Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kako videti fotografije

kako videti fotografije

Pozdravljene,

danes sem pokukala še na ta forum in zasledila pitulice. Z kar nekaj truda sem se dokopala do prvega Babičinega recepta, ki ga bom ta teden tudi preiskusila. Želela sem si ogledati tudi fotografije pa mi ni uspelo. Ali moram biti za ogled registrirana?

Kaj je to ?

Pitulice so ena krasna jed, pomeni majhne pitice oz. bureki, recept je daljnega leta xx napisala Babi. Če v iskalec vtipkaš “pitulic”, dobiš čez 700 zadetov, bolj proti začetku je prvi recept, potem smo napletli variacij še in še. Skratka, vlečeno testo, skuta, razni dodatki, razrezano, pečeno, ravno prav za v roko. Za predjed, večerjo, prilogo pri kosilu, predvsem pa za obiske in zabave. Toliko na kratko.

Fotografije? Tudi sama sem poskusila odpreti link s fotografijami na enem izmed tistih 700 postov, pa res za galerijo sprašuje za geslo. Sem registrirana, pa nič ne pomaga. Izgleda, da so na MON-u nekaj napletli s prenovo galerije ????

LP Mimi

Hej!

Kliknila sem na Zdrava prehrana, kjer je reportaža o prvem srečanju.
Na koncu je še galerija slik. Seveda hočem odpreti in se pojavi kartonček,
ki zahteva ime in geslo uporabnika. Vse pravilno vpisala…in odgovor?

Ni pravo. Seveda je, ker sem se pod istim imenom in geslom registrurala:(((

Ne vem, kaj bi bilo narobe. Kaj pa, če me več ne vodijo, ker še nisem poravnala položnice, ki sem jo dobila po netu?

Bo treba povprašati. Lp Babi

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, hvala za pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close