Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ugotoviti kaj porablja podatke v mobitelu?

Kako ugotoviti kaj porablja podatke v mobitelu?

Če mobitel porablja preveč mobilnih podatkov, kako ugotoviti katera aplikacija je kriva?
Če ne gledaš videov, če je bilo prej vse ok, zadnjih nekaj dni pa po več GB izgine?
Domnevam, da nekje v ozadju teče neka aplikacija ali kaj takega?
Kako to ugotoviti?

Sem tudi jaz opazil. Opazujem porabo in včasih sem lahko točno vedel zakaj poraba, zadnje čase pa ne več.

Zadnje tedne telefon kar sam troši kilobajte mobilnega interneta, čeprav sem priklopljen na wifi. In to velja za moj in sinov telefon. Verjetno gre za kakšnen nadzor prebivalstva in španovijo med Applom in državo. Smo pa na T-2.

Še dodatek: gre za Android, poraba pa več GB. Torej neka aplikaciaj verjetno?
Pa brez teorij zarot prosim :).

Janša vas nadzira. 24/7 sedi v kontrolni sobi in spremlja vsak vaš klic in povezavo na net. :))

Nastavitve – Povezave – Poraba podatkov – Poraba mobilnih podatkov.

Naredi posnetek zaslona, da vidimo aplikacije.

Nastavitve – Povezave – Poraba podatkov – Poraba mobilnih podatkov.

Naredi posnetek zaslona, da vidimo aplikacije.
[/quote]

Hvala. Tole bo, upam, pomagalo. Ne gre za moj telefon tako, da ga nimam pri roki. Bova pa sedaj vsaj prebližno vedeli kaj gledati :).

Hvala. Tole bo, upam, pomagalo. Ne gre za moj telefon tako, da ga nimam pri roki. Bova pa sedaj vsaj prebližno vedeli kaj gledati :).
[/quote]

Odvisno je od nastavitev in dovoljenj, ki jih daš, ko inštaliraš aplikacije. Cel kup jih je, ki stalno preverjajo svoje serverje, da ti lahko posodobijo podatke – od obvestil za e-maile, vremenske napovedi, obvestil kaj je v bližini odprtega, itd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close