Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?

Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?

Če ga ne bo imela kmalu, bo lahko hitro prestara…:)

Pač ji povej, da te je strah, da ne bi zanosila in dokler ne bosta razčistila, ji ne daj možnosti, da bi lahko.
Poskrbi za lastno “kontracepcijo” tako, da ne končaš v njej.[/quote]

Upam, da svojim otrokom ne daješ takih nasvetov. Prekinjen spolni odnos je tako slaba kontracepcija (oziroma nekontracepcija), da je le malo manj možnosti za zanositev kot pri seksanju z namenom oploditve.[/quote]
Tega nasveta nisem dal na podlagi vprašanja o učinkoviti kontracepciji, ampak s tem namenom, da bi od avtorja partnerka spoznala, da ji avtor ne zaupa glede njene kontracepcije.

Upam, da svojim otrokom ne daješ takih nasvetov. Prekinjen spolni odnos je tako slaba kontracepcija (oziroma nekontracepcija), da je le malo manj možnosti za zanositev kot pri seksanju z namenom oploditve.[/quote]
Tega nasveta nisem dal na podlagi vprašanja o učinkoviti kontracepciji, ampak s tem namenom, da bi od avtorja partnerka spoznala, da ji avtor ne zaupa glede njene kontracepcije.[/quote]

Tudi za ceno spočetja neželenega otroka? Samo da pokaže nekaj, kar je čisto lepo mogoče tudi povedati z besedami.

Jaz malo dvomim v te teorije o “seks-frendih” pri ženskah, da je to tako zelo razširjena praksa, ker je tudi prostitucija manj razširjena kot pri moških, da samo seksaš in potem “opraviš” s človekom, kot če si menjaš spodnje gate. Za kakšne “enostavne” (ne preveč zapletene) ženske že, dvomim pa, da je za srednje čustveno žensko dovolj samo moški penis, dvomim tudi, da jo je tak “latast” moški, “ki ga zna samo vtaknit”, sposoben vsestransko zadovoljiti (ne zgolj spolno) žensko zaradi čustvenega prepleta, ki zajema tudi njeno spolnost.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz malo dvomim v te teorije o “seks-frendih” pri ženskah, da je to tako zelo razširjena praksa, ker je tudi prostitucija manj razširjena kot pri moških, da samo seksaš in potem “opraviš” s človekom, kot če si menjaš spodnje gate. Za kakšne “enostavne” (ne preveč zapletene) ženske že, dvomim pa, da je za srednje čustveno žensko dovolj samo moški penis, dvomim tudi, da jo je tak “latast” moški, “ki ga zna samo vtaknit”, sposoben vsestransko zadovoljiti (ne zgolj spolno) žensko zaradi čustvenega prepleta, ki zajema tudi njeno spolnost.[/quote]

Matjažko, jaz mislim, da so današnje ženske preveč pod vplivom tiste nadaljevanke Sex v mestu ali Razočaranih gospodinj, pa mislijo, da je tudi v Sloveniji vse to običajna praksa. :)))

Seveda dvomiš, saj bi vsako drugo spoznanje težko prizadelo tvojo najstniško dušo, ki iskreno verjame, da so ženske ena zelo nebogljena čustvena bitja.

V bistvu je to tvoje samoprepričevanje, da samske ženske , razen redkih izjem, v času svoje samskosti, seksualno samevajo. In zdaj iščeš potrditev te svoje teorije pri teh par ženskah, ki sodelujejo na tem forumu.

Ko boš enkrat v stiku z ženskami, pa ne najstnicami , starimi do 24, ampak ženskami, boš pa videl, da so to osebe, ki dejansko uživajo v seksu kot takem, tudi če ni nujno zraven čustvene potešitve.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zdaj si pa omenila dve seriji z nasprotujočima se vsebinama.

In ja, tu kjer živim jaz, ima praktično vsaka ženska, ki je za pogledat, kakšnega jebacha, če že partnerja nima.

Spider, ne vem, kako razmišljajo druge ženske, ampak zame seks brez čustev ne pride v poštev. Je pa res, da nikoli ne moreš vedeti, kaj čuti moški. Mogoče ne čuti nič.

Sharon Stone je v nekem intervjuju povedala: “Woman can fake orgasm, but man can fake whole relationship”.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sharon Stone je v nekem intervjuju povedala: “Woman can fake orgasm, but man can fake whole relationship”.[/quote]

Sharon je pametna ženska. Meni je všeč še ena njena misel, ki sicer ne spada sem: “Če ženska želi biti glavna zvezda zabave, naj na zabavo ne pride.” :))

Sharon Stone je v nekem intervjuju povedala: “Woman can fake orgasm, but man can fake whole relationship”.[/quote]

Sharon je pametna ženska. Meni je všeč še ena njena misel, ki sicer ne spada sem: “Če ženska želi biti glavna zvezda zabave, naj na zabavo ne pride.” :))[/quote]

Mediji se večkrat radi zapičijo v njen uradno izmerjen IQ, nedvomno ima ženska mnogo več ponuditi svetu kakor me, ki visimo na mon-u.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

nik “zmedena samica” bi moral biti zasciten, ker jih je tu se pa jos zmedenih….
.
.

Jaz priznam, da sem zmedena, torej se mi pol oprosti. :)))

drzi
sam je tezava v tem ker se drugi del podvoji
pa si na istem 🙂
.
.

Seveda dvomiš, saj bi vsako drugo spoznanje težko prizadelo tvojo najstniško dušo, ki iskreno verjame, da so ženske ena zelo nebogljena čustvena bitja.

V bistvu je to tvoje samoprepričevanje, da samske ženske , razen redkih izjem, v času svoje samskosti, seksualno samevajo. In zdaj iščeš potrditev te svoje teorije pri teh par ženskah, ki sodelujejo na tem forumu.

Ko boš enkrat v stiku z ženskami, pa ne najstnicami , starimi do 24, ampak ženskami, boš pa videl, da so to osebe, ki dejansko uživajo v seksu kot takem, tudi če ni nujno zraven čustvene potešitve.[/quote]

Spider, ti si ekstremist v svojih prepričanjih, ker lastne izkušnje jemlješ za absolutno veljavne, misleč, da je doživljajski svet drugih ljudi na mah podoben tvojemu. Glede na svojo psihološko konstitucijo, tako kot vsak na nek način, prihajaš bolj v (prijateljski, intimni) stik s točno določenim tipom žensk, ki si jih opisal. Temu ne oprekam. Ampak to je pač del (tvoje) resnice, ne vidiš pa celotne slike, da obstaja širši tip ljudi/žensk, ker pač svoja prepričanja izključno izpeljuješ iz lastnih izkušenj (glede na mero cinizma, sklepam, da pretežno negativna).

Moj kriterij srednje čustvene ženske pač ni zmožnost spolnega kopuliranja zgolj na podlagi fizične privlačnosti z neko X osebo z nek določen čas. Ampak ti tega pač ne razumeš, ker imaš verjetno zgolj izkušnje z ženskami, ki zlahka pristanejo v horizontali, ker nimaš pojma, kaj pomeni, če je ženska zelo nate navezana in te ima rada… :))

Z drugimi besedami: s čustvenimi ženskami se da čudovito manipulirati.

Ma kakšen ekstremist, ti samega sebe prepričuješ, da sem jaz ekstremist.

Jaz sem realist. Ti si pa sanjač, odklopljen od realnosti življenja, ki misli, da bo nekje našel nedolžno 20-letnico, s katero bo odjahal na sončni zahod.

Jaz imam stika še največ z navadnimi ženskami. Zato tudi s takim guštom pišem, kakšne te ženske so.

Z drugimi besedami: s čustvenimi ženskami se da čudovito manipulirati.[/quote]

Če je ženska čustvena, še ne pomeni, da je slaboumna, no. Jaz poznam primer ženske, ki ni čisto nič čustvena, je pa toliko samovšečna, da je z njo mogoče manipulirati. Tudi z babjekom je mogoče manipulirati, seveda preko seksa. In ta babjek te postavi na visok položaj v službi, čeprav nimaš pojma o tem področju. Na koncu mu lahko sesuješ firmo, ker je razmišljal s pimpekom in ne glavo.

Ma kakšen ekstremist, ti samega sebe prepričuješ, da sem jaz ekstremist.

Jaz sem realist. Ti si pa sanjač, odklopljen od realnosti življenja, ki misli, da bo nekje našel nedolžno 20-letnico, s katero bo odjahal na sončni zahod.

Jaz imam stika še največ z navadnimi ženskami. Zato tudi s takim guštom pišem, kakšne te ženske so.[/quote]

Glej, spet postavljaš svojo (subjektivno) realnost kot kriterij neke objektivne obče realnosti.
V tvoji realnosti so *vse ženske “takšne in takšne”, ker si pač imel določene izkušnje z njimi glede na svoj moški karakter, ki je pritegnil določen tip žensk. Z radikalnostjo izgubljaš verodostojnost. Isto ko Vesna Godina zapiše, da je 99% slovenskih moških, torej VSI, funkcionalno neodraslih in da sočustvuje s svojimi študentkami – je to butasta “rugljevska izjava”. Tak človek zminira lastno kredibilnost, ker ni objektiven, ker njegov način življenja (najpogosteje osebno nezadovoljstvo in razočaranje) vpliva na ubranost oz. legitimnost pri kakršnih koli ocenah, deluje morda zanimivo, a vendar zabavljaško klovnovsko potem. In kdo je

*vse – radikalna označba (npr. vsi moški so taki in taki , vse ženske so take in take, vse….)

Z drugimi besedami: s čustvenimi ženskami se da čudovito manipulirati.[/quote]

Baaah…pa kaj s Sharon si tudi seksal ali kaj?? :-))))))

Čustveno nestabilno osebo se da vedno zmanipulirati, spol nima veze.

Matjažko, mislim, da si prav ti na tem forumu postavil največ nasprotujočih si teorij in ocen , tako da, predlagam, da kar nehava, čigave teorije so resnične in čigave ne. Pri tebi je očitno, da svoje mnenje spreminjaš iz danes na jutri, bolje rečeno, v bistvu ga sploh nimaš.

Matjažko, se bereva mogoče čez par let, ko boš imeli že malo več življenjskih izkušenj, za zdaj si za debato še prezelen.

Včasih je seks brez nekih blaznih čustev pač bolj enostaven, ker se ti ni treba ukvarjat z vsem kar zraven paše, če v tistem momentu nisi pripravljen na to. Včasih enostavno ne moreš več shendlat čustvenih pretresov, postaneš začasno čustveno otopel in si želiš le malo telesne sprostitve. Saj gre, samo ne na dolgi rok. Čustva so le tisto kar polepša in obogati življenje.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Oh, oh, kakšno pokroviteljstvo. :)) Ampak meni je fajn ljudi pustiti tavati v svojih (zmotnih ali tudi pravilnih) predstavah o meni, saj zakaj bi ti jaz rušil nek “konstrukt v tvoji glavi”, če moraš sam preskočiti prepreko ozkosti, ko ti bo “dano”, če ti bo dano po “pomilosti božji” (to je ponavadi, ko padeš dovolj globo jamo – morda cinizma in depresivnega pesimizma ter globoke razočaranosti nad svetom, nad ženskami?. :))

Tvoj svet je izključno tvoj notranji svet, samo to in ničesar drugega okrog, ker drugega ti nisi zmožen videti – in hrkati tvoja največja omejitev ali miselni zapor, Ker kar je izven dometa tvojega notranjega doživljanja sveta in gledišč, ki striktno ne izvirajo iz osebnih izkušenj – ne vidiš, ne poznaš, nisi spsoben razumeti, se počutiš napadenega, če ni skladno s tvojim(i)… :)) Po domače povedano, ne razumeš ljudi, če ne funkcionirajo po istih načelih kot ti.

Jaz malo dvomim v te teorije o “seks-frendih” pri ženskah, da je to tako zelo razširjena praksa, ker je tudi prostitucija manj razširjena kot pri moških, da samo seksaš in potem “opraviš” s človekom, kot če si menjaš spodnje gate. Za kakšne “enostavne” (ne preveč zapletene) ženske že, dvomim pa, da je za srednje čustveno žensko dovolj samo moški penis, dvomim tudi, da jo je tak “latast” moški, “ki ga zna samo vtaknit”, sposoben vsestransko zadovoljiti (ne zgolj spolno) žensko zaradi čustvenega prepleta, ki zajema tudi njeno spolnost.[/quote]

Pisala sem za seks-frende in za seks-frenda tudi ženske potrebujemo le partnerja in nekaj kemije. S slednjim mislim na medsebojno privlačnost, ne na viagro (no, ta je tudi potrebna včasih). In ta praksa je kar razširjena, kolikor lahko vidim.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A te lahko prosim da nazaj zamenjaš pikice z ustreznimi črkami, ker mi je bilo zelo všeč?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pisala sem za seks-frende in za seks-frenda tudi ženske potrebujemo le partnerja in nekaj kemije. S slednjim mislim na medsebojno privlačnost, ne na viagro (no, ta je tudi potrebna včasih). In ta praksa je kar razširjena, kolikor lahko vidim.[/quote]

Malo bom pristranski in si dal duška z “izlivom” prostih asociacij: jeb* takšne ljudi in takšno filozofijo tega cenenega konzum potrošništva današanjega praznega in odtujenega človeka, ki išče “užitek” na vsakem koraku kot dekdentni RImljani ob propadu cesarstva v kolosejih, ko so ljudi trgali levi, – in ta užitek bi naj pomenil sodobnemu človeku višjo “srečo”, in ta “sreča” se spet prodaja, tak človek pristaja na to, da se dela iz nejga, kar je – bebec, na vsakem koraku, da je navadna “roba” (tržni izdelek), tako da brezglavo išče nekaj – zadetek, nirvano – vendar nikoli ni zadovoljen, ne sme biti zadovoljen, da se mu lahko še naprej “prodaja” in se (ga) uporablja – eno ti mediji šibajo, kako biti “srečen”, drugo ti kvazi “duhovna literatura” šiba, kako biti srečen, kako biti nonostop zadovoljen, kako biti skoz v nekem konstantnem pozitivnem zanosu heroinske sreče, zadetka, kako gledati na partnerja z istim žarom po 30 letih, ne da bi se 3x ločil, kako seksati 10 dnevno, kako imeti super telo pri 60, kako biti brez gubic, kako…. Ma je** to, to je za “pltike duše”, če mene vprašaš…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close