Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ugajati ženski in jo dobiti?

Kako ugajati ženski in jo dobiti?

Ko jih pa enkrat zares spoznaš, razumeš, pa vidiš, da niso taki bau bau oziroma, da niso nič kaj drugačne od moških. Moški, če je zmeden/nezrel (vstavi ustrezen pojem), prav tako eno dela, drugo govori, tretje misli itn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Žensko lahko razume samo ženska. Se pravi, Marko je ženska.

Tale NEZREL bi dal lahko kar v TEMPLATE. A mi lohk enkrat razloži kaj je že NEZREL moški ?
Za enkrat se kaže sam to, da ZREL ima rad (pre)ZRELE koke, NEZREL pa ima rad mlade lepotičke.
Več al manj je to edina definicija tukaj.

Če maš možnost celo življenje porivati YOUNGER pussy (celo življenje), why not ? NEZREL ?
https://www.youtube.com/watch?v=mXPkulQwsl4
http://www.smesnemajice.si/borut-pahor-so-what.html

Rad imam tito, ki mi paše pa če je zrela al pa ne.

Če sem ti tako bolj privlačen, pa naj ti bo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se popravljam, lahko si tud homo.

Ko jih pa enkrat zares spoznaš, razumeš, pa vidiš, da niso taki bau bau oziroma, da niso nič kaj drugačne od moških. Moški, če je zmeden/nezrel (vstavi ustrezen pojem), prav tako eno dela, drugo govori, tretje misli itn.[/quote]

Resno? Jaz še nisem videl moškega pa naj si je bil ”nezrel” ali ”zrel” ki bi govoril kak bi en pir, pa bi si potem čaj naročo 🙂

Žensk takih sem že polno, češ polne lape dajmo enga kratkega pol pa belo kavo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ko jih pa enkrat zares spoznaš, razumeš, pa vidiš, da niso taki bau bau oziroma, da niso nič kaj drugačne od moških. Moški, če je zmeden/nezrel (vstavi ustrezen pojem), prav tako eno dela, drugo govori, tretje misli itn.[/quote]

Rzumem tvoje stališče. Tako pač razmišljate vi, ki s portalov razočarane babe za resno zvezo pobirate. Ko pridejo do vas, so že malo streznjene pod vplivom biološke ure.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Rzumem tvoje stališče. Tako pač razmišljate vi, ki s portalov razočarane babe za resno zvezo pobirate. Ko pridejo do vas, so že malo streznjene pod vplivom biološke ure.[/quote]

Tako je bol je stara/razočarana bol je decu podobna 🙂

Rzumem tvoje stališče. Tako pač razmišljate vi, ki s portalov razočarane babe za resno zvezo pobirate. Ko pridejo do vas, so že malo streznjene pod vplivom biološke ure.[/quote]
Ne ne, ne razumeš ti nič. Razočarane imaš ti prek, saj si se sam pohvalil. :))

Resno? Jaz še nisem videl moškega pa naj si je bil ”nezrel” ali ”zrel” ki bi govoril kak bi en pir, pa bi si potem čaj naročo 🙂

Žensk takih sem že polno, češ polne lape dajmo enga kratkega pol pa belo kavo :)[/quote]
Če te moti, je čas, da menjaš družbo. 🙂

A ti bi šel z vsako žensko na pir, pogoj je samo, da se ona do tebe pripelje?

Res ne vem, zakaj bi o ženskah razpravljal ravno z nekom, ki priznava, da nikoli ni bil ženskar..

Res ne vem, zakaj bi o ženskah razpravljal ravno z nekom, ki priznava, da nikoli ni bil ženskar..[/quote]
Saj ne razpravljamo o ženskah, ampak o tem, kaj si sam govoril. Kaj ti je zdaj nerodno. 🙂

Nič mi ni nerodno. Samo res ne vem, zakaj bi o tem, kakšne babe so in kakšne niso, debatiral ravno s tabo. Najdi si drugo žrtev, meni s s tabo ne da več. Sej ne da sem ti to že ene 100-krat napisal…Si ti peder, ali kaj bi rad od mene?

Kakor hitro Marko uleti v debato gre vse takoj totalno v off-topic.
Pa a ti “človek” res nimaš kaj bolj pametnega za počet kot podjebavat?

Virtualna partnerica mu je šla na morje, zdej pa nima več kej za delat.

Malo bolj poglej kdo je začel s podjebavanjem, potem se pa repenči. 😉

Žensk takih sem že polno, češ polne lape dajmo enga kratkega pol pa belo kavo :)[/quote]

No ja, tip ženski reče, če gresta na kavo, potem pa nihče zares kave ni pil… Cela drama.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A ti bi šel z vsako žensko na pir, pogoj je samo, da se ona do tebe pripelje?[/quote]

Pa saj Robi piva sploh ne pije… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ga pa z veseljem drugim ponuja ? Ne klapa se lih.

Res je, ne klapa se. Robi ga ni nikomur ponujal, samo na Anin komentar je odgovoril.

Še mene je pred leti vabil na pivo, čeprov je vedu, da ne pijem. Tok o tem.

Kako je pa lahko vedel, da ne piješ, če si sam pisal, kakšna koma si bil za novo leto? Aja, ne od alkohola. Ja, pardon… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close