Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?
No, no, nikar preveč o tem kaj je ali ni živalsko. Živali to počnejo zaradi “vprogramirane” težnje po nadaljevanju vrste. [/quote]cccccc. ….. a misliš, da se žival zaveda svojega dejanja in to počnejo iz njene zavestne želje po ohranitvi vrste….? Ali one ob vseh (fizičnih) znakih le slepo sledijo svojim občutkom ugodje, ki jim ga povzročajo (fizični) dražljaji?
A je pri ljudeh kaj drugače?…. Oz se tega, da jih “vodijo” dražljaji, res zavedajo? ;)[/quote]
Živali sledijo predvsem nagonu in zelo težko bi rekel, da v konkrtenem primeru tudi ugodju. Ob tem ne razmišljajo o bodočih posledicah. Zelo težko pa me boš prepričal, da si vsaka ženska, ki se spusti v seks, podzavestno želi biti oplojena. Imamo pa možnost in sposobnost se pred neželjenimi posledicami zaščititi brez odrekanja.
Matjazko zate potem le virgo intacta? :)))
A da bi pa ob tebi spoznala, da si nikogar več ne želi do konca življenja, da je v tebi našla vse kar je iskala pri vseh predhodnih moških, ki jih je imela, to pa ne bi bilo mogoče, si ne dovoliš zamišljat, ti ni sprejemljivo? :/[/quote]
Ne vem, kako 100% vedeti, če je virgo intacta, da bi bil vsaj veterinar, da bi to pogledal. :)))
Spider se lahko za brhko 24-letnico odloči le ob priporočilih prijateljev, da ve, da je “einfurana”. :))
Tu imam jaz malo višje kriterije, vendar ne tako stroge kot naftni šejki. haha :)))
Če ne obdrži ženska niti eno leto moškega in menjuje partnerje kto za šalo, potem ne vem, če je to odraz “spolne osvobojene” ženske, tudi “spolno osvobojenega moškega” ne, kot me poskušajo prepričati nekateri, druge pa so menda naspol “frigidne”, če ne “nastavijo” vsakemu beležnice za avtograme 🙂 in ker ne čitajo rumenega tiska ala Cosmopolitan, so totalka “konzum neprilagodljive” in OUT. 😉
cccccc. ….. a misliš, da se žival zaveda svojega dejanja in to počnejo iz njene zavestne želje po ohranitvi vrste….? Ali one ob vseh (fizičnih) znakih le slepo sledijo svojim občutkom ugodje, ki jim ga povzročajo (fizični) dražljaji?
A je pri ljudeh kaj drugače?…. Oz se tega, da jih “vodijo” dražljaji, res zavedajo? ;)[/quote]Živali sledijo predvsem nagonu in zelo težko bi rekel, da v konkrtenem primeru tudi ugodju. Ob tem ne razmišljajo o bodočih posledicah. Zelo težko pa me boš prepričal, da si vsaka ženska, ki se spusti v seks, podzavestno želi biti oplojena. Imamo pa možnost in sposobnost se pred neželjenimi posledicami zaščititi brez odrekanja.[/quote]Hočeš povedat, da živali to počnejo brez užitka, ne doživljajo ugodja ob tem? o_O
A si ti že videl kake živalice pri tem početju? 😉
Mislim, da je narava z nekim namenom povezala “drgnjenje dveh spolovil” z nekim centrom ugodja v možganih. “Vsaka ženska ” (in moški) se tega res ne zaveda in to počne, ker “ji je lepo”, pika.
Zgolj zato, ker je lepo, se ima fajn, še ena pika.
Pa je to res vsa zgodba, ki jo je mogoče razumet? Edini razlog, smisel? Edini zorni kot iz katerega je (objektivno?) možno stvar videt in razumet? :/
A to sklepaš po sebi, da če dolgo stradaš, da potem naslednjo žrtev povsem izžameš?? :-))))[/quote]
Samička, jaz nisem tip ženske, ki o tem veliko govori, tako kot nekatere….:)))[/quote]
To ni ravno odgovor na moje vprašanje, toda ker je od tebe – naj ti bo 🙂
Ne upam, monovke ste čisto podivjane… :)[/quote]
Bo držalo. Meni se celo dogaja, da me zasledujejo tu po MON ženske. :)) Moški to počnejo veliko bolj diskretno. :)[/quote]
Hehehe…raje nam pri znaj, da ti tega moški sploh ne počnejo (zasledujejo) :)))
Bo držalo. Meni se celo dogaja, da me zasledujejo tu po MON ženske. :)) Moški to počnejo veliko bolj diskretno. :)[/quote]
Hehehe…raje nam pri znaj, da ti tega moški sploh ne počnejo (zasledujejo) :)))[/quote]
Žal te moram razočarat, samička. Me kar precej zasledujejo. :)) Zdaj pa daj slušalke gor, pa si kakšno fletno zašpilaj. :))
Hehehe…raje nam pri znaj, da ti tega moški sploh ne počnejo (zasledujejo) :)))[/quote]
Žal te moram razočarat, samička. Me kar precej zasledujejo. :)) Zdaj pa daj slušalke gor, pa si kakšno fletno zašpilaj. :))[/quote]
Telepatija? Res sem si dala slušalke gor in se odpravljam v knjižnico… 🙂
Ne, ni razočaranja – wtf??
Matjazko, ne vem kako si me nagovoril, počutila sem se nagovorjeno predvsem kot ženska, potem pa še kot mati in se mi zdi takšno obravnavanje žensk ali pa celo vzgajanje otrok po takšnem principu popolnoma nesprejemljivo.
Se strinjam, da je kombinacija čustev in sle magična kombinacija, ampak če tega ni pa mislim, da se ženskam ni treba postiti, jim nabijati slabe vesti in jih označevati za nekakšne čustvene kriplje.
Glede tvojih črvov je pa tako: vrzi jih kam drugam, ker jaz sem v magični kombinaciji, kjer po enem skačem vsak dan, včasih s čustvi, včasih pa iz golega užitka (pa vseeno brez slabe vesti).
:):)
Kaj pa, če še ni imela nobene spolne izkušnje?
Namreč, pred kratkim mi je en fant razlagal, da ne bi želel nič resnega imeti s punco, katera še ni imela nobenega spolnega partnerja. Pa ne zaradi tega, ker je neizkušena, ampak ker je prepričan, da mora človek, tako moški kot ženska, imeti v življenju več spolnih partnerjev in se izživet v tem smislu, ker če se ne in “sproba” samo enega, potem ga slej ko prej začnejo mikati tudi drugi in pride do gledanja za drugimi in varanja. In je rekel, da je opazil ta trend pri svojih kolegih, ki se niso izživeli in ki so se poročili s svojo prvo punco iz najstniških let ali pa so se poročili pozno, z edino žensko s katero so kadarkoli bili. Je pa verjetno odvisno od človeka do človeka, za enega je dovolj, da je sprobal 3, za drugega 10, za tretjega pa mogoče nikoli ni dovolj.
Kaj pa, če še ni imela nobene spolne izkušnje?
Namreč, pred kratkim mi je en fant razlagal, da ne bi želel nič resnega imeti s punco, katera še ni imela nobenega spolnega partnerja. Pa ne zaradi tega, ker je neizkušena, ampak ker je prepričan, da mora človek, tako moški kot ženska, imeti v življenju več spolnih partnerjev in se izživet v tem smislu, ker če se ne in “sproba” samo enega, potem ga slej ko prej začnejo mikati tudi drugi in pride do gledanja za drugimi in varanja. In je rekel, da je opazil ta trend pri svojih kolegih, ki se niso izživeli in ki so se poročili s svojo prvo punco iz najstniških let ali pa so se poročili pozno, z edino žensko s katero so kadarkoli bili. Je pa verjetno odvisno od človeka do človeka, za enega je dovolj, da je sprobal 3, za drugega 10, za tretjega pa mogoče nikoli ni dovolj.[/quote]
Sicer ne vem, kaj ti bo Matjažko odgovoril, ampak varanje ni odvisno od tega, koliko spolnih izkušenj imaš od prej. Ta primer, ki ga zgoraj navajaš (trend), pa pomeni to, da so se ti moški, ko so ujeli eno partnerko opogumili in so začeli eksperimentirati še z drugimi, do takrat pa so bili res “kriplji”. Jaz poznam en tak primer – dokler ni dobil partnerke (no, sicer ga je ona ujela, ker je bolj izkušena) sploh ni znal z ženskami, sedaj, ko pa živi s to partnerko, pa bi ga sral tudi z drugimi. Verjetno se mu je “odprlo”, kar tehnično pomeni, da se je šele zdaj opogumil. :))
Po mojem si se preveč osredotočil samo na opazovanje samcev. :-))))[/quote]Načeloma je v naravi (pri živalih) tako, da dokler samički ni ji pač ni in samčki to spoštujejo, sicer kateri “nevzgojeni” vseeno še kaj poizkušajo ampak jih dobijo hitro po nosu in spoznajo kje jim je mesto.
Svoje užitke pa živalske samičke izražajo na drugačen način kot samčki, če so boš vzel nekaj časa in pozorno opazoval, boš to lahko opazil. 🙂
Pri človeških samičkah se pa zaradi razuma(?) nekako nikoli ne ve koliko je zares ura in potem nekatere samičke raje poslušajo/upoštevajo (razumsko?) razlago in dovolijo samčkom vse mogoče tudi, ko za to ni “pravi čas”…. V čigavo korist/škodo?
Se pravi, da če pa spalnica ne bi bila na takem mestu kot je, bi pa bile dolge zavese potrebne in bi ti sam potem spadal med tiste “zavrte”, ki morajo imeti dolge zavese? :))
Forum je zaprt za komentiranje.