Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako vi gledate na to?

Kako vi gledate na to?

Mene pa zanima kako vi gledate dananes na to? prijatelja z ugodnostmi? a zenska je v tem primeru kurva, moski pa frajer? najbolj pa me moti to naprimer kako jaz vem naprimer da sem edina s katero ima take aktivnosti? Moski pa se hoce skrivat ja, samo ni porocen pa v resni zvezi.

Meni fwb za samske ni nic kaj takega, tudi jaz sem ga imela v študentskih letih, kasneje pa sva postala tudi par itd.

Kar se pa tice porocenih, vezanih mi je pa O G A B N O, ker ne razumem varalic in nikoli jih ne bom.

No razen, ce se seveda partnerja s tem strinjata.

Brezveze. Ali te takoj vzame za vse čase ali nič. Vse ostalo je izguba časa in energije..

S tem ni nič narobe, saj imata tako moški kakor ženska nekaj od tega. Zavedaj pa se, da gre pri tem za zadovoljitev izključno seksualnih potreb. Glede tega, da te moti, da si edina s katero počne to, verjemi, da bi si marsikatera štela kaj takega v čast, seksa željan samec samo za njo, ne rabi si ga deliti in pokliče ga, ko jo spodaj zaščemi…

S frajerji in kurbami pa je tako. Poznaš morda zgodbo o lisici, ki je, njej nedosegljivo grozdje, označila za kislo…

Ne moreš vedet, sam sem imel največ 3 naenkrat (ne isti dan seveda), ena je vedla za drugi 2 pa je ni motilo.

če se imaš za qurbo, to veš samo ti, pa mi zdej, ki nimamo blage veze kdo si.

Kje je keč, da te tip noče javnosti pokazat…

Prvi je.., da nisi na njegovem nivoju, oz. tisto kar si želi od ženske, ker je prej recimo bil s kakšno boljšo po njegovi oceni, pol so pa še ene tri možnosti zakaj se noče okoli kazat s tabo… Na koncu, ko črto potegneš ga preprosto skenslej in se kreši z nekom, ki te bo vesel, ko te vidi.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 16.08.2021 ob 07:26

če se imaš za qurbo, to veš samo ti, pa mi zdej, ki nimamo blage veze kdo si.

Kje je keč, da te tip noče javnosti pokazat…

Prvi je.., da nisi na njegovem nivoju, oz. tisto kar si želi od ženske, ker je prej recimo bil s kakšno boljšo po njegovi oceni, pol so pa še ene tri možnosti zakaj se noče okoli kazat s tabo… Na koncu, ko črto potegneš ga preprosto skenslej in se kreši z nekom, ki te bo vesel, ko te vidi.

Zakaj bi tip javnosti pokazal nekaj, kar ima samo za fuukat?

Pokaže in predstavi se resno punco, partnerko ali ženo, ne pa flenče, ki ti zgolj jajca prazni.

Para Bellum, 16.08.2021 ob 07:32

Zakaj bi tip javnosti pokazal nekaj, kar ima samo za fuukat?

Pokaže in predstavi se resno punco, partnerko ali ženo, ne pa flenče, ki ti zgolj jajca prazni.

jp, to more njej kliknt… Mogoče se tud zaradi tega skriva, ker misli, da bo boljšo dobil in ne bi rad da ga v njegovi okolici vidijo z njo, ker spet misli, da bo dosti boljšo dobil od nje stasom in glasom, pa čeprav sploh ni bil v kakšni resni vezi v življenju.

Zanimivo bi bilo prebrat, kaj avtorica misli o seb kot ženski (samokritika) in kako ona ocenjuje svoj pojavo v moških očeh oz.  v katero ligo spada, če je zgodba sploh resnična.

tjaasa, 15.08.2021 ob 20:43

Mene pa zanima kako vi gledate dananes na to? prijatelja z ugodnostmi? a zenska je v tem primeru kurva, moski pa frajer? najbolj pa me moti to naprimer kako jaz vem naprimer da sem edina s katero ima take aktivnosti? Moski pa se hoce skrivat ja, samo ni porocen pa v resni zvezi.

Incel tipi te bodo psovali s kur*o, tudi če si nuna – če ne daš pa s frigidno kur*o.

Kar se friends with benefits tiče – če je vredu dečko in veš kje si (da ni varanje, podtikanje otrok, širjenje SPB, zavajanje itd)… Meni se ne zdi narobe. Zdaj je veliko tega potrošniškega odnosa do ljudi – bolj pošteno mi je, da bi bila FwB kot, da bi se mi lagal o resnih namerah, enako velja za casual dating in situationship veze,… Resna zveza je resna (zame) – če vzamem kredit/najem stanovanja hočem vedeti koliko je obrok in za koliko časa moram/lahko računam. Če se dogovorim za 3mesečni najem ne bom kupila novega pralnega stroja, če se dogovorim za eno leto se ne bom (intenzivno) povezovala v sosedsko, če stanovanje kupim na 20letni kredit pa “bom” otroka vpisala v vrtec/OŠ.

Važno je, da se ve kje si in imaš realistična pričakovanja in zahteve – seveda dvosmerno in recipročno. Vedno se lahko odločiš “povečati” resnost (seveda v dogovoru, ne zahtevi),… Če sta oba poštena se mi zdi zdrav odnos.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close