kako ugotoviti komu pripada tel. št,
Tako je legalne varjante ni…. gre samo po sporžitvi postopka na sodišču oz. prijavi na Policijo….
Lahko pa plačaš kakemu ”mojstru” nelegalno pa bo rešil zadevo….
Tako je legalne varjante ni…. gre samo po sporžitvi postopka na sodišču oz. prijavi na Policijo….
Lahko pa plačaš kakemu ”mojstru” nelegalno pa bo rešil zadevo….[/quote]
pa koliko to stane?[/quote]
Odvisno koga boš prosla…. za začetek lahko probaš nekoga da izvede kao anketo preko telefona da izveš neke osnovne podatke… starost ipd….
To je korak bližje….
ki je relativno poceni, če uspe.
Tisti pravi majstri pa znajo bit kar dragi!
Ne, jst se oglasim kar osebno na domu:))).[/quote]Kako pa več na kater dom, če ne veš čigava je št?
A greš kar od vrat do vrat? :)))[/quote]
Ti pa res nasedeš vsemu, kar napišem:). Ko sem bila stara 15 let se mi je zdelo še fino, če sem dobila kakšen klic in potem sem skrivnostno ugotavljala, kdo me kliče:). Ti časi so minili:). Vseeno mi je, od koga je kakšna cifra. Če me kdo želi dobiti, me bo že, vse ostalo je nepomembno.
Kako pa več na kater dom, če ne veš čigava je št?
A greš kar od vrat do vrat? :)))[/quote]
Ti pa res nasedeš vsemu, kar napišem:). Ko sem bila stara 15 let se mi je zdelo še fino, če sem dobila kakšen klic in potem sem skrivnostno ugotavljala, kdo me kliče:). Ti časi so minili:). Vseeno mi je, od koga je kakšna cifra. Če me kdo želi dobiti, me bo že, vse ostalo je nepomembno.[/quote]:)))Fiši, da nisi ti nekam nasedla? 😀 Oz nisi in se ti že kar mal pozna?….cccccc
Ti pa res nasedeš vsemu, kar napišem:). Ko sem bila stara 15 let se mi je zdelo še fino, če sem dobila kakšen klic in potem sem skrivnostno ugotavljala, kdo me kliče:). Ti časi so minili:). Vseeno mi je, od koga je kakšna cifra. Če me kdo želi dobiti, me bo že, vse ostalo je nepomembno.[/quote]:)))Fiši, da nisi ti nekam nasedla? 😀 Oz nisi in se ti že kar mal pozna?….cccccc[/quote]
What?:)
Forum je zaprt za komentiranje.