Kako ugajati ženski in jo dobiti?
Verjetno je to osnovni problem večine ljudi, ki goreče želijo partnerstva. Da jim izven tega ne obstaja nič. To mora biti kr moreče, če nekdo nima frendov, s kom na kavo za it, nič stikov z ženskami. takšen človek si potem zelo želi zveze, ker izven tega zanj ne obstaja nič.
Jaz mislim, da moraš nekaj narediti na tem, da boš imel družbo, prijatelje in ne boš imel občutka, da si tako sam na tem svetu.
Mislim, da moraš najprej sam sebi odgovoriti na vprašanje, kako in zakaj si se sploh znašel v taki situaciji. najbrž nisi več najstnik. Očitno si zadnjih 10+ let nekaj delal močno narobe. Človek ne ugotovi kar naenkrat, da nima frendov. Stike in prijateljstva je treba negovati, skozi leta..
ja, stiki se ne porazgubijo kar sami od sebe… še vedno imam iste kolege kot izpred desetih let, pa so sedaj poročeni in z mulci. ravno tako se dobivamo za na kavo in v kino, ne ravno vsak popoldan, ampak vsaj 1x na mesec pa.[/quote]
Tu se pa strinjam… za prijatle si je treeba cajt vzet… pa jih negovat… je pa res da je interesno povezano… pozim eni polet drugi…redki skoz…
Točno to, generalna in glavna težava je v njegovi psihi in mišljenju, in to se kot kaže ne zmore spremenit kot je razvidno iz teh strani….. grem stavit da tipo misli da so za to vse krivi drugi, ne njegovo delanje otroka in copatarstvo 🙂
Pri meni so se porazgubili sami od sebe. Eden je našel punco in od takrat nisem zanj več obstajal, drugi s(m)o se izselili iz študentskega doma in tako nismo več imeli stikov, spet pri tretjih je bilo kaj drugega.
No z njimi se ne slišim parkrat na leto, še manj vidim. Na začetku sem koga poklical in smo se slišali, a vedno sem bil jaz tisti, ki je druge klical.
Sem jasno napisal, da navezujem nove stike.
Zakaj pišeš, nas?
Mene zelo zanima in tud briga me?[/quote]
On sam sebe vika. No, v bistvu je več takih tukaj. Noben drug jih noče, potem pa se morajo sami. :))
Forum je zaprt za komentiranje.