Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako ugotoviti komu pripada tel. št,

kako ugotoviti komu pripada tel. št,

kako ugotoviti lastnika telefonske, če ni objavljen v imeniku?

Pokličeš in vprašaš…ej, kdo si ti:).

ni tako simpl:(

Pa daj nekomu drugemu, da pokliče. Znajdi se, saj smo že vsi bli kdaj v takšni situaciji in je šlo:).

direktnega imena in priimka nevem če dobim:( no mogoče pa res…odvisno od osebe. eni na vprašanje koga sem dobila, vprašajo, koga pa ste želeli? in potem žal do odgovora ne pridem;( verjetno ni nobene druge bolj zanesljive varjante?

Legalne sigurno ne.

Tako je legalne varjante ni…. gre samo po sporžitvi postopka na sodišču oz. prijavi na Policijo….

Lahko pa plačaš kakemu ”mojstru” nelegalno pa bo rešil zadevo….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako je legalne varjante ni…. gre samo po sporžitvi postopka na sodišču oz. prijavi na Policijo….

Lahko pa plačaš kakemu ”mojstru” nelegalno pa bo rešil zadevo….[/quote]
pa koliko to stane?

pa koliko to stane?[/quote]

Ne seri!

pa koliko to stane?[/quote]

Odvisno koga boš prosla…. za začetek lahko probaš nekoga da izvede kao anketo preko telefona da izveš neke osnovne podatke… starost ipd….

To je korak bližje….

ki je relativno poceni, če uspe.

Tisti pravi majstri pa znajo bit kar dragi!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Si preverila na netu. Če ima javno objavljeno številko napiše ti ime in priimek.

Ti to tako narediš vedno, ko te zanima? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti to tako narediš vedno, ko te zanima? :))[/quote]

Ne, jst se oglasim kar osebno na domu:))).

Ti to tako narediš vedno, ko te zanima? :))[/quote]

Ne, jst se oglasim kar osebno na domu:))).[/quote]Kako pa več na kater dom, če ne veš čigava je št?
A greš kar od vrat do vrat? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, jst se oglasim kar osebno na domu:))).[/quote]Kako pa več na kater dom, če ne veš čigava je št?
A greš kar od vrat do vrat? :)))[/quote]

Ti pa res nasedeš vsemu, kar napišem:). Ko sem bila stara 15 let se mi je zdelo še fino, če sem dobila kakšen klic in potem sem skrivnostno ugotavljala, kdo me kliče:). Ti časi so minili:). Vseeno mi je, od koga je kakšna cifra. Če me kdo želi dobiti, me bo že, vse ostalo je nepomembno.

Kako pa več na kater dom, če ne veš čigava je št?
A greš kar od vrat do vrat? :)))[/quote]

Ti pa res nasedeš vsemu, kar napišem:). Ko sem bila stara 15 let se mi je zdelo še fino, če sem dobila kakšen klic in potem sem skrivnostno ugotavljala, kdo me kliče:). Ti časi so minili:). Vseeno mi je, od koga je kakšna cifra. Če me kdo želi dobiti, me bo že, vse ostalo je nepomembno.[/quote]:)))Fiši, da nisi ti nekam nasedla? 😀 Oz nisi in se ti že kar mal pozna?….cccccc

Ti pa res nasedeš vsemu, kar napišem:). Ko sem bila stara 15 let se mi je zdelo še fino, če sem dobila kakšen klic in potem sem skrivnostno ugotavljala, kdo me kliče:). Ti časi so minili:). Vseeno mi je, od koga je kakšna cifra. Če me kdo želi dobiti, me bo že, vse ostalo je nepomembno.[/quote]:)))Fiši, da nisi ti nekam nasedla? 😀 Oz nisi in se ti že kar mal pozna?….cccccc[/quote]

What?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close