Kako ugajati ženski in jo dobiti?
Parčkajo se ljudje, odkar obstaja človeštvo. Mislim, da v prihodnje ne bo nič drugače, le več razvez – ampak tudi razvezani se naprej parčkajo po nareku NARAVE, ki je ustvarila svojevrsten “magnetizem” združevanja spolov. Tisti “večno samski”, so pravzaprav redki, ki jih NARAVA ni vključila v svoj načrt. ;)[/quote]
OK, potem smo pač izobčenci. Tudi prav.
Jaz sem sicer rada tudi v dvoje, ker ima to veliko prednosti in je (z dobrim človekom) prijetno, a sem tudi zelo, zelo rada sama. Najbolj pestra obdobja mojega življenja so bila ravno takrat, ko sem bivala sama. Če se temu reče egoizem, prav, me nič ne moti. Imam pač zelo rada svobodo, ker me med drugim v življenju veliko stvari zanima in bivanje v dvoje to pogosto precej omejuje.
Vem, da nas želiš prepričat, da je z nami nekaj narobe. Mogoče tudi je, ampak če nam tako paše, who cares?
Ana, same here. Zato bi šel v dvoje samo, če imam še svobodo, če pa moram izbirati nonstop bivanje z nekom na tesnem ali pa samskost, izberem samskost.
V dvoje gre, če se imaš kam umakniti, najbolje, da imaš svojo firmo in se umakneš v pisarno, če ne drugam 🙂 Ali pa dovolj veliko hišo/stanovanje s svojo sobo/prostorom 🙂 No al pa, če imata oba garsonjerce pa gre za ločeno bivanje. Vsakemu svoje. Sej dost jih pa dela vse po spisku, kaj MORAJO, da ne bodo izobčenci, potem se jim pa v srednjih letih sname, ker so lost.
Parčkajo se ljudje, odkar obstaja človeštvo. Mislim, da v prihodnje ne bo nič drugače, le več razvez – ampak tudi razvezani se naprej parčkajo po nareku NARAVE, ki je ustvarila svojevrsten “magnetizem” združevanja spolov. Tisti “večno samski”, so pravzaprav redki, ki jih NARAVA ni vključila v svoj načrt. ;)[/quote]
Jaz sem sicer rada tudi v dvoje, ker ima to veliko prednosti in je (z dobrim človekom) prijetno, a sem tudi zelo, zelo rada sama. Najbolj pestra obdobja mojega življenja so bila ravno takrat, ko sem bivala sama. Če se temu reče egoizem, prav, me nič ne moti. Imam pač zelo rada svobodo, ker me med drugim v življenju veliko stvari zanima in bivanje v dvoje to pogosto precej omejuje.
Vem, da nas želiš prepričat, da je z nami nekaj narobe. Mogoče tudi je, ampak če nam tako paše, who cares?[/quote]
Kdo pa še ni bil v katerem koli obdobju v svojem življenju samski? Ampak Spider te je prištel med “svoje”, torej med “dolgotrajno samske”, ki bodo šli v življenju naprej najverjetneje brez stalnega partnerja (to je njegova “prognoza”, jaz govorim splošno in ne izpostavljam nikogar). In v tej skupini je precej ljudi, še posebej med ženskami po 30-tem, tudi tu na forumu. In mislim, da tovrstna samskost ni naključna, tudi ne prostovoljna, zato še manj naravna, ampak je značilnost teh žensk, da imajo “nekaj v sebi” (po svoje težavni karakterji), kar jim onemogoča bivanje z moškimi na dolgi rok, da bi formirali družino npr. (otroka že, saj za to je potrebna samo oploditev, ampak težje pa obdržijo tudi očeta svojega otroka oz. moškega). Pri moških je najpogosteje nezrelost ali pa težave pri vzpostavljanju stika z ženskim spolom že naprej od pubertete.
Ana, same here. Zato bi šel v dvoje samo, če imam še svobodo, če pa moram izbirati nonstop bivanje z nekom na tesnem ali pa samskost, izberem samskost.
V dvoje gre, če se imaš kam umakniti, najbolje, da imaš svojo firmo in se umakneš v pisarno, če ne drugam 🙂 Ali pa dovolj veliko hišo/stanovanje s svojo sobo/prostorom 🙂 No al pa, če imata oba garsonjerce pa gre za ločeno bivanje. Vsakemu svoje. Sej dost jih pa dela vse po spisku, kaj MORAJO, da ne bodo izobčenci, potem se jim pa v srednjih letih sname, ker so lost.[/quote]
Ljudje besedo svoboda dojemamo zelo različno. Ti jo verjetno drugače, kot jaz.
Menim, da si tudi v dobri vezi lahko svoboden. Saj omejenost ni smisel veze, vsaj v teoriji ne. V praksi pa žal ta teorija pogosto pade v vodo.
Če nimaš ob sebi nekega frustriranca in nekoga, ki dela velike drame iz malih stvari, potem se da povsem normalno funkcionirati in je lahko življenje v dvoje super. Zato pa pravim, briga me za denar, ki ga ima, briga me za status, ki ga ima v družbi – slednje človeku nikdar ne bo kupilo pristnega karizme in značaja. Prej odvzelo. Saj vsi vemo kako je s podaljški ega.
Vem, da nas želiš prepričat, da je z nami nekaj narobe. Mogoče tudi je, ampak če nam tako paše, who cares?[/quote]
Kdo pa še ni bil v katerem koli obdobju v svojem življenju samski? Ampak Spider te je prištel med “svoje”, torej med “dolgotrajno samske”, ki bodo šli v življenju naprej najverjetneje brez stalnega partnerja (to je njegova “prognoza”, jaz govorim splošno in ne izpostavljam nikogar). In v tej skupini je precej ljudi, še posebej med ženskami po 30-tem, tudi tu na forumu. In mislim, da tovrstna samskost ni naključna, tudi ne prostovoljna, zato še manj naravna, ampak je značilnost teh žensk, da imajo “nekaj v sebi” (po svoje težavni karakterji), kar jim onemogoča bivanje z moškimi na dolgi rok, da bi formirali družino npr. (otroka že, saj za to je potrebna samo oploditev, ampak težje pa obdržijo tudi očeta svojega otroka oz. moškega). Pri moških je najpogosteje nezrelost ali pa težave pri vzpostavljanju stika z ženskim spolom že naprej od pubertete.[/quote]
Jaz nisem dolgotrajno samska, sem pa neobremenjeno samska. In to je enim enostavno nemogoče razumeti. Verjamem. Jaz tudi ne vem kako je hodit po vrvi 200 m visoko. Bom verjela tistim, ki so to izkusili na lastni koži in ki jim to “dogaja”.
Sem kakršna sem in taka sem si v glavnem čisto všeč. Še ena stvar, ki jo ljudje težko razumejo. Čisto sprejemam, da sem lahko težaven karakter, recimo zate. Ampak si tudi ti zame.
Moja samskost je povsem prostovoljna. Ti naredim printscreene snubcev preteklega tedna?
Vidiš, če bi imela doma mularijo, bi se morala ta trenutek ukvarjati z njimi in verjetno bi pospravljala hišo/kuhala govejo župco, tako sem se pa konkretno naspala, jem božanski zajtrk in grem čez dan rajši športat ter kaj novega doživet.
Skratka, vsak po svoje.
Ja, prosim. Pa a ti snubce razumeš kot jebače, ki se radi samo odvajali al snubce kot MOŽ ?
Če so jebači potem nam ni treba kazat, so samo zavohali lahko robo. Če so pa MOŽje bi jih pa rad vidil, sigurno stari, zgubljeni etc.. Ajde da vidmo najboljšega snubca k ti moli zaročni prstan, challenge accepted.
Ja, prosim. Pa a ti snubce razumeš kot jebače, ki se radi samo odvajali al snubce kot MOŽ ?
Če so jebači potem nam ni treba kazat, so samo zavohali lahko robo. Če so pa MOŽje bi jih pa rad vidil, sigurno stari, zgubljeni etc.. Ajde da vidmo najboljšega snubca k ti moli zaročni prstan, challenge accepted.[/quote]
Veš, ljudem s tok omejenim mišljenjem (t.j. samo ti imaš prav in nihče drug) bi bilo še bolj omejeno dokazovati svoj prav. Mene nič ne moti, če ti misliš, da se zmišljujem. Nimava ne jaz ne ti nič od tega. Cmd+w in te ni več 🙂
Seveda mi ne stojijo v vrsti pred vrati z zaročnimi prstani, vse preveč dobesedno hvataš, da bi dokazal svoj prav.
To se dogaja v filmih in risankah, katerih strasten fan si. Come on dude, risanke so za otroke, princeske, pepelke, morske deklice in trnjulčice ne obstajajo. Če pa že, so ti jih pa že oplodili animatorji 🙁
Pol pa bi bil skrajni čas,da se spračkaš, končno.
Če so jebači potem nam ni treba kazat, so samo zavohali lahko robo. Če so pa MOŽje bi jih pa rad vidil, sigurno stari, zgubljeni etc.. Ajde da vidmo najboljšega snubca k ti moli zaročni prstan, challenge accepted.[/quote]
Veš, ljudem s tok omejenim mišljenjem (t.j. samo ti imaš prav in nihče drug) bi bilo še bolj omejeno dokazovati svoj prav. Mene nič ne moti, če ti misliš, da se zmišljujem. Nimava ne jaz ne ti nič od tega. Cmd+w in te ni več 🙂
Seveda mi ne stojijo v vrsti pred vrati z zaročnimi prstani, vse preveč dobesedno hvataš, da bi dokazal svoj prav.
To se dogaja v filmih in risankah, katerih strasten fan si. Come on dude, risanke so za otroke, princeske, pepelke, morske deklice in trnjulčice ne obstajajo. Če pa že, so ti jih pa že oplodili animatorji :([/quote]
A nis ti ful slovnično podkovana ? Če en napiše Testestoron, moraš posebi post narest, da ga popraviš v Testosteron. Tako sem sklepal, da si slovnično eksaktna. Omenjala si SNUBCE, sam zdej se je pa izkazalo, da gre samo za fukfehtarje.
snubítev -tve ž (ȋ) glagolnik od snubiti: zavrnila je njegovo snubitev // etn. obred, pri katerem se ženski slovesno predlaga poroka z določenim moškim: slovesna snubitev ♪
V bistvu je tako, da tipi, ki iščejo resno zvezo, dobijo samo še na internetu, kar pač dobijo, veriante ona-on in podobno. Internet je edini, ki še drži pri življenju nastajanje resnih zvez. V živo spoznajo babe lahko samo ašrmantne jebache in nakladače, ki se vsake hitro naveličajo. To je edina sorta tipov, ki v živo hodi do bab, pa še to pretežno zvečer, ko so malo pod gasom.
Hehe. Ja jst sm statistik in nakladač, se prav na tok in tok se jih tok in tok prime, vedno 🙂 Pa ne v prepiti diskoteki, tam so same kurbe, ampak kjerkoli jih vidš čez dan. Mal poflirtaš, pol pa vidš a je PING reply in tako naprej. Internet je po moje shit, dobra ženska že na sprehodu čez mesto dobi 5 zaročnih prstanov. Sem pa opazil, da je res suša med ženskami, če jih en ogovori, flirta, mal pogleda na prava mesta so kar presenečene. Ne vse valda, sam na konc itak rabš sam eno 🙂 Sej se mi je zdelo da mora bit to, da je taka suša, ne da sm jst tok zaželjen. Sam nima veze, rezultat je isti. Tko da kr naprej še po internetu iščite vojaške JNA zaloge doručkov. Bo več za nas ostalo, k si želimo sveže hrane na zraku.
Malo se zapletaš. Po eni strani praviš, da dobra baba že pri sprehodu čez mesto dobiva ponudbe, po drugi strani trdiš, da je presenečena, če je ogovorjena.
Nič nisem opazil, da bi dedci na nekih random opravkih čez dan kaj prida babe pecali, razen če kot pecanje jemlješ žvižganje fizikalcev, oni pa itak za vsako žvižgajo in jih ženske sploh ne dojemajo kot resno ponudbo.
Vztrajam pri tezi, da so na veliko ogovarjane samo tiste, ki v poznih urah zvečer ven hodijo…
Ja, sem pomislil na to, a sem potem pustil, da vidim kako si pozoren bralec. Vidim, da dobro preberš, tko da se mi fajn zdi. No takole je…
Dobra baba res dobi 5 prstanov, oz ne dobra, vrhunska. Medtem ko dobre oz. srednje so pa čisto v šoku, ker jih noben oz redko kdo ogovori. In razlagi sta samo da sm jst tak mofo (dvomim) al pa da je taka suša, druge ni.
Sam priznam, da večina časa samo lajam, potem če kera zagrabi pa prpo stisnem. Pač mal si kremple pobrusim občasno, tko k ženske 🙂
Se strinjam s tvojo tezo, da je SUŠA ogovarjanja pri random opravkih. Razno od fizikalcev ipd, ti so pa preveč prostaški, pa kar jezni če jih ženska ignorira. Jst to prefinjeno, preko ping echo… pa še to ne takoj k maček na ribo. Sej pol k maš prakso hitr vidš kera se razneži, katera pa “o fak”. 🙂
Tko da se strinjam s tabo glede tega, vendar vseeno pravim, da internet ni rešitev in da so v živo večje šanse, ker je bol naravno, pa še nekje na skupnem preseku poti jo srečaš, ne pa internet k je kr neki random, pa gor so ženske z razlogom. Sem včasih tudi preko interneta probaval, sem celo mislil kako bo lažje, potem sem pa videl da v živo je tisto pravo, internet je bullshit.
Aja, še to sem hotel reči, fantje, nehajte zmerjat Ano, skelo in podobne, da so stare, kajti, realistično, kaj prida mlajše v trajno vezo ne boste dobili. Zakaj, sem že razložil, še enkrat se mi ne da, tiste mladenke zunaj, ki jih občudujete, se trenutno zabavajo v neresnih zvezah in nimajo cajta o familiji razmišljat..
Žensk, ki so v letu 2008 rodile prvič in so bile mlajše od 25 let, je bila samo še dobra petina (21,9 % )
http://www.stat.si/StatWeb/glavnanavigacija/podatki/prikazistaronovico?IdNovice=2985
A ni dost ? Kok jih pa rabite ? 1000 al 1 ? Priskrbi dobre pogoje, pa boš dobil al pa se tolaži, da si najboljši kar si lahko že itak, sploh če se primerjaš z nižjimi..
Men v bistvu še zdej ni jasno koga Multinick tako strastno prepričuje, da je do 25 max way to go za kandidatko za družinico. Saj mu nihče ne pravi, da je s tem kaj narobe? Go for it, ane? 🙂
Ne vem od kod tako močna potreba po dajanju v nič vseh ostalih.
V bistvu sploh nihče drug ne omenja tega konstantno – razen on sam …
Meni iskreno res dol visi kdo bo imel otroke, s kom in kdaj in je res že precej boring prebirat skoz eno in isto.
Če jih kdaj grabi jih ukol 20, da jim kar maternico obrača, a mislite da je menstruacija sam za omako ?
Če si pa otrok takrat ne želijo pa vprašanje, če si jih bodo kdaj (močno).
Zakaj si ne želijo (nasploh) je seveda več razlag, od tistih k jih raje nimajo kot da jim nimajo kaj nudi, kar jim ženske v 20ih redko lahko, potem ene se dejansko serijsko že rodijo z DISABLED (psihično al fizično oz oboje) funkcijo za otroke, tretje pa pač zaradi raznih travm/izkušenj/okolja. Ampak to se do 20ega že vse pokaže in dosti žensk, bi imelo takrat, če bi imelo pogoje, karkoli si pod tem razlagate, pa recimo princa na belem konju…
Ostale, ki si takrat ne, četudi bi imele odlične pogoje, pa se potem kasneje morda žrtvujete za tovarno otrok, da je mir v hiši ipd.
No na tem forumu me itak zgleda noben ne podpre al pa ne komentira. Tko da sem obupal, da karkoli pade na plodna tla.
Kot da bi jalovo koko po menopavzi obstreljeval s spermiji.
Sam nabijate vse, še vsaki feminilni lepotički iz urejene družine, če sem omenil hišo/poroko pa kids je bila mrtva. Dejte ga srat oz ja… sej drugač neb preživel, brez DENIAL. Sploh un kurac Spider… statistik.. Ja vse je shit, večina firm propade, babe rojevajo ko so že izterane, vse je bad, potemtakem se itak lajf ne splača, ker smo anomaly, zakaj sploh žviš spider, v čem je fora ?
Ajd šrot ata hir
Ma močno dvomim, da če jih kdaj grabi jih okrog 20tih….. po moje niti ne tuhtajo o taki želji da bi se dovolj močno izrazila, zaradi spodaj napisanih razlogov…..
Predvsem bi moralo biti kaznivo imeti otroka dokler ne moreš samostojno poskrbet za njega…. za to bi se morali zavzemat, ne pa da potem otroci živijo pod minimalnim standardom!
Forum je zaprt za komentiranje.