Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ugajati ženski in jo dobiti?

Kako ugajati ženski in jo dobiti?

Sem imel vezo z žensko, ji ugajal v vsem, probal furat kompromisarstvo…mi je spizdila, ker sem bil premalo odločen.

Sem eno v lokalu nervozno ogovoril…me je natulila.

Sem eno v diskaču samozavestno od zadaj prijel za pas…me je pogledala in se nasmehnila.

Smo sedeli v družbi, mi predstavijo lepotico..Jaz ne reagiram, ne kažem zanimanja, sem v svojem filmu, sem edini moški v družbi, ki se ne slini okoli nje…ženska začne za mano laufat.

Rabiš še več? Mislim, ne vem, ti bi rad slišal nek univerzalen recept, kako z ženskami, tega pa ni.

Edini uporaben nasvet, ki ti ga lahko dam je: bodi odločen, ne cincaj, imej neke svoje poglede, od katerih nisi pripravljen odstopat, ne prilizuj se ženskam ( to jih odbija, ker se jim vsak dan polno tepcev prilizuje).

Drugo je pa že bolj v domeni, kaj je všeč posameznici, ene imajo rade ornk dece, ene manj ornk, romantičnih sanjačev skoraj nobena, če jo nasmeješ, si že skoraj zmagal, gentlemanske geste običajno cenijo.

Veliko sreče.

hahaha xD tale komentar je pa svetovn, da ni pudra gor 😀 ti sploh ne veš kwa govoriš ;D ti nočeš ženske brez pudra 🙂 ti hočeš žensko, k se zna tko namazat, da se pudra ne vid 😀 dejansko ne maraš, če se ženska preveč namaže in ti to opaziš 🙂 moški pogosto sploh ne veste kaj vam je všeč 😉 ogromni podočnjaki po slabem spancu že ne 😉

tist, k je napisu, da je laž prava rešitev je navaden debil, k ne ve kaj pomeni nekoga dejansko met rad… vsi ki so se meni kdaj lagali so se slej ko prej spelali, zdej mam iskrenega tipa in sem srečna… partner mora bit pripravljen sprejeti resnico, ti pa moraš bit pripravljen obzirno posredovati to resnico in pa tudi poskrbet, da bo resnica kar se tebe tiče ostala dokaj sprejemljiva 🙂 torej bit zvest itd., drugač itq brezveze…

Odgovor. Tič, Tošl (TT).

Z denarjem jo zvabi, s tičom zdominiraj, še ščepec spoštovanja, naklonjenosti, romantike in erotike pa si zmagal.

Aja, pa da se ve kdo je (pravičen) šef.

hmm
zanimivo in tezko vprasanje…
itak smo si razlicne tko da bos
tezko dobil konkreten odgovor.
Mene osebno pritegne moski s
svojo,jaz temu recem “energijo”.
Nimam nekega vnaprej dolocenega
tipa moskih ne po zunanjosti niti
po nekih dolocenih lastnostih…
Pac nekaj “mi pade v oci” potem
pa naprej.Nisem feministka in prav
tako ne verjamem v “svojo drugo
polovico”.Torej ce/ko mi moski pade
v oci se sproti odlocam kako in kaj…
Sem pa v letih ko se zavedam,da je
treba na zvezi delat in si vzet cas,tako
za spoznavanje kot tudi potem,da se
pac stvari razvijejo,ce je interes na
obeh straneh.,

haha
odgovarjam na 5 let staro temo �

Ja in ? Pahor pravi https://www.youtube.com/watch?v=mXPkulQwsl4
Zakaj bi odpirali vedno nove, lepo peljemo nit naprej… Recikliramo, EKO.

Vsi ti recepri, kako ženske ne smeš šmirglat, pa kako moraš biti bad boy itd…
Imajo svojo osnovo v preprosti resnici.
Veliko moških je, ki “krvavo rabijo” žensko, čist so obupani. Taki se na žensko skoraj
dobesedno prisesajo….kao “ne morejo brez nje”…si jo prilastijo…so dobesedno nezmožni
samostojnega življenja (v veliki večini mamini sinčki, ki iščejo nadomestno mamico)
Oblik tega je veliko, od copatarstva (da jo obdržijo tako, da ji v vsem ustrežejo) do
štepanja otrok, tudi če njim ni do njih (da jo z otroci privežejo nase), pa tudi druge skrajnosti
kot so nasilje (grožnje da jo bo ubil, če gre stran)
Vse to so variante na isto temo.

Zato so za ženske čisto res privlačnejši tisti moški, ki dajejo vtis da je ne potrebujejo.
Da so sami čisto ok. Da ženske ne rabijo. Ali je, ali ni.
To JE privlačno. Celo seksi.
Obstaja pa finta. Zadeva mora biti resnična, ne zaigrana. Res moraš biti tak.
To, da si komaj sproti sline brišeš po eni ženski, njej pa špilaš mačota….je še hujša
beda, kot zgoraj opisani primeri….

V čem je pa razlika med prvim in drugim odstavkom?
V prvem si uporabila sluzavo gostilniško debato, v drugem pa feministični besednjak? 😛

Se pa strinjam, da nekateri niso sposobni ljubezni oz si jo po svoje razlagajo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V prvem si uporabila sluzavo gostilniško debato, v drugem pa feministični besednjak? 😛

Se pa strinjam, da nekateri niso sposobni ljubezni oz si jo po svoje razlagajo.[/quote]

to mi je jasno, da ne razumeš.

@suckerpenisov
haha imas prav!
ljudje se spreminjajo/mo
..kako ugajati zenski in jo
pridoboti? hja..enim pasejo
komplimenti in nakladanje..
druge mamo rade odprtost in
direktnost…smo si razlicne tako
kot vi..mislim,da ni univerzalnega
recepta…zame je ta,da si to kar si..
kar vidis to.dobis..

ja jst mislim, da si čimseda naraven, najboljša verzija sebe, ostalo bo sledilo…

Eni pa luftajo cel dan in iščejo ženske… namest da bi bi THE BEST they can be… bi jih sama najdla…

Greš na faks, zamenjaš kariero, se udejanjaš, slediš svojim interesom… in najdeš SORODNO tam, kaj pa..

zanima me,ce je avtor mislil samo ugajati in dobiti (one night stand) ali tudi obdrzati ker to je po moje ze drugo vprasanje..

Se pa strinjam, da nekateri niso sposobni ljubezni oz si jo po svoje razlagajo.[/quote]

to mi je jasno, da ne razumeš.[/quote]
Samo, da si ti zase prepričana, da ti je vse jasno.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

to mi je jasno, da ne razumeš.[/quote]
Samo, da si ti zase prepričana, da ti je vse jasno.[/quote]

Vse mi ni jasno.
Več kot tebi, pa čist prav gotovo.

Zdaj pa mi naj nekdo pove, ce je ze kdaj srecal zensko, ki bi rekla da ve kaj hoce in da tudi deluje potem v tej smeri? Jaz se je nisem in sem preprican da ne obstaja. Ker govorijo eno, mislijo drugo, delajo tretje.
Enrkat sem eno testiral. Enaka vprasanja sem ji postavljal 1 leto, v vec mesecnih razmikih. Odgovori so bili vedno drugacni in to ne malo, ampak skoraj nasprotni. Pa to ni bila neka glupaca, ampak eden izmed boljsih primerkov zenske populacije.
Tako da zensko sprasevati kaj hoce je enako kot da sprasujes svojo macko. Je totalno nerelevantno kaj govori. Edini recept tukaj so izkusnje, ki si jih je potrebno pridobiti.
Imajo pa vse eno skupno tocko, na katero padajo: samozavest, pozornost in da imajo obcutek da je ona ena in edina. Na to foro pade vsaka. Pustimo zdaj zagrenjene mone, to je posebna kasta, okoli katere itak se najbolj zafrustrirani fukfehtar ne bo plazil.

Samo, da si ti zase prepričana, da ti je vse jasno.[/quote]

Vse mi ni jasno.
Več kot tebi, pa čist prav gotovo.[/quote]Itak, ti si samozadostna ženska….

dober dedec mora bit kot commander Sam Axe aka Chuck Finley 🙂

acfd … že v štartu si falil. Ugajat moraš sebi, potem boš tudi okolici. Ampak tega nekomu, ki je nesamozavesten, ki se ne ceni, ne moreš razložiti. To začutiš. Ukvarjaj se s tistim, kar ti je všeč. Če ne veš, razmišlajaj toliko časa, da skužiš.
Primer:
Recimo, da se rad sprehajaš in imaš psa. Tako se že izoblikuje krog ljudi, ki si jim všeč. Ampak psa moraš imeti rad, ne ga imeti zato, da koga spoznaš!!

Tako se že v štartu veze greš en “fejk”. Predstavljaš se za nekaj kar nisi. In potem ti je to vedno bolj grozno. In potem sledi propad veze – logično.

Če si takoj sedaj na listek ne znaš napisati, vsaj tri stvari, ki te močno veselijo in vsaj pet svojih dobrih lastnosti, potem je čas, da se najprej ukvarjaš s sabo in šele nato z drugimi.

Stare teme. Kaj pa domislija?
https://www.youtube.com/watch?v=4j64PFkz6vE

Kaj odkrivate toplo vodo no ?!?

Začetna kemija je važna, prvih nekaj sekund, če želiš imeti obojestransko (čimprej)… če ti to na začetku ni tok pomembno, beri dalje..

Izbereš si eno, jo zaposliš, če se dobro ujameta ji daš večjo plačo kot njen tip (vse dobre so vedno v vezi, saj grejo na štafeto, samske so ALERT), ona zavestno al podzavestno slej k prej vid da ma klošarja doma, pa se ti ponuja, potem sam še zaklučiš posel, oplodiš, poročiš in je. Če prej ni bla navezana preveč, se bo pa sčasoma navadila, sploh če jo boš dobro obdeloval (oksitocin) in skrbel za njeno gnezdo, kamor bo lahko zvalila do tri jajčka.

Če pa nimaš firme pa pač tudi videz, sam glavnina je pa da maš TT kombinacijo. Tič, Tošl.

Vržeš dve jedrski (hiša, poroka) pa je mrtva. Oz na kratko. Money talks, bullshit walks. Moški išče najlepšo, najbol zdravo, k bo rodila zdrave potomce. Ženska pa najbolj SPOSOBNEGA k bo skrbel za potomce in jih ščitil, v tej družbi to pomen MONEY. Pa da si prihranite ZAKAJČKE na tem svetu, Odgovor na 99 zakajčkov je MONEY.

Lahko maš ti keša kolk hočeš, če nisi porival kot reven študent, ne boš nikol, ker nisi tip za to.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider ti se kar tolaži ja 🙂

Jaz se ne tolažim, tolažijo se tipi, ki mislijo, kako je rešitev vsega money. To je stališče luzerjev, ki mislijo, da jim bo money odprl vrata v nebesa.

Ponavljam, če en razumete. Če kot v trenirko oblečeni 20-25 letniki niste babam delovali jebachko, jim ne boste nikoli. Tudi moškemu rok trajanja poteče in tudi moški je najlepši kot mlad. Če kot mladci niste kaj prida kavsali, ne boste nikoli..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider strelaš kozle.

Poznam OGROMNO folka k niso pizde vidli dokler niso nekam zlezli, danes pa imajo TROPHY wifes (nekateri) ostali pa vsaj neke normalne ženske 🙂

Edino če si mislil ŽENSKARSTVO, tisto na karzimo pa to ? No tukaj bi se pa strinjal…

Sam take k so dale revnim študentom v trenirkah so potem na teh forumih kot samojoške.

Da ne govorim o samojoškah… tiste res oplodi nek badboy, piflarji s kariero/denarjem/očkom pa jih potem servisirajo naprej, se prav porivajo..

Porivajo in osemenijo pa tud take k še nimajo otrok, pa niso grde. Sploh v teh časih vejo komu nastavit. No kok je kle pristne privlačnosti je eno, ampak denar je dober afrodiziak, če se to ne strinjaš ti ne morm pomagat, pa pejt stare šivilje potem porivat. Rad bi te videl kakšne 25letnice boš dubu broke as fuck, sploh za long-term.

Je pa karizma ogromno ampak za pametne in top ženske, sploh ko so ukol 25, kaj šele več, to ni dovolj! Potrebujejo tudi za zarod poskrbet, nočejo rodit v parku med klošarji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close