Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako zbrisat naslove v naslovni vrstici

kako zbrisat naslove v naslovni vrstici

Oj

Ker imam sposojen prenosnik od mojega dragega, bi rada, ko mu ga bom čez ene 2 tedna vrnila, vrnila takega kot sem dobila in bi zbrisala tiste naslove, ki se ohranijo v naslovni vrstici www… , pa tiste ključne besede za iskanje v iskalnikih…
No, saj nisem nič takega iskala, da bi moralo biti top secret, ampak tako, rada bi mu vrnila vse lepo urejeno nazaj, ker mi te stvari veliko pomenijo.

če imaš IE brskalnik greš ko imaš odprt IE brskalnik pod ”orodja” klikni ”internetne možnosti” pod ”splošno” pritisneš ”brisanje piškotkov pa ”brisanje datotek” in še malo nižje ”počisti zgodovino” in to je to.
če imaš pa slučajno firefox pa greš isto pod orodja in”možnosti” potem pod ”zasebnost” imaš isto ”zgodovina pa ”piškotke” pa ”zgodovina prenosov” ”predpomnilnik” in to bi blo vse.Se pa tud lahko namesti v računalnik majhen program CleanUp 4.0, al pa Ccleaner in sam pritisneš na tipko in ti vse take zadeve zbriše.

Za tiste www naslove greš pa tudi ko imaš odprt internet explorer, na orodja, internetne možnosti, vsebina, samodokončaj in počisti zgodovino samodokončaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close