Najdi forum

Kako v Trst

Pozdravljeni,

v petek grem na pregled v Valdoltro, pa sem potem, če sem že tam, mislila še v Trst. Ampak sem bila tam le enkrat, pa še to je bila z mano prijateljica, ki je vedela, kako in kam. Sva bili v enem velikem trgovskem centru z velikim parkiriščem ( ki ga sicer plačaš ). PA niti slučajno ne vem, kje je to. A mi lahko kdo pomaga ?

Lp, M

Mene sicer vedno pelje mož :), tako da natančna navodila boš našla če vtipkaš v iskalnik Torri di Europa in tam so navodila kako prideš do tega centra iz obale ali pa če vtipkaš Guillia.

Zdej pa upam, da sem tudi pravilno napisala imena centrov :)!

Uživaj!

Ni to tako enostavno napisat:)

Iz Valdoltre greš nazaj proti Kopru. Ko prideš do obvoznice slediš napisu Trst, greš čez mejni prehod Škofije, nravnost prideš do krožnega križišča greš naravnost, potem se vključiš na desni pas, čez tunel in po tej glavni cesti. Ko vidiš tablo za avtocesto zaviješ desno, še desno in nato na levo za molo VII(bodo table desno Venezia, levo molo VII).
Po tej obvoznici pelješ spet do tunela, takoj po tunelu desno ven in greš naravnost čez semafor, pol je semafor samo za pešče in tretji semafor spet samo naravnost. Zgradba na desni so torri in tam imaš oznake za parking.

Tako napisano zgleda grozno, ma ko se pelješ bo kar enostavno:;)))

Pa je kje v trstu res kak dober soping center? Tak kot recimo pri nas city park ali podobno. Da imajo vec stacun, od oblacil, sporta, tehnike,….

Največji center v Trstu so tori d’europa.

Če želiš več je potrebno iti do Udin.

Sicer so pa druge trgovine razpršene po mestu.

Kitty, ali mogoče tudi veš, kako se pride iz koprske smeri do Giulie?

vem:))) a ti povem? he he

bom rajši zemljevid kopirala ker to je še težje razložit.

Če v Trstu kaj poznaš pa napiši in ti bom lažje od tam naprej razložila.

http://www.tuttocitta.it/tcolnew/index_tcol.html#sez=1110&tpr=C&ft=0&com=Trieste%20(TS)&ind=Via%20Flavia&nc=60&comR=Trieste%20(TS)&indR=Via%20Giulia&ncR=52&z=2.4&x=13.79634&y=45.6355&lx=13.81036&ly=45.62&ex=13.7918&ey=45.65514&cv=1&pv=1&noc=12&mmve=1&be=0

kar ni jasno pa vprašaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close