Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?

Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?

Matjažko, katero vince si pil? :))

P.S.: Škoda, da zadnjič nisi gledal film Petrijin vijenac na HRT, to bi bil en film ravno zate.

Ko pijem, sem umirjen. Moral bi nekaj spiti, a ne? Imaš kaj? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ko pijem, sem umirjen. Moral bi nekaj spiti, a ne? Imaš kaj? :))[/quote]

Mam en pelinkovec…je dober za želodec. 🙂

Ko pijem, sem umirjen. Moral bi nekaj spiti, a ne? Imaš kaj? :))[/quote]

Mam en pelinkovec…je dober za želodec. :)[/quote]

Ah, žgano, to samo potenco natira in v glavo udari, umiri pa ne. Prišparaj za druge moške goste. :))

Pisala sem za seks-frende in za seks-frenda tudi ženske potrebujemo le partnerja in nekaj kemije. S slednjim mislim na medsebojno privlačnost, ne na viagro (no, ta je tudi potrebna včasih). In ta praksa je kar razširjena, kolikor lahko vidim.[/quote]

Malo bom pristranski in si dal duška z “izlivom” prostih asociacij: jeb* takšne ljudi in takšno filozofijo tega cenenega konzum potrošništva današanjega praznega in odtujenega človeka, ki išče “užitek” na vsakem koraku kot dekdentni RImljani ob propadu cesarstva v kolosejih, ko so ljudi trgali levi, – in ta užitek bi naj pomenil sodobnemu človeku višjo “srečo”, in ta “sreča” se spet prodaja, tak človek pristaja na to, da se dela iz nejga, kar je – bebec, na vsakem koraku, da je navadna “roba” (tržni izdelek), tako da brezglavo išče nekaj – zadetek, nirvano – vendar nikoli ni zadovoljen, ne sme biti zadovoljen, da se mu lahko še naprej “prodaja” in se (ga) uporablja – eno ti mediji šibajo, kako biti “srečen”, drugo ti kvazi “duhovna literatura” šiba, kako biti srečen, kako biti nonostop zadovoljen, kako biti skoz v nekem konstantnem pozitivnem zanosu heroinske sreče, zadetka, kako gledati na partnerja z istim žarom po 30 letih, ne da bi se 3x ločil, kako seksati 10 dnevno, kako imeti super telo pri 60, kako biti brez gubic, kako…. Ma je** to, to je za “pltike duše”, če mene vprašaš…[/quote]

Oh, matjazko, skoda bi bilo tako čudovitega moškega, da bi se utapljal v pijači.

Mislim, da bosta dva-trije Prozac-i čisto dovolj, da se boš izvlekel iz svoje depresije. Potem boš

lahko zopet zasedel svoje mesto v VIP loži blatne arene, od koder si še včeraj kot najglasnejši vzklikal

“Kruha in iger!”

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja, res ga je škoda. Še mene je po nepotrebnem spodil iz “svojega življenja” imenovanega “chat”. Margot, pojma nimaš, kako so bili nekoč lepi časi, on je pa to vse zavrgel. :))

Kaj ti bodo virtualni Matjažki, ti rabiš enega konkretno realnega, da bosta zvončke skupaj šla nabirat. 🙂

Kaj ti bodo virtualni Matjažki, ti rabiš enega konkretno realnega, da bosta zvončke skupaj šla nabirat. :)[/quote]

Kaj pa imajo zvončki s kontracepcijo, ki je ta tema? :))

Kaj ti bodo virtualni Matjažki, ti rabiš enega konkretno realnega, da bosta zvončke skupaj šla nabirat. :)[/quote]

Kaj pa imajo zvončki s kontracepcijo, ki je ta tema? :))[/quote]

Misli odvrača od zadev, kjer je potrebna kontracepcija, menda. 🙂

..ti si pa tako globok..posebaj, ko sem gor lepiš slike na pol golih žensk.

Da ne govorimo o tvoji silni globini, ko začneš za ženske, stare čez 30, pisat, da so odslužene..

Človek, ti moraš samemu sebi vsak dan govoriti, da si globok, da bi to počasi začel verjeti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, on lahko piše, da smo odslužene, važno je, da me vemo, da nismo. :))

Antilopca, kdo pa ti je rekel, da si “odslužena”? 🙂 Spider? Značilno za njega.
Če si odslužila, potem si veteran z izkušnjami, a ne? Takšni so najbolj nevarni! 😀

Žensk, rdečega vina, pečenih odojkov, čevapčičev, pleskavic, čebule in belega kruha!
Če znaš kuhati, pridi ,bova kaj obrnila na žerjavici, samo mora se ven pocediti, da je zaftig meso, da ne bo žilavo, a ne? Imaš žilico za tovrstno kuho? :)))

Če si odslužila, potem si veteran z izkušnjami, a ne? Takšni so najbolj nevarni! :D[/quote]

Matjažko, nisem ti še naložila “pokore”. :)) Še razmišljam, koliko milostna bom.

Če si odslužila, potem si veteran z izkušnjami, a ne? Takšni so najbolj nevarni! :D[/quote]

Matjažko, nisem ti še naložila “pokore”. :)) Še razmišljam, koliko milostna bom.[/quote]

Če je grešnik znan in seveda njegov greh, naj se mu naloži pokora!
Antilopa, kje je grešnik, ga bova pribila na križ? 🙂

No, bom nehala, ker ne bi rada od Robija dobila rdeči karton za smetenje teme. :))

Za pecanje Matjažka si ne boš zaslužila rdečega kartona! Si smešna … :)))))))
Moderatorja ne smeš, ker je poročen, midva pa lahko komot nabirava zvončnice. 😀

Žensk, rdečega vina, pečenih odojkov, čevapčičev, pleskavic, čebule in belega kruha!
Če znaš kuhati, pridi ,bova kaj obrnila na žerjavici, samo mora se ven pocediti, da je zaftig meso, da ne bo žilavo, a ne? Imaš žilico za tovrstno kuho? :)))[/quote]

Ne rabim ne lonca, ne žlice,
z žarom v očeh lahko spečem tvoje pleskavice.
A kaj ti bo vino in vsa ta hrana,
ko moje prekajeno meso tvoja največja je omama.
Ognjeni zublji strasti bi naju lahko greli,
da po celi vasi odmevali bi tvoji (TNT) šrapneli.
A žal se odpovedujem mastni gostiji,
ne bi mi bila v veselje.
Meni pečenka, druga dobila bi pa samo luk in zelje?
Moje dobro srce mi strogo prepoveduje,
da jaz uživam, medtem ko drugo ljubosumje kljuje.

Margot-, ful dobr spesnjeno, sem se ful nasmejala:). Tudi sicer mi je všeč kar pišeš.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Hvala 🙂 Danes sem bolj prešerno razpoložena.

Hvala 🙂 Danes sem bolj prešerno razpoložena.[/quote]A je to posledica včerajšnje obilne večerje?
🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Toliko o tvoji pripravljenosti na debato in učenju od drugih. Vsakič, ko se pojavi nekdo, ki ima od tebe drugačne izkušnje, ga pa takole “izločiš”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz bi tudi tako rekla…

Je pa nekaj čudnega v tem odnosu. Pri 27 in 31 bi rekla, da če si v nekem resnem odnosu z nekom, da bi si pa vendar morala zaupati in imeti neko skupno predstavo o tem, ali želita otroke ali ne in kdaj, če sploh (skupaj).

Za pecanje Matjažka si ne boš zaslužila rdečega kartona! Si smešna … :)))))))
Moderatorja ne smeš, ker je poročen, midva pa lahko komot nabirava zvončnice. :D[/quote]
Potem pa se le zmenita preko ZS, da ne bo prej mimo pomlad…..:)

Jaz bi tudi tako rekla…

Je pa nekaj čudnega v tem odnosu. Pri 27 in 31 bi rekla, da če si v nekem resnem odnosu z nekom, da bi si pa vendar morala zaupati in imeti neko skupno predstavo o tem, ali želita otroke ali ne in kdaj, če sploh (skupaj).[/quote]

Saj je Margot napisala, živita v “nedorečeni zvezi”, kjer ju poseg besede (kaj si želita) v molk oba plaši. On, zakaj ostaja z njo, je seks, ona potihem pričakuje od njega, da misli resno z njo, ampak nekje čuti, da temu ni tako, si ne upa vprašati. Njega je strah, da bi moral prevzeti odgovornost in ji povedati v obraz, da z njo nima nobenih planov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close