Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?
Hm, bojiš se, da ti ne bo “podtaknila” otroka. Podtakniti otroka bolj pomeni, da bi otroka nekdo drug naredil, ona pa bi rekla, da je tvoj. :)) Pravilen je predzadnji stavek – paranoja me ubija, razmišljam celo o prekinitvi zveze. Če si s to žensko ne predstavljaš imeti otroka, vsaj ne v tem trenutku, čeprav je stara čez trideset, ti pa tudi nisi več rosno mlad, potem si poišči žensko, s katero ti ne bo težko imeti otroka. Drug problem je, če sploh še ne želiš imeti otroka. V takem primeru si poišči žensko, ki je kondom ne bo motil. Je pa dobro, da si previden.
P.S.: Po napisanem sodeč se mi zdi, da je sploh ne ljubiš. Ni mi jasno, zakaj si potem z njo?[/quote]
HJOOOOO
kaj pa če pač nima keša da bi otroka vzdrževal? A pol če nimaš minimalca dandanes več seksat ne smemo lol 😀
PS: Še dobro da ga jaz mam pa še malo nad tak da bo dostikrat!
Seveda dvomiš, saj bi vsako drugo spoznanje težko prizadelo tvojo najstniško dušo, ki iskreno verjame, da so ženske ena zelo nebogljena čustvena bitja.
V bistvu je to tvoje samoprepričevanje, da samske ženske , razen redkih izjem, v času svoje samskosti, seksualno samevajo. In zdaj iščeš potrditev te svoje teorije pri teh par ženskah, ki sodelujejo na tem forumu.
Ko boš enkrat v stiku z ženskami, pa ne najstnicami , starimi do 24, ampak ženskami, boš pa videl, da so to osebe, ki dejansko uživajo v seksu kot takem, tudi če ni nujno zraven čustvene potešitve.[/quote]
Spider, ti si ekstremist v svojih prepričanjih, ker lastne izkušnje jemlješ za absolutno veljavne, misleč, da je doživljajski svet drugih ljudi na mah podoben tvojemu. Glede na svojo psihološko konstitucijo, tako kot vsak na nek način, prihajaš bolj v (prijateljski, intimni) stik s točno določenim tipom žensk, ki si jih opisal. Temu ne oprekam. Ampak to je pač del (tvoje) resnice, ne vidiš pa celotne slike, da obstaja širši tip ljudi/žensk, ker pač svoja prepričanja izključno izpeljuješ iz lastnih izkušenj (glede na mero cinizma, sklepam, da pretežno negativna).
Moj kriterij srednje čustvene ženske pač ni zmožnost spolnega kopuliranja zgolj na podlagi fizične privlačnosti z neko X osebo z nek določen čas. Ampak ti tega pač ne razumeš, ker imaš verjetno zgolj izkušnje z ženskami, ki zlahka pristanejo v horizontali, ker nimaš pojma, kaj pomeni, če je ženska zelo nate navezana in te ima rada… :))[/quote]
Ampak tudi TI imaš subjektivno mišljenje (kot mi vsi) in ga konstantno zagovarjaš.
Če je SPiderjeva kredibilnost zminirana potem je zminirana kredibilnost čisto vsake osebe na MONu, pa ne zato ker bi Spider bil nekaj več, ampak zato ker tam pa beremo kako nekdo ne VERJAME da bi lahko ženska želela seksat brez čustev itd. kar pa spet ni res.
Dejstvo je pa da ima Spider večinoma prav, kar opažam vsakodnevno in njegov pogled na svet je pravilen sploh v teh gnilih časih, treba se je SMEJAT, SEXAT, ZABAVAT, NE SKIRAT, in UŽIVAT, vse ostalo gre mimo…
Najbolj srečni ljudje so tisti ki delajo to kar verjamejo da je prav in jim je všeč neglede na okolico, to delam jaz in verjetno tudi vsi ostali katerim nasprotujete tako na široko (Spider, Mariborcan itd.)
Meni se pač zdi da vi sebe prepričujete da vam nesme bit žal ker ste vezani itd, namesto da bi poseksali še po 10 žensk se boste do konca lajfa žulili z eno, jaz pa bom sprobal še double Dje, morda kako črnko, azijko (MORDA)
Vi pa živite za vedno prikovana življenja z familjo ali partnerko, jaz pa bom morda naslednje leto skakal po Angliji.
To je življenje ki osrečuje ne pa dolgočasenje in rutina doma-šiht-doma-šiht
Spider nazdravje!
Jaz bi tudi tako rekla…
Je pa nekaj čudnega v tem odnosu. Pri 27 in 31 bi rekla, da če si v nekem resnem odnosu z nekom, da bi si pa vendar morala zaupati in imeti neko skupno predstavo o tem, ali želita otroke ali ne in kdaj, če sploh (skupaj).[/quote]
Saj je Margot napisala, živita v “nedorečeni zvezi”, kjer ju poseg besede (kaj si želita) v molk oba plaši. On, zakaj ostaja z njo, je seks, ona potihem pričakuje od njega, da misli resno z njo, ampak nekje čuti, da temu ni tako, si ne upa vprašati. Njega je strah, da bi moral prevzeti odgovornost in ji povedati v obraz, da z njo nima nobenih planov.[/quote]
JA, pol pa če nima toliko j…, da pove, kako stvari stojijo, pač se bo moral sprijazniti ali z otrokom ali z iskanjem nove punce 🙂
Jaz pa ne verjamem v to, da katerakoli ženska išče pri moškem le fukfrendovstvo. Vsaj po videnem in slišanem več ne (pa sem že v t.im. zrelih letih).
Se je napopala na en horny profil enga frenda v ločitvenem postopku (žena se mu je skurbala) na ona-on ene taka, ki je kao prisegala na fukfrendovstvo. Japajade, to je bla sam cenena floskula lovače, se mu je čist zapopala in ga izsesala do smrti. Nisem še videla večje lažnivke! Kako prefinjeno je začela rovarit pol ko ga je dobila med rjuhe..hjah je blo frenda prav hecno gledat, ko je bil kot cucek. Prvo leto se je uspešno branil njenih napadov glede vikendov razvajanja v topličkah in izletovv hribe, pol ga je pa ulovila na prefinjeno zahrbten način, ko se je naredila ubogo nadvse pomoči potrebno ženskico. Blajc!Sva z možem oba zavijala z očmi.
Druga, naša znanka, je kao veljala, da išče samo fukfrende, ker po treh zvezah z nasilnimi moškimi nima zaupanja vase in misli,d a brez sexa ne more živet. Ja pajade, javna podoba in kvač!!!! Mi je sama 5 let kasneje priznala,d a je dve leti mislila zaradi pritiska okolice,d a tolk huda bejba kot je ona pa ne more bit brez sexa, pa to res ne more bit in je kao iskala tipe. Ampak pravi,d a je skoz skoz upala, da bo kakšnega dobrega za resno zvezo spoznala. Pravi, da se je sama sebi gnusila po vsakem takem sexu in pol ji je bilo bedniških pritiskov okolice dost in si je rekla, da je rajši brez sexa kot pa da se pusti dobro poseksavat od nekih fukičev…da se bo rajši začela z dolgoželenim hobijem ukvarjat. No ko si je šla kupit pripomočke z ahobi je tam spoznala njega…nekaj let mlajšega, sicer vezenega brez otrok, ki jo je vzljubil na prvi pogled, ona njega na drugi in …potem ko je posrpavil s preteklostjo se mu je pustila prav romantično zapecat in potem po par letih živita skupaj srečno (do konca svojih dni).
Tko da..ženske “želje” o fukfrenodvstvu so čista utopija, so le prikrivanje ali skrivanje pred realnostjo, če jih kot takšne lastne proglasi ženska sama. Ženske rabijo čustva, zaščito, zaslombo, ljubezen…šele krona vsega tega je sex.
Za pecanje Matjažka si ne boš zaslužila rdečega kartona! Si smešna … :)))))))
Moderatorja ne smeš, ker je poročen, midva pa lahko komot nabirava zvončnice. :D[/quote]
Če bi midva nabirala zvončnice, ne vem, če bi ti še vztrajal s svojo drago. Saj veš, me nekoliko starejše smo izkušenejše. :)) Tvoja draga ima srečo, da sva geografsko oddaljena. 🙂
Moderatorja ne smeš, ker je poročen, midva pa lahko komot nabirava zvončnice. :D[/quote]
Če bi midva nabirala zvončnice, ne vem, če bi ti še vztrajal s svojo drago. Saj veš, me nekoliko starejše smo izkušenejše. :)) Tvoja draga ima srečo, da sva geografsko oddaljena. :)[/quote]
Kaj, a ni zvončnic pri vas? Pod snegom že našla kakšno.
Antilope niste nevarne, ampak samo levinje, tigrice, panterke…. 🙂
Ja, ženske rabimo vse to, kar pa še ne pomeni, da v vsakem moškem iščemo to. Z določenimi tipi enostavno veš, da tega ne boš dobila in potem lahko vzameš kar ti ponuja. Ali pa ne. Sej ne rečem, včasih je tanka meja med fukfrendovstvom in tistim, ko si želiš nekaj več in pogosto je res ženska tista, ki začuti nekaj več. Pomembno pri tem se mi zdi pa to, da je ženska iskrena do sebe, da si ne zakriva oči in da ko vidi, da je ‘no go’ stisne zobe, prekine in gre naprej. Izkorišen in cucek je pa vsak toliko kot to dopusti.
Sicer pa se mi hujše od seksa brez čustev zdi to, da zaradi čustvene blokade ne moreš uživat v seksu kot bi bilo treba, z nekom, do katerega čutiš nekaj več.
Ampak to niso značilnosti povprečne srednje čustvene ženske ampak lik ženske, kakršen tebi kot takšnemu bolj ustreza.[/quote]
Saj sem napisal MOJ kriterij, pa obrazložil, da to zame pač ni čustvena ženska, ki se poseksa z nekim X kot keks. 🙂 To so za moje pojme bolj “latasti tip” ženske z ozkim čustvenim spektrom, ne najbolj romantične in ne neko globino v doživljajskem smislu, kot jo imajo recimo tankočutni pesniki, njihove muze… :))
Tako posplošeno trdit nekaj je približno tako, kot če bi napisal, da nekaj takega lahko trdi le nekdo, ki ima doma slab seks in se potem na tak način malo tolaži.[/quote]
Zakaj tak človek, ki to trdi, ne bi mogel imeti doma dobrega seksa? To si zdaj tako posplošil, kot da bi jaz napisal, da to, kar si sam napisal, lahko napiše samo nekdo, ki ni v resni zvezi in meni, da ima dober seks. :))
Tako posplošeno trdit nekaj je približno tako, kot če bi napisal, da nekaj takega lahko trdi le nekdo, ki ima doma slab seks in se potem na tak način malo tolaži.[/quote]
Zakaj tak človek, ki to trdi, ne bi mogel imeti doma dobrega seksa? To si zdaj tako posplošil, kot da bi jaz napisal, da to, kar si sam napisal, lahko napiše samo nekdo, ki ni v resni zvezi in meni, da ima dober seks. :))[/quote]
Sem napisal kot primerjavo, in ne kot dejstvo. Čeprav se velikokrat dogaja, da ljudje začnejo “prrezirati” nekaj kar sami nimajo, si pa v nekje v sebi tega želijo.
Zakaj tak človek, ki to trdi, ne bi mogel imeti doma dobrega seksa? To si zdaj tako posplošil, kot da bi jaz napisal, da to, kar si sam napisal, lahko napiše samo nekdo, ki ni v resni zvezi in meni, da ima dober seks. :))[/quote]
Sem napisal kot primerjavo, in ne kot dejstvo. Čeprav se velikokrat dogaja, da ljudje začnejo “prrezirati” nekaj kar sami nimajo, si pa v nekje v sebi tega želijo.[/quote]Slabo primerjavo si napisal 😉
Lahko bi bilo vsaj tebi ;)[/quote]Izjava ali dejstvo? Saj niti tega ne vem kaj od tega ti ocenjuješ kot slabo.[/quote]Ne vem, ti se odloči.
Najprej si se “pritožil” nad “posplošeno izjavo” (čeprav meni ne deluje ([sub][sup]preveč[/sup][/sub]) posplošeno), malo zatem se pa skriješ za lastno posplošeno “primerjavo”….. nobenih dejstev, zgolj še en pljunek v mon-ovo morje pljunkov…. ;/
Ampak to niso značilnosti povprečne srednje čustvene ženske ampak lik ženske, kakršen tebi kot takšnemu bolj ustreza.[/quote]
Saj sem napisal MOJ kriterij, pa obrazložil, da to zame pač ni čustvena ženska, ki se poseksa z nekim X kot keks. 🙂 To so za moje pojme bolj “latasti tip” ženske z ozkim čustvenim spektrom, ne najbolj romantične in ne neko globino v doživljajskem smislu, kot jo imajo recimo tankočutni pesniki, njihove muze… :))[/quote]
Mogoče bom sedaj ubila vso romantiko, ampak prav vse ženske, torej in tiste zelo zelo čustvene in tiste zelo malo čustvene, pa še vse tiste vmes, imajo to isto potrebo – potrebo po zadovoljevanju spolne sle.
Sem zelo čustvena ženska (čeprav se to mogoče na prvi moment ne vidi) pa vseeno bi za potešitev spolne sle “legla v horizontalo” z moškim (seveda ob pogoju, da bi me spolno privlačil), brez slabe vesti da ob tem nisem vklopila emocij – iz preprostega razloga, ker moram zadovoljiti svojo potrebo. Ali drugače povedano: če sem lačna grem v gostilno in si naročim eno fajn pečeno ribico. Lepo je, če mi zraven brenkajo dalmatinski tamburači, ampak tudi če jih ni, nasitila se bom vseeno.
Ne vem zakaj imam občutek, da jemlješ seks brez čustev kot privilegij moških?
p.s.: kot dokaz moje čustvenosti moja pesnitev zate zgoraj. Ampak, če ženskam ne privoščiš orgazma zato ker so do njega prišle zgolj s fizičnim in ne tudi emotivnim udejstvovanjem mi bo žar ugasnil, pleskavice ne bodo pečene.
Saj sem napisal MOJ kriterij, pa obrazložil, da to zame pač ni čustvena ženska, ki se poseksa z nekim X kot keks. 🙂 To so za moje pojme bolj “latasti tip” ženske z ozkim čustvenim spektrom, ne najbolj romantične in ne neko globino v doživljajskem smislu, kot jo imajo recimo tankočutni pesniki, njihove muze… :))[/quote]
Mogoče bom sedaj ubila vso romantiko, ampak prav vse ženske, torej in tiste zelo zelo čustvene in tiste zelo malo čustvene, pa še vse tiste vmes, imajo to isto potrebo – potrebo po zadovoljevanju spolne sle.
Sem zelo čustvena ženska (čeprav se to mogoče na prvi moment ne vidi) pa vseeno bi za potešitev spolne sle “legla v horizontalo” z moškim (seveda ob pogoju, da bi me spolno privlačil), brez slabe vesti da ob tem nisem vklopila emocij – iz preprostega razloga, ker moram zadovoljiti svojo potrebo. Ali drugače povedano: če sem lačna grem v gostilno in si naročim eno fajn pečeno ribico. Lepo je, če mi zraven brenkajo dalmatinski tamburači, ampak tudi če jih ni, nasitila se bom vseeno.
p.s.: kot dokaz moje čustvenosti moja pesnitev zate zgoraj. Ampak, če ženskam ne privoščiš orgazma zato ker so do njega prišle zgolj s fizičnim in ne tudi emotivnim udejstvovanjem mi bo žar ugasnil, pleskavice ne bodo pečene.[/quote]No od tebe pa nisem pričakoval, da se boš tako na lahko “zaštrikala”:
pa vseeno bi za potešitev spolne sle “legla v horizontalo” …..brez slabe vesti da ob tem nisem vklopila emocij….seveda ob pogoju, da bi me spolno privlačil
Kaj drugega pa je to seveda ob pogoju, da bi me spolno privlačil kot pa vklop emocij (seveda minimalnih pa vendar)?
Če temu ne bi bilo tako bi si pač z vsakim (potešila spolno slo), ki se mu še dvigne (ob tebi) …… :))))))))
Nekateri emocije enačijo z željo po “kaj več”. Manj od tega pa je “brez emocij”.
Izjava ali dejstvo? Saj niti tega ne vem kaj od tega ti ocenjuješ kot slabo.[/quote]Ne vem, ti se odloči.
Najprej si se “pritožil” nad “posplošeno izjavo” (čeprav meni ne deluje ([sub][sup]preveč[/sup][/sub]) posplošeno), malo zatem se pa skriješ za lastno posplošeno “primerjavo”….. nobenih dejstev, zgolj še en pljunek v mon-ovo morje pljunkov…. ;/[/quote]
Da si ženske vedno in v vsakem primeru želijo le varnost in čustva (pod čemer je sigurno mišljeno na točno določene vrste čustva), seks pa je krona vsega, nikoli pa samo seksa, je posplošena izjava. Četudi jo je možno podkrepiti z dvema primeroma, ki jih morda izjavljajoči le vidi tako kot jih želi videti. Lahko se pa se z nasprotnim mnenjem tolaži kdor se hoče.
Potem pa sploh ne moremo govoriti o vklopu minimalnih ampak kvečjemu o vklopu trenutnih. In prav ta kratek časovni interval je tisti, ki matjazkota moti, če se ne motim.
Prav zaradi tega spoznanja so že davno izdelovali pripomočke, tako imenovane “veseljake”. Nisem hotela izpasti perverzna zato sem uporabila besedo, ki je menda knjižno pravilen izraz za to “napravo” (sl. prevod Julliete Justine, Markiz de Sade). :):):)
p.s.: kot dokaz moje čustvenosti moja pesnitev zate zgoraj. Ampak, če ženskam ne privoščiš orgazma zato ker so do njega prišle zgolj s fizičnim in ne tudi emotivnim udejstvovanjem mi bo žar ugasnil, pleskavice ne bodo pečene.[/quote]No od tebe pa nisem pričakoval, da se boš tako na lahko “zaštrikala”:
pa vseeno bi za potešitev spolne sle “legla v horizontalo” …..brez slabe vesti da ob tem nisem vklopila emocij….seveda ob pogoju, da bi me spolno privlačil
Kaj drugega pa je to seveda ob pogoju, da bi me spolno privlačil kot pa vklop emocij (seveda minimalnih pa vendar)?
Če temu ne bi bilo tako bi si pač z vsakim (potešila spolno slo), ki se mu še dvigne (ob tebi) …… :))))))))[/quote]
Jaz se pa tukaj kar strinjam z Margot. Mislim, da fizično privlačnost ne moreš ravno enačiti z neko emotivno vpletenostjo pri seksu. Gre za neko fizično reakcijo na osebo, ki jo imaš pred sabo.
In si predstavljam, da je za moškega isto (???). Ali pa moški lahko ima normalno spolne odnose z žensko, ki ga fizično niti najmanj ne privlači (????)
Potem pa se le zmenita preko ZS, da ne bo prej mimo pomlad…..:)
[/quote]
Za Robija s tremi pikicami in srčkom
Jaz sicer ne poznam njune zgodbe od prej, ker sem tu bolj nova, zato ne bom ničesar trdila in dovoljujem možnost, da se motim. Ampak takole, na prvi pogled, se meni ne zdi, da antilopa peca matjazkota.
Jaz jo doživljam kot ribico, ki plava v svojem ribniku, ki bi nekaj jedla. Matjazko pa je v tem primeru ribič, ki pravzaprav to sploh ni, ker pravi ribiči obesijo vabo, vržejo trnk in ga pustijo v vodi toliko časa, dokler se nekaj nanj ne obesi. S tem not-ven, not-ven, pa se zdi da bolj trnke pere
Forum je zaprt za komentiranje.