Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?
Glej, prav nikjer nisem nikogar poimensko izpostavljal ali naslavljal s TI, rekoč, da mora živeti ali delovati tako, kot jaz mislim zase, da je prav. Svoje poglede pa pač lahko utemeljujem po svoje, skozi lastne etične vidike in merila.
In še 1x, katera ženska nima želj in potreb po spolnosti? A smo nespolna bitja!?
Ne vem , zakaj in kako si ti to intepretiraš, da odrekam spolno svobodo ženskam.
Govoril sem za moj tip ženske in pogled na ženske skozi moje oči. A s tem koga ogrožam? Ne bi smel…
Tako je. Vendar to ni posledica narave, temveč tradicije, ki se (milo rečeno) očitno nekateri zelo bojite, da bi se spremenila.[/quote]
Tradicije? To, kako kdo doživlja spolnost, ali morajo biti čustva prisotna ali ne je tradicija? WTF? To je nekaj individualnega, prirojenega. Včasih, ko prebiram takšne in podobne teme imam vtis, da se nekateri zelo slabo poznate, da ne bom izpostavljala globine nepoznavanja tiste/ga, s katero/im izmenjujete tekočine :P[/quote]
S tradicijo bi lahko to imelo veze, če je recimo kultura izrazito restriktivna v določenih ozirih – in se to potem prenese na spolna pdoročja. Pri Japoncih imaš veliko teh sado-mazohističnih fantazij.
Doživljanje spolnosti je individualna stvar, ali imajo Slovenke najraje misijonarski položaj zaradi vpliva rimokatoliške tradicije, Boom? :))))
Mogoče se on res tega boji, pa vendar se morda tega bojiš tudi ti in zato raje skačeš od ene k drugi oziroma se ne vežeš resno. Morda pa se nekako vsi tega bojimo in to kažemo na različne načine, medtem ko druge prepričujemo, kako se tega ne bojimo? :))
Tako je. Vendar to ni posledica narave, temveč tradicije, ki se (milo rečeno) očitno nekateri zelo bojite, da bi se spremenila.[/quote]
Tradicije? To, kako kdo doživlja spolnost, ali morajo biti čustva prisotna ali ne je tradicija? WTF? To je nekaj individualnega, prirojenega. Včasih, ko prebiram takšne in podobne teme imam vtis, da se nekateri zelo slabo poznate, da ne bom izpostavljala globine nepoznavanja tiste/ga, s katero/im izmenjujete tekočine :P[/quote]
Vzgoja še kako vpliva na dioživljanje spolnosti posameznika in prav vzgoja je tista, ki je najbolj podlegala tradiciji in zatirala seksualnost – najbolj pri ženskah. Seveda pa dopuščam možnost aseksulanosti, ki lahko temelji na naravi oz. njihovem fiziološkem delovanju. Vendar gre pri tem za izjeme.
S tradicijo bi lahko to imelo veze, če je recimo kultura izrazito restriktivna v določenih ozirih – in se to potem prenese na spolna pdoročja. Pri Japoncih imaš veliko teh sado-mazohističnih fantazij.
Doživljanje spolnosti je individualna stvar, ali imajo Slovenke najraje misijonarski položaj zaradi vpliva rimokatoliške tradicije, Boom? :))))[/quote]
Deloma drži Matjažko, toda ljudje ne moremo mimo tega kar čutimo, česa si želimo povsem poradirati in prevzeti zgolj tradicijo, sama v tem ne vidim zadostnega niti pogojnega smisla za prakticiranje spolnosti.
Vprašanje, če niso bolj Slovenci tisti, ki najbolj vztrajajo pri njem. Pa zavese morajo biti dovolj dolge. :-))))[/quote]
Haha…dobra :)[/quote]
Ampak zavese navadno kupujejo ženske. Boom, si pri vas ti kupil zavese? :))
Tudi ulica je lahko stimulativna.… 😉
Mislim, da živali opravijo tako kot je Margot zastavila in ji Pandora pritrdila, vsaj nekatere.
Ko samica izrazi fizično željo (feromoni) “podkuri” s tem samčka in potem “hpa cupa”….
Recimo, da se tudi nekateri ljudje lahko poistovetijo s to “živalsko”…. energijo/mišljenjem in da izpadejo bolj človeški si lahko umislijo tudi “veseljaka”…. Vendar za kako dolgo? Za celo življenje?[/quote]
No, no, nikar preveč o tem kaj je ali ni živalsko. Živali to počnejo zaradi “vprogramirane” težnje po nadaljevanju vrste. [/quote]cccccc. ….. a misliš, da se žival zaveda svojega dejanja in to počnejo iz njene zavestne želje po ohranitvi vrste….? Ali one ob vseh (fizičnih) znakih le slepo sledijo svojim občutkom ugodje, ki jim ga povzročajo (fizični) dražljaji?
A je pri ljudeh kaj drugače?…. Oz se tega, da jih “vodijo” dražljaji, res zavedajo? 😉
Ampak zavese navadno kupujejo ženske. Boom, si pri vas ti kupil zavese? :))[/quote]
Ne. Jih v spalnici niti nimamo. :-))))[/quote]
Pa imajo sosedi oziroma mimoidoči vsaj kaj od tega? 🙂
No, no, nikar preveč o tem kaj je ali ni živalsko. Živali to počnejo zaradi “vprogramirane” težnje po nadaljevanju vrste. [/quote]cccccc. ….. a misliš, da se žival zaveda svojega dejanja in to počnejo iz njene zavestne želje po ohranitvi vrste….? Ali one ob vseh (fizičnih) znakih le slepo sledijo svojim občutkom ugodje, ki jim ga povzročajo (fizični) dražljaji?
A je pri ljudeh kaj drugače?…. Oz se tega, da jih “vodijo” dražljaji, res zavedajo? ;)[/quote]
Živali se ravnajo po nagonu, ljudje imamo razum, da te nagone krotimo 🙂
Matjazko zate potem le virgo intacta? :)))
A da bi pa ob tebi spoznala, da si nikogar več ne želi do konca življenja, da je v tebi našla vse kar je iskala pri vseh predhodnih moških, ki jih je imela, to pa ne bi bilo mogoče, si ne dovoliš zamišljat, ti ni sprejemljivo? :/
cccccc. ….. a misliš, da se žival zaveda svojega dejanja in to počnejo iz njene zavestne želje po ohranitvi vrste….? Ali one ob vseh (fizičnih) znakih le slepo sledijo svojim občutkom ugodje, ki jim ga povzročajo (fizični) dražljaji?
A je pri ljudeh kaj drugače?…. Oz se tega, da jih “vodijo” dražljaji, res zavedajo? ;)[/quote]Živali se ravnajo po nagonu, ljudje imamo razum, da te nagone krotimo :)[/quote]Imamo ja, imamo samo nekateri ga (skoraj) ne uporabljajo/mo….pšššššššššššššt…….
Hahaha….torej ne.[/quote]
Zavese ne spadajo ravno med moje fetiše. Spalnica je pa tudi na takem mestu, da niso potrebne in da si lahko človek mirno da malo bolj duška. :-))))[/quote]
Hehe…saj me ne zanimijo detajli, malo te zafrkavam 🙂
Hahaha….torej ne.[/quote]Zavese ne spadajo ravno med moje fetiše. Spalnica je pa tudi na takem mestu, da niso potrebne in da si lahko človek mirno da malo bolj duška. :-))))[/quote]To je mislila tudi neka gospa v 7.nadstropju dokler se ni (raz)zvedelo, da ima cel sosednji blok zastonj predstavo….. hi,hi,hi….
Zavese ne spadajo ravno med moje fetiše. Spalnica je pa tudi na takem mestu, da niso potrebne in da si lahko človek mirno da malo bolj duška. :-))))[/quote]To je mislila tudi neka gospa v 7.nadstropju dokler se ni (raz)zvedelo, da ima cel sosednji blok zastonj predstavo….. hi,hi,hi….[/quote]
Hehe…ta post me je spomnil na čase, ko sem še stanovala v študentskih domovih, v visokih blokih, ki gledajo drug proti drugem…mnogokrat se je dalo opazovati iz okna sobe v nasprotna kakšno “reproduciranje”, no nekateri pogumneži (ali nepremišljeni od strasti) so se tudi spravili kar na okno oz polico :-)))))
Forum je zaprt za komentiranje.