Kako ugajati ženski in jo dobiti?
poznam eno k je mela white-collar tipa, mlad, lep premožen pa še dobro kariero, sam je bil preveč NICE, preveč BETA…
Nakaro je obrnil en BLUECOLLAR, tak k ti govoriš, kar iz pizde ji je teklo, ni se mogla zadržat, niti pred možem je bila z njem in ga gledela kot boga, je imela romanco, nategnil je sicer ni zgolj slučajno, ni mel kondoma s sabo, neurejen črnonoht kot je bil, potem se je malo ohladilo ker je dobila ultimat od prvega baje, saj ga je vpričo vsem srala (plesala z njim, se drgnila etc)…
Samo na koncu je baba ugotovila, da kaj več od razbeljene pizde od njega ne bo dobila, tako mu je potem napisala… v glavnem, OVERALL je vzela/obdržala tega z denarjem četudi je bil nejebač, danes imata že 2 otroka in srečna družinca, medtem k un bluecollar je pa eno KOKO vzel kasnej, k je že mela premoženje, sam se ni kaj dosti znajdel odkar je propadlo trgovanje z YUgoti. Je bil pa dec pa vse, samo BROKE in ko ženska gleda dolgoročno ima denar v katerikoli obliki (obetavni izobrazbi=karieri, premoženju, karkol) veliko težo. Če bi mel ta s katerim je imela afera, VSAJ povprečno izobrazbo/kariero, bi ga morda vzela/presedlala, kaj šele, da bi imel denar, bi jo kar vakum potegnil k njemu. Je bil pa REVEN ko prasec, iz mercedesa bi se presedla v 20let star avto, žrla bi konzerve, tko je bla pa v elitni hiši. Aja pa že nad 25 ženska, k valda se ni za hecat več, je bila izobražena, pametna navsezadnje 🙂
Joj bog kaj ti morm razlagat. Ja ti se kar tolaži, bi rad videl, če si broke kakšen nabor žensk maš. Samo na karizmo lohk samo puhoglavke porivaš, ponavadi iz razbitih družin oz MLADE študentke, k rabijo DRILL saergant (tam do zgodnjih 20 še), ta pametne gledajo še kaj drugega, je pa karizma pomembna seveda, najbolje je karizma/jebač in denar. Samo denar je ogromna teža k lahko prevaga, sploh sedaj. Če tega ne razumeš, potem boš nasedal v razloge žensk zakaj te sterajo v kurac z neštetimi izgovori, ker valda nobena nav rekla, da je pomemben, direktno. Sam če tega ne veš, potem pejt kr po kremo pa robčke, če nočeš met grdobe. Sta pa tud včas dva jebača dost bliz in ugan kater bo zmagal, če ma en BIGMONEY, ta drug pa minimalca. Ni pomembno kajne ? Ja, vesela DESANKA! Dost maš pozornosti z moje strani.
Celo rosno mlade TOP punce ne dajo samo na karizmo, luzerjem.
Poznam tipe, ki so kot malinovci fukali top shit. In to dosti bolj na status/denar/stuff familije, kot karizmo. Od 35 dalje pa drkajo, ker jih zaradi zavozenega zivljenja nobena vec noce.
Po drugi strani pa imas tipe, ki so do 35. bili z eno. Revni, fizicno klavrni primerki brez vsake karizme. Z leti pa so dobili mozati obraz. Na fitnesu oblikovano telo. Naredili 1a kariero. In postali karizmaticni samozavestni jebaci TOP punc.
Babe so vse penaste, ker si niso sposobne zagotoviti descev. Moti jih, da jih imajo samo za fu.k. Potem se pa v vsej svoji nemoči še bolj v tisti svoj kvazi feminizem zatekaj. Naj vprašajo svoje babice, kako se copatarjem priljubit in jih priklenit v skupno gospodinjstvo. Kaj se bodo neke kmetavzarke šle feminizem, lepo vas prosim. To je za svetovljanke in umetnice, ki si ga lahko privoščijo. Ne pa ene Tine, Anje in Rebeke iz srednjega sloja, ki so se komaj generacijo nazaj izkopale iz hlevskega gnoja.
To, da mlad junc na veliko seksa, ni ama nobena garancijo, da bo seksal čez 10 ali 20 let. Niti jo obraten scenarij neizbežen.
In še to. Razlog, da tip ne seksa, je predvsem v tem, da ne more ali ne čuti potrebe. Drugače povedano, računica (trud/izkupiček) se mu ne splača ali pa mu dol visi. No, tako ali drugače je PRESLAB. Potem pa skuša sam sebe prepričati, da je Jack, ker živi v celibatu. In, da sovrstniki fukajo, ker se v mladosti niso izživeli. Ne! Fukajo zato, ker lahko. Tudi on bi,
Koliko random neumnosti na kupu 🙂
Tudi meni lahko postavljaš neka banalna vprašanja 1 leto skupaj, pa ti bom na mnoga zelo verjetno različno odgovarjala skozi čas. A ti pa kar vse isto razmišljaš 5, 10 let skupaj? No, jaz se s tem ne bi ravno hvalila.
Sicer pa – bolj ko opazujem ta forum, bolj mi je jasno, da ste v večini moški tisti, ki imate hude težave z ženskim spolom. Samo zadnjih 5 tem poglej. Samo pizdakate non stop, sanjarite o nekih blaznih standardih, luksuznem živjenju, princeskah, bmwjih in jada, jada … Lajf pa teče mimo vas in namesto, da bi kakšno polagali as we speak, tle analizirate in flancate na dolgem in počez.
Me zanima kateri od vas superjunakov bi prišel, če bi se zmenili za debatiranje v živo. Mogoče Spider, zanj se mi še zdi, da bi imel ‘jajca’.
Zakaj se pa desci ne bi smeli enkrat odpret in začet pizdakat čez babe? Ko babe pizdite, je vse v redu. Dec naj bi bil pa nek kavalir, ki mora to stoično požirat in še vice pokat na svoj račun, da se boste babe režale. Ma, ko vas jebe. Če je vam dovoljena emancipacija, ki pomeni samo neko pritoževanje čez desce, zakaj ne bi bilo tudi obratno? Ne prenesete kritike, babe? Se ne znajdete v jebeni vlogi?
Hehe, ti kr pizdakaj kolikor ti srce poželi. Prenesemo kritiko, z veseljem, samo upravičena naj bo. Če dedec stoično požira teženje babe, si je a priori čisto sam kriv, ker si je zoprno zbral. Kot da ne bi bilo na tisoče lepih, prijaznih in skuliranih žensk.
Jaz se čez svoje dedce niti ne pritožujem, na kakšne random, ki govorijo traparije, pa včasih, ja.
Jaz ne pravim, da je prihodnost v samskosti, ne pravim pa tudi, da je v partnerstvu. Zame sta obe opciji enako sprejemljivi – odvisno kaj življenje zanimivega ponudi pač in sem zagovornik obeh statusov, v kolikor ima človek pošlihtano mansardo in je zadovoljen danes. Ne jutri, ne včeraj, ampak danes.
Ana: Ja, honestly, msilim da je to zate (edina) rešitev. Imaš vezo z ločenim bivanjem, sta skupaj, lahko tudi zvesta pa vse, samo da ima še vsak svoje življenje in zasebnost, saj se pri 35ih že dosti težje prilagodljiva za 24/7 bivanje z nekom, brez predaha. Pa mislim, da je tudi to trend, sploh za pare brez otrok. Ni več tiste zaprte ekonomija, da ženska pere, kuha, lika, to se ne rabi več. Ženska pa tud ne rab enga desca da bo tisto tovarniško mezdo dam prinesel za prašek pa nogavice.
Se prav če ne gre za pare z otroki, je to po moje super deal. Imaš vse, svobodo, zasebnost, mir, pa tudi vezo, romanco, ljubimkanje, vse, najboljše od obeh svetov.
Sebe ne prepričujem. Samo vem, da si želiš veze, dobro zgledaš, si ok ženska, vendar imaš visoke standarde, na drugi strani pa ti leta niso prednost, tako da si se morda našla na nikogaršnji zemlji. Prestara za Prince na belem konju (po 30em k ženskam pride samo še konj, namesto princa), pa premlada za revne študente k bi radi ponoči hodili k starim 40+ milfam, da jih noben ne vid, da se malo pooblajo na stružnici, pa da jih ni potrebno razvati, še več, dobijo še kakšen pribolšek od njih.
Tko da, najbolje je da si najdeš sposobnega desca, k ni za družino, da rabi dosti svobode, se pravi ločeno bivanje. Boš lepo neodvisna a še vedno ljubljena, v vezi, cenena, potrebna in potešena hehe.
No my 2cents. Ker mislim da si dovzetna sem se žrtvoval pa ti to napisal. Jaz sem tako iskal btw, sam ne 35+, sam še sam nisem tok. Bi pa vzel (tudi) tako, če bi bil sam vsaj 40. Če pa hočeš otroke, potem pa ti ne znam povedat, se boš mogla podredit, ker naredli bi ti ga copatarji sam teh pa ne preneseš, ti rabiš ŽVINO (sex v mestu) 😉
Hvala za tvojih 2c.
Lepo od tebe (resno), da si se izdatno potrudil zame in definiral mojo prihodnost, ampak jaz res ne potrebujem pomoči in nasvetov od drugih. Ne vem zakaj me nihče “ne sliši” in od kod ta sveta prepričanost, da me to rabimo. Torej bi bila hvaležna, če bi mojo prihodnost pustili meni. Če bom potrebovala mnenje, bom pa vprašala 🙂
Parčkajo se ljudje, odkar obstaja človeštvo. Mislim, da v prihodnje ne bo nič drugače, le več razvez – ampak tudi razvezani se naprej parčkajo po nareku NARAVE, ki je ustvarila svojevrsten “magnetizem” združevanja spolov. Tisti “večno samski”, so pravzaprav redki, ki jih NARAVA ni vključila v svoj načrt. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.