Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako več, kdaj ženski pride?

Kako več, kdaj ženski pride?

jaz bom dozivel orgazem ko bo en jebach(lahko isti) lepolasko in goldfishovko nafilal in naredil struco. No tega, se onidve dejansko bojita, je pa kriza z leti ker se počasi stvar odmika, ampak ni pa fino misel, ko bosta ostali sami mamici.

Robi je na avtističnem spektru. Za njega more bit vse strogo določeno, če ne se počuti ogroženega.

Ker si po tvoji logiki jaz želim biti razvajen ali živeti z razvajenim človekom. :)))
Kdor si ne želi žensk, tisti tudi ne bo pljuval po njih.

Napisal si, da ljudje pljuvajo po tistem, kar si želijo, a ne morejo imeti. Torej?

Vidiš, bodi previden, ko mahaš z obtožbami drugih. Bo še kdo mislil, da pljuvaš po razvajenkah, ker te ne šmirglajo.

Meni je vseeno kaj si drugi mislijo.

Če je na avtističnem spektru! A se lahko nehaš norčevat iz njega!

In če je drugim vseeno, kaj ti misliš?

V čem je potem sploh smisel tega čveka? Da bogu čas krademo?

Jim je pač vseeno. Veš, ful se sekiram in pišem zato, ker jim ne bi bilo vseeno. 🙂
Smisel čveka pa je zapravljanje časa.

Zakaj torej porabljaš toliko energije, da druge prepričuješ v nekaj? če je to samo čvek, argumenti drugih ti ne pomenijo nič, torej tudi ne smeš pričakovati, da bodo tvojo kaj zalegli.

Pssst. Na skrivni misiji je. Pa ne okol govort – je za 20 let ‘resta.

Imam pač višek energije. 🙂
In mi je čisto vseno, če bodo kaj zalegli ali ne.

Kaj ko bi človeku kdo enostavno odgovoril na vprašanje? 😉
Jaz osebno orgazma ne fejkam, ne vidim smisla. Seks je lahko dober, tudi če mi ne pride. Včasih mi je dovolj že da nudim užitek partnerju, kar ne pomeni da sama zraven ne uživam, ker če mi ni do le tega, pač ne seksam. Torej, ko mi pride se moram za trenutek ustavit, malo zadihat… Hm, težko je opisat, ampač če si pozoren, se vidi, čuti… Tiste tresljaje 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close