Kako ugajati ženski in jo dobiti?
Točno tako, to pride kar samo od sebe, še prevečkrat……. jaz sem daleč od nekega lepotca za Men’s Health naslovnico pa je opcij vsaj ene par tekom letošnjega leta.[/quote]
… tekom leta? Prevečkrat?
Auch :)[/quote]
Kaj pa če ne prevečkrat? tekom letošnjega leta ja, poletje je običajno vrhunec, torej julij, avgust, september…. ko ga ženskam pegla na polno, in ja prevečkrat, naj dajo mir, kaj težijo če sem neresnež pa mamin sinko pa jih nič ne moti, kr hočejo fasat.
Babo fašeš mimogrede. če ne živiš ravno za devetimi gorami in če si kolk tolk v družbi. Moj foter nič ni delal na tem, da je mojo mater spoznal. Sta bila sošolca v srednji šoli. Samo pač, ko je poskočila iskrica, se ni nazaj držal.
Težko si predstavljam, kakšna škart roba mora biti tip, ki ful aktivno dela na tem, da bi fasal babo, vsaj začasno, pa mu niti to ne rata. nasprotno je, jaz že dolga leta trdo delam na tem, da sem samski. če bi razmišljal s čustvi in se prepuščal nekakšnim občutkom, bi bil že zdavnaj poročen, mogoče tudi že ločen.
Partnerja fašeš mimogrede. Če je cilj zveza sama. Partnerja, v katerem boš prepoznal nekaj več, neko nadgradnjo…e, to pa je malo težje.
V SŠ sem bil zanimiv tistim, ki meni niso bile zanimive. In ali je sploh možno, da se obdrži zveza iz srednješolskih let?
Pa tudi ne živim za devetimi gorami, v družbi sem sicer bolj poredko pa zato spoznavam folk še po drugih poteh, toda zaenkrat brez uspeha.[/quote]
Torej si povedal vse, premalo socialen si, in preveč zaprt, nezanimiv overall, kaj imaš takega, kar izstopa na tebi ali v tebi? NIČ verjetno, torej pač boš čakal zelo dolgo, dokler ne bodo drugi zasedeni pa boš ti kao najboljša opcija v tistem momentu, zavedaj se tega in delaj na tem, da boš takrat mel kaj za pokazat, vsaj materialnega 🙂
Poglej jaz sem baje mamin sinko, zgledam srednje dobro, nimam six packov, pa živim v mestu kjer ni glih nekaj 10.000 ljudi, pa bi lahko samo letos rukno ene 3 različne, pa mi ni……. pa jih ne moti vse zgoraj našteto, torej ti delaš nekaj hudo narobe al pa si pač nezanimiv TOTALNO.
Saj on je tudi imel na izbiro takšne, do katerih mu ni bilo. Če si slučajno spregledal. 🙂
Saj on je tudi imel na izbiro takšne, do katerih mu ni bilo. Če si slučajno spregledal. :)[/quote]
Torej naj ne jamra, boljšega si ne zasluži, ali se naj izboljša karakterno, vizualno materialno, ali pa naj zniža standarde, jamranje ne bo pomagalo.
Prej bi rekel da iz objektivnih razlogov še nisem našel. Grem kdaj kam ven, pa znanec mi je govoril da mi bo predstavil svoje prijateljice itd. Medtem ko iz vaju Spider in Matkič, kar bruha neka čudna energija, nezadovoljstvo s samim seboj, cele dneve se tukaj nekaj dokazujeta ipd.
Robi, res moramo nekateri vložiti več truda, toda spet na silo iskati se mi ne zdi na mestu in je bolje biti potrpežljiv, pa naj se zgodi.
Ja ta čudna energija ki ”bruha” iz naju se reče resnica…… poglej če čakaš, nekaj mesecev ok, če čekaš leto ali dve, ali morda tri, ok, če pa čakaš, 5,6,7-….. žnj let, pa je nekaj jasno, ali so tvoja merila proti temu kar nudiš previsoka ali pa si domišljaš….. kaj ti naj rečemo, da nimaš sreče? A se ti naj lažemo da kao bo že nekoč čez 20 let, če boš delal isto kot do zdaj? No če to želiš povej, samo se mi zdi da imaš teh nasvetov ali bolje rečeno ”nasvetov” dovolj že od tvojih ”prijateljev”
Kaj so ti tvoji ”objektivni” razlogi? Občutek imam da se čist preveč samotolažiš…. tako kot tiste bajse ki se nažirajo z mekičom in sladkarijami pa čipsi in si pravijo kako za njih noben ni dober 🙂
Objektivni razlogi? Npr. se je izjalovilo znančevo obljubljanje, da mi bo predstavil prijateljice. Pa to da se pač ne zgodi, tako ali drugače. Nekaj na silo iskati in se truditi pa kot sem že napisal, ne gre rinit z glavo skozi zid. Pa lahko bi se reklo da ni sreče, saj je tudi te nekaj potrebno.
Prav, naj se tvojemu/vajinemu pisanju reče resnica. Moja opažanja pa so takšna, da to ne drži vedno vode.
Torej ti ”opravičuješ” ali razlagaš svoje pomanjkanje nečesa (v tem primeru partnerke oz ženske družbe in intime) z dejanji drugih? In kaj delaš v smeri da IZNIČIŠ nek vmesni člen od katerega si odvisen?
Tvoja opažanja so subjektivna, če se vedno giblješ v eni smeri (torej neuspehu glede žensk) potem so opažanja enostranska…… jaz pa sem nekoč imel 135kg in sem bil debel, in sem bil na podobnem kot ti in sem podobno kdaj pomislil sam pri sebi, danes pa sem na drugi strani in poznam obe plati, ena je tvoja in moja izpred 8 let, druga pa je moja danes…… glihkar ko ti pišem me je ne facebooku dodala še ena in mi začela tipkat, samo mi ni dobra, ampak bom vljuden…..
Torej ni problem v sreči ampak je nekaj v tebi in tvojem načinu lajfa ki ne dosega uspeha, samo da je tebi osebno (vem sem sam bil skozi enak ali podoben proces) lažje rečt, da ni sreče, pa da je treba dati času čas, itd. (beri nič ali zelo malo delat na izboljšanju aktivno!) ker je to najlažje in najbolj pasivno…….
Samo noben ti ne more pomagat, če sam trdiš da je vse v zunanjih ”objektivnih” dejavnikih in da so krivi takšni in drugačni primeri kot je to da ti prijatl ni pripeljal punc pred nos kot poštar ki prinese priporočeno……
Tu se strinjam z Matkičem. Daj ti vseeno malo preveri, da nimaš ti preobčutljive glave in da morda vsake meglice ne zamenjaš za zid (preko katerega se ne da). 🙂 Pomeni, tu in tam se spravi iz svoje cone udobja.
Preverjeno.
Matkič, s tem da bi mi znanec predstavil prijateljice, to je eden od priljubljenih, da ne rečem najbolj sprejetih načinov spoznavanja ljudi, zato sem ga omenil. Kar pa ne pomeni, da sem samo na to čakal. Pa na tvojem mestu se ne bi hvalil s tem, kako te obrajtajo (zgolj?) neatraktivne
AnaBanana, mi je jasno da sodelovanje v teh debatah ni smiselno. 🙂 Samo imam trenutno preveč časa, pa sem tukaj dodal svojih 5 minut.
Preverjeno.
Matkič, s tem da bi mi znanec predstavil prijateljice, to je eden od priljubljenih, da ne rečem najbolj sprejetih načinov spoznavanja ljudi, zato sem ga omenil. Kar pa ne pomeni, da sem samo na to čakal. Pa na tvojem mestu se ne bi hvalil s tem, kako te obrajtajo (zgolj?) neatraktivne
[/quote]
Najbolj priljubljenih in sprejetih načinov? Morda za tiste nesamozavestne, daj vprašaj se do kolko žensk si pristopil v zadnje letu dni? Od kolkih si dobil telefonsko? Mail? FB? In ti bo vse jasno, meni je pa ne vem številke……
Ja saj ravno to da nisi samo na to čakal, mi pove da samo čakaš, ker zraven tega čakanja, čakaš še na kaj 🙂 In to je ravno problem, ker ČAKAŠ, če se boš držal samo pregovora kdor čaka dočaka, potem boš dočakal predvsem če ne le grob….. pa še to vprašanje, bo počasi predrag 😛
Ne gre se za to kdo te obrajta, važno je da te, ker mi deluješ zlo nesamozavesten…. to kakšne mene obrajtajo ali ne, niam veze, razponi so res hudi, od takih ko jih težko gledam, do takih ko te premamijo, bistvo je da te, če tebe nobena ali skoraj nobena ne, potem je neka velika težava., ampak kot ti pravim, dokler boš ti prelagal bistvo težave v objektivne nevšečnosti ali ”nesrečo” tako dolgo ti noben ne more dat koristnega nasveta, ker ga sam zavračaš, ker si prepričan, da je krivda zunaj ne notri 🙂 To je vse.
Pravi nekdo, ki sodeluje v vseh možnih temah na tematiko odnosov moški – ženske, tu in tam odpre kakšno tovrstno temo in ima potrebo omenjati, kdaj in koliko žensk ga je dodalo na FB. Že to, da nisi razumel kaj sem hotel povedati s tem, da nisem samo čakal na znanca mi pove, da nima smisla s teboj razpravljat. Saj je AnaBanana (pa zagotovo ni edina) že zdavnaj ugotovila, koliko ura.
Pravi nekdo, ki sodeluje v vseh možnih temah na tematiko odnosov moški – ženske, tu in tam odpre kakšno tovrstno temo in ima potrebo omenjati, kdaj in koliko žensk ga je dodalo na FB. Že to, da nisi razumel kaj sem hotel povedati s tem, da nisem samo čakal na znanca mi pove, da nima smisla s teboj razpravljat. Saj je AnaBanana (pa zagotovo ni edina) že zdavnaj ugotovila, koliko ura.[/quote]
No zakaj pol ne zahaklaš vse, če si tako dober, si še nedolžen? Verjetno celo si, zato pa te tako iritira to ”bruhanje” saj bo….. jaz sem vsaj z realnim nikom, ti pač menjuješ po potrebi multinikec naš 🙂
Banana pojma nima, zdaj je že nekje v svetu s svojim nahaluciniranim tipom, pa saj bo, ona se fuka zato pa je dala tak odgovor da niam smisla, ker njo boli k….. (prenesen pomen) ti pa boš na suhem še naprej in sanjal o ”nesreči” in krivdi objektivnih okoliščin in spletov.
Uživaj, google ma dosti materiala, pa jih spoznaj, ni treba kolega čakat!
Si vse povedal tam, ko veš da se jaz kao oglašam v vseh temah (”vseh”) izdal si se internetni multinikec, večno prisoten na MONu………..
Drkađije
Jaz sem lahko negativističen, kolk hočem. Meni samskost ustreza. tebi pa ne. Ti moraš nekaj spremeniti. Ali pa odmislit babe. kar tudi ni slabo..
Tebi se ne bo samo od sebe nič zgodilo. Očitno si premalo v družbi ali pa je ta napačna. Ali pa eno iz ona-on potegni, tu naj ti Marko pomaga.
Tu se strinjam z Matkičem. Daj ti vseeno malo preveri, da nimaš ti preobčutljive glave in da morda vsake meglice ne zamenjaš za zid (preko katerega se ne da). 🙂 Pomeni, tu in tam se spravi iz svoje cone udobja.[/quote]
No, sem evdel. marko ima dober nasvete glede tega. Njega poslušaj.
Forum je zaprt za komentiranje.