Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako veš da si srečen

Kako veš da si srečen

Kako veš, da si srečen v novi vezi? Kaj je tisto, da res veš, da je to to. Kaj lahko pričakujem v drugo?

Po boleči ločitvi z ženo se kar ne upam spustiti v novo razmerje, saj je to že zelo dolgo za mano.

Sploh ne znam opisati mojega počutja, sem v nekem primežu nemoči. Se kdo tak?

Heh, koga se pa bojiš.. Gnati te mora preprosta moška želja po ženski in nagon… Pusti filizofe in vse doktorate, ki jih filozofi delajo okoli čisto preproste mosko/ženske kombinacije..  Zagrabis, če je ona za to pa je, če ni pač ni, pustiš jo na miru, kot vsakega človeka s katerim nisi na isti frekvenci..

Čutiš občutek sreče?

Razumem, da bi te bilo po slabi izkušnji strah nove, samo kaj pa delaš z novo? A si v zvezi samo zato, da rečeš “nisem sam” tako kot otrok s pliškom?

Pa daj nehajte biti v zvezi samo zato, da si odkljujate točko na seznamu. To je tako kot, da bi si kupil čevlje, ki so ti tri cifre premajhni zato, da se bolje počutiš, ko odpreš omaro.

Kako bi vedeli kdaj smo srecni, ce nebi nikoli bili nesrecni.

Odgovor na objavo uporabnika
Kafka, 19.07.2021 ob 06:35

Kako veš, da si srečen v novi vezi? Kaj je tisto, da res veš, da je to to. Kaj lahko pričakujem v drugo?

Po boleči ločitvi z ženo se kar ne upam spustiti v novo razmerje, saj je to že zelo dolgo za mano.

Sploh ne znam opisati mojega počutja, sem v nekem primežu nemoči. Se kdo tak?

Biti srečen… je samo neposrečena besedna zveza za trenutke sreče združene z zadovoljnim življenjem. Načeloma to veš, ko se počutiš doma vsakič, ko je partnerka blizu in neglede na to, kje v resnici sta, ko ni želje biti kje drugje ali s kom drugim, ko ni zavidanja drugim v smislu boljšega partnerstva ali partnerke… in ko ti vsaka odsotnost sproži pogrešanje in hrepenenje… po njej.

Takrat veš.

V drugo lahko pričakuješ drugačen rezultat, če je nova drugačen karakter in če boš sam uporabil naučeno in se drugače lotil razvijanja odnosa.

Nihče od nas nima teh problemov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close