Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ugajati ženski in jo dobiti?

Kako ugajati ženski in jo dobiti?

Rečmo tako: tisti, ki imate ful interes, se parčkati, pa vam ne uspe:

– imate previsoke zahteve
– ste malo asocialni, odmaknjeni, čudni..

Ker če pogleda človek okoli, kaj vse je poparčkano, od debelih, do brezposelnih, je precej jasno, da se za vsakega nekaj najde, če res hoče..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ni problema, če si potrpežljiv. Problem bo, ko ti bo zmanjkalo potrpljenja. Če ti ne bo uspelo doseči cilja.
Zato je dobro malo samokritično razmisliti, ali res vlagaš dovolj truda ali pa so v ozadju neke zavore zaradi katerih si ne upaš biti bolj sproščen in več tvegati.

Ali pa razmisliti, ali je sploh tip za ženske. Jaz imam po tem, kar je napisal o sebi, občutek, da je bolj tip za samskost. Če bi bil bolj za zvezo, bi že kje kakšno spoznal in imel vezo.

Kaj bi se utegnilo zgoditi, če (recimo temu) cilja ne bi dosegel?

Spider, na podlagi česa lahko rečeš, da je nekdo bolj primeren za samskost? Če našteješ. Hvala.

Če si samski neprostovoljno, ti ne zanimaš žensk, ali pa one tebe ne dovolj. Tretje možnosti ne vidim. T.i. “objektivni razlogi” so le izgovori. Ne poznam te, ampak mogoče imaš v sebi neko socialno zavoro, čeprav si mogoče objektivno prepričan, da si spoznavanja želiš in da si aktiven v tem. Ampak človek, ki ima socialno zavoro, je lahko cele dneve v družbi, pa ne bo nikogar spoznal.

Res ni. Toliko neumnosti, kot jih boš tukaj prebral, je že kar umetnost najt.

Sicer nisem na tekočem s tvojimi izvornimi problemi (iščeš vezo, avanturo …?), še manj s tvojim statusom ali leti, ampak saj ni pomembno.

Res je smešno brat vse te teorije, filozofiranje, dramo, šovinistične (kao) nadrkancije in spletkarije okoli tega katere ženske se fukarijo, kdaj se fukarijo, kako se fukarijo, koliko se fukarijo, katere so za razplod, katere niso, jada, jada, jada … mislim, da crkneš, res. Eno in isto sranje vlačijo iz topica v topic, se trkajo po prsih in en drugega podpihujejo, v isti sapi pa imaginarno fukajo Longorio ter pljuvajo vse nas (ženske tukaj), ker so sveto prepričani, da smo grde, debele in stare, oni pa seveda utelešena božanstva. Ampak pazi, če bi jih povabila na pir, se najverjetneje ne bi prikazal niti en. Hmmmm, I wonder why :) (Seveda bi bil priročen izgovor, da imajo oni frende in uber dogajanja v real lajfu in da se ne rabijo dobivat z monami – pa vsi vemo, da bi bilo to za lase privlečeno, ker to sploh ne bi blo relevantno.)

Saj bi jim človek z veseljem zaupal še kakšno sočno informacijo, dogodivščino ali underground nasvet, ampak so po večini tako mentalno ranjeni, da tega ne bi znali sprejeti kot (zanje seveda, jaz jo namreč že vem) koristno insajdersko informacijo, ampak bi vse skupaj predelali, si po svoje interpretirali in te potem zbombali. Sem jim že probala dat nekaj inputov, kot krajšnico do seksa brez drame, ampak ne, oni se raje vztrajno kregajo z mano, me žalijo, ipd, namesto, da bi bili modro tiho in si skušali kaj zapomnit. Meni je v končni fazi vseeno, jaz ne potrebujem ključa do mednožja. Oni ga, ampak nasveta od tistih, ki ta ključ imamo, pa nočejo sprejeti, ker je vrjetno lažje verjeti, da imajo oni prav in da jaz pojma nimam. Hmmm, bo verjetno že držalo, če oni tako pravijo. 🙂

Torej – za monitorji sedi en kup tipov (luštnih ali ne, ne morem rečt, ker jih pač nisem videla v živo), ki a) kresnejo vse kar leze in gre, b) (velika večina) ne kresnejo ničesar. In ti bi od njih nasvete? Resno? :))) Jaz od njih ne bi niti športnih strani. Ker so enostavno zateženi in frustrirani, vsak v svojo smer pač. Se hočeš pohecat, te skurcajo, poveš svoje mnenje, te skurcajo, daš nasvet, te skurcajo … Skratka, zanimiv pristop no.

Za nasvete sprašuj (iskrene in redno servisirane) ženske, ki jim teče jezik. Če kdo ve, kaj razpira naše nogice, da ne govorim o srcu, smo to me. Zgolj in samo me. Se ti ne zdi? Pa vsi samčki prve, druge ali petnajste kategorije tukaj lahko poženejo korenine od filozofiranja, teoritiziranja, egotripa in ostalega bulšita, ma jim to konec dneva nič ne pomaga, ker 362 dni na leto (če ne več) svoj genetski material odlagajo v brisačke, odtoke in kaj vem kam še. Sami seveda, čeprav imajo kao na pretek nekega materiala na dohvat ruke. Mhm :)))

Kot da ne bi prej že ene stokrat povedala, da znam uživat v vsakem danem statusu. Samskost ali veza, vsako ima svoje prednosti in slabosti. Baje iščem? Aja? Ok, dobro, da vem.

Nisem samska. Pa, a ma sploh smisel, da ti odgovarjam? Kje bo pa kdo verjel eni bogi, lažnivi, grdi in stari moni no.

[img]http://media.giphy.com/media/VrSZDlpRaHYje/giphy.gif[/img]

AnaBanana ni samska ? Končno. Miracles do HAPPEN.

Wait a minute… AnaBanana NI samska ?
[img]https://media0.giphy.com/media/qMqjZkmMi8wFO/200.gif[/img]

[img]http://media.giphy.com/media/IEBUnL3NMfPiM/giphy.gif[/img]

Epic.

Ana, škoda, da še do zapisov bab tu gor nisi tako kritična…

Mislim, ta baba je zadnjič recimo zasmehovala Matkiča, posmehljivo počez označi vse moške forumaše za “tretjekategornike”, zdaj se pa užaljeno dela, ker ti tretjekategorniki ne pišejo, kot bi njej bilo všečno. Kakor da ji nekaj dolgujejo?

In temu, ki mu odgovarjaš, ravno tako nisi nič pomagala, zaardi teh tvojih litanij on ne bo nič bližje babam..

Kaj bi se utegnilo zgoditi, če (recimo temu) cilja ne bi dosegel?

Spider, na podlagi česa lahko rečeš, da je nekdo bolj primeren za samskost? Če našteješ. Hvala.[/quote]
Težko je to vedeti kaj bi se zgodilo, če tega ne bi dosegel, ker te ne poznam, zato ne morem vedeti kako reagiraš, če ne dosežeš svojega cilja. Ob tem je pomembno tudi, kako zelo pomemben ti je ta cilj.
Mogoče bi se zgodilo to:

Smehi res, torej koliko žensk si ti položila da imaš več izkušenj s tem od mene mi povej ali od Spiderja, Sadnega, nenazadnje celo od Robija, Oneta ipd? A si sploh kero? Da si kero zapecala in ”pofukala” ????? Daj lepo te prosim no, kako bo ženska ki je unikum vedla več kako zapecat ”vse” ženske kot nekdo ki jih je zapecal nekaj ali kar nekaj, ali celo ogromno……

Kako si ženske mislite da lahko dajete nasvete če imate manj izkušenj z ženskami z izjemo sebe? Pa še takrat večina pove napačno, govori razumsko kaj bi rade potem pa jo navlaži en čist kontra iz njenih predstav, kot vedno ali večinokrat. Lahko pa greva ven, v lokale, pa da vidiva kdo izmed naju bo prej dobo številko(ali več), ti ali jaz, ko ravno tako obvladaš 🙂 To da nimaš kurca ti ne bo problem saj baje dildoti in strap oni so bolj zdržljivi kot jaz, torej imaš same prednosti pred mano…….

Pa zakaj ti misliš da bi kdo hoto it na pir s tabo? Kaj pa se naj pogovarja moški z žensko ki trdi da ve boljše osvajat ženske kot on pa jih je v postli(med spolnim odnosom) (99,9999999%) mela manj kot on? Pač si najboljša na Svetu, jebat ga, se zgodi, nesreča pač, nimajo vsi take hude ”nesreče” kot ti……

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo res, babe spraševati, kaj pali pri babah??? kakšna ideja!

Če prideš do mene, grem s tabo na pir. 🙂
Da pa bi zaradi ene ženske šel na drugi konec Slovenije, pa ni vredna nobena ženska. 🙂

No no… zdaj pa že grdo posplošuješ.
Najprej probaj pa potem vleči zaključke!

Prvi odkrito drugi prikrito…… ah ja 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vredna nagrade ”izjava dneva” če ne kaj več…..

Prvi odkrito drugi prikrito…… ah ja :)[/quote]
🙂 kaj bi rad povedal?

Saj sem, samo opaziš ne 🙂
Edina, ki mi je res kul, mi je Senza, ostale so mi premorbidne, prečistunske, preneumne, s premalo smisla za humor, z dvojnimi merili, preagresivne, premalo ženstvene, frustrirane bajse, prevelike attention whores, etc, etc.

Matkic, kako lahko rečeš neumnost, kot je “kok bab si pofukala, da boš bolje vedela od mene”? Dve sem drugače, da ne boš rekel, da nisem sposobna dat odgovora. Glede na to, po koliko roza partijih sem vandrala, bi jih verjetno lahko parkrat več, kot ti, no, pa sem raje žurala z njimi. Je blo super, ampak to je bilo to, preferiram tiče, gremo dalje.

Matkic, načrtno pozabljaš, da imam jaz med nogami češpljo, le ta je pa tvoj edini fokus (banaliziram primer moški-ženska, da ne bo nesporazuma). In jaz sem tista, ki vem, kakšna je 100% pot do nje. Je tako? Je. Pika. Zato mi ne bluzi, da ti (spet banaliziram) bolje veš od mene, kako prid do moje češplje.

Kar se pira tiče ni bil point kdo bi si želel ali ne z mano na pir, ampak kdo bi si upal prit in podpret svoja pametovanja. Točno veš kaj sem mislila, tako da ne obračaj besed v xy smer.

Kritike po vas padajo zato, ker se sami pehate vanje. Imate se za cele jebače in vroč material, medtem ko ti Matkic ne kresneš niti treh žensk na leto, Spider pa kresne vse kar leze in gre. Zdaj, če si vi to tolmačite, kot, da se imam za boljšo od vas, to ni moj problem. Jaz nisem tega nikjer rekla, niti v resnici ne mislim tega, ker nisem tako naduta in v resnici sploh nisem tako obsojajoča. Imam pa rada sarkazem in občasne provokacije, ki vas (pre)očitno zbodejo.

Kar se tiče pa nasvetov dečkotu, če je vsaj približno smart, bo že dojel kaj sem mu hotla povedat. Če ni, jebiga.

Sicer pa bom itak počasi nehala zahajat sem, pa se me boste losali 🙂
Res je, da sem se kar malo navadila, ampak ne da se mi skoz neki kregat in bit teh vojn z vami. Nima smisla.

No kul, še vedno manj od mene, boš še mogla trenirat 🙂 Ja ja, to kolko bi jih lahko, sem jaz pol gladko predaleč za tebe, ni sile, pa sem mlajši od tebe……. brezveze, skor ni še noben zajca ujel al kak pravijo?

Nič nisem pozabil, sicer vem tudi ne, ampak recimo da ti pač verjamem, kot vsakemu ki pove katerega spoal je…… to da imaš ti češpljo sem povzel v tem delu oz. odstavku:

Ti veš samo kakšna je 100% pot do tvoje češplje, in nobene druge, v tem je ravno bistvo, da se ti ne moreš primerjat z nekom ki je fukal z 30 različnimi ženskami, ker je vsaka nekaj drugega, čeprav ste si marsikje podobne, še vedno bistveno manj kot moški…… Če moram izbirat med nasveti od tebe ali od nekoga ki jih je ruknil 30, je odločitev zelo preprosta in logična….. četudi si ti dve (recimo) jih je on 15x tolko, torej ima večjo bazo za ”raziskavo” nenazadnje komu verjameš, anketi ki je delana na vzorcu dveh in je 100% za eno stranko, ali volitvam? Odgovor je zelo jasen in logično smiseln….. bistvena je tu baza na kateri so izkušnje, in ti jih imaš manj kot povprečn moški kot sem jaz(pa sem verjetno 10 let mlajši od tebe), kaj šele Spider (če predpostavljava da je pač res kar pravi)

[/quote]Kar se pira tiče ni bil point kdo bi si želel ali ne z mano na pir, ampak kdo bi si upal prit in podpret svoja pametovanja. Točno veš kaj sem mislila, tako da ne obračaj besed v xy smer.
[/quote]

Vem dobro jaz kaj je bil point, bistveno je to, da kdo bi upal prit nima tolko veze, ker lahko upaš pa nočeš, pa bi ti vzela kot da ne upa 🙂

Imamo se? Ne, mi smo vroč material, v tem je hec, ker ti meniš da se imamo, seveda jih ne kresnem, samo razlika je v tem da jaz nočem ali pa se mi ne da, nekateri (morda tudi ti) pa povzamete/jo da ne morem(o),, če bi hoto, bi, ampak pač ne porinem kurca v vsako not kjer lahko, jih skrbno izberem :), zato pa sem na dokaj nizki cifri, za ene ko se majo za jebače (jaz se niti nimam mimogrede)
Bistvo je v tem, ker ti misliš da si boljša od nas pri osvajanju žensk kot obče populacije….. to da si drzneš pomislit da bi ti dala boljše nasvete kako zapeljat žensko od nekoga ki jih dejansko je nekaj 10 ali celo 100, je milo rečeno smešno, če ne kar arogantno, pa če si mela kero ali pa ne……….

Saj bi ti naredo eno fotko danes ko sem glih pri volji, pa dvomim da bi zmogla zadržat za sebe….. 😛 😀

Kaj če bi vidva začela dajat dejanske nasvete, kot pa da se dajeta, kdo jih ve več? :/

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj bi, pa ne upam, če to vejo samo ženske baje 🙂 no pa copatarji kot je Onček……. Jaz baje nimam pojma 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close