NE tudi razumel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close