Kako ugajati ženski in jo dobiti?
Aja, a to mate v LJ take figure of speech? Jaz če rečem če greva na pivo prijatlu pa reče valda, potem oba logično pijeva PIVO! Če ne rečem raje če greva na pijačo, simpl….. 🙂
Aja, a to mate v LJ take figure of speech? Jaz če rečem če greva na pivo prijatlu pa reče valda, potem oba logično pijeva PIVO! Če ne rečem raje če greva na pijačo, simpl….. :)[/quote]
Ne, ampak to sploh ne obstaja. Če povabiš nekoga na pivo, pomeni, da boš tudi ti zvrnil dol kakšnega.
To se ti forumaši zdej želijo vn zvlečt, da ne bojo zarad enga pera označeni za alkoholike. Sej veš, za žensko se pa sploh ne spodobi da pije.
Za brezalkoholno pivo pa še niste slišali ? 🙂
Res pa je, da nisem nikomur ponujal piva.[/quote]
Brezalkoholno pivo ni pivo, ampak scalnica, wannabe pivo karkoli…………
Za boldano pa pričakujem vsaj Senzo da vskoči kot rada vskoči pri eni drugi ”skupini” da jih opomni na ”dvoličnost” in laži ipd.[/quote]
Matkic, Robi se je odzval na tole:
Torej, o kakšni dvoličnosti si hotel poklepetati?
To, da naj bi Robi kogarkoli v preteklosti vabil na pivo, sem pa spregledala (če si pričakoval, da preberem vse, kar je tu napisanega, si se pač zmotil), ali me pa še ni bilo tu. Ko sem prišla na ta forum, ste bili “ponosni samci” in “tradicionalisti” že fejst skregani med seboj.
No, če upoštevam še kredibilnost vira, je povsem možno tudi to, da se omenjeno vabilo nikoli ni zgodilo. Terjanje dokazov je pa bolj v tvoji domeni.
Brezalkoholno pivo ni pivo, ampak scalnica, wannabe pivo karkoli…………
Za boldano pa pričakujem vsaj Senzo da vskoči kot rada vskoči pri eni drugi ”skupini” da jih opomni na ”dvoličnost” in laži ipd.[/quote]
To, da naj bi Robi kogarkoli v preteklosti vabil na pivo, sem pa spregledala (če si pričakoval, da preberem vse, kar je tu napisanega, si se pač zmotil), ali me pa še ni bilo tu. Ko sem prišla na ta forum, ste bili “ponosni samci” in “tradicionalisti” že fejst skregani med seboj.
No, če upoštevam še kredibilnost vira, je povsem možno tudi to, da se omenjeno vabilo nikoli ni zgodilo. Terjanje dokazov je pa bolj v tvoji domeni.[/quote]
In kaj je odvrnil na tole? Da gre z veseljem z njo na pivo če pride ”do njega” to je za mene kontrap onudba z dodatnim(i) pogojem ali pogoji….. ni druge.
No, če upoštevam še kredibilnost vira, je povsem možno tudi to, da se omenjeno vabilo nikoli ni zgodilo. Terjanje dokazov je pa bolj v tvoji domeni.[/quote]
In kaj je odvrnil na tole? Da gre z veseljem z njo na pivo če pride ”do njega” to je za mene kontrap onudba z dodatnim(i) pogojem ali pogoji….. ni druge.[/quote]
To je sprejet izziv, zate je pa lahko tudi plišast medvedek ali pa križni izvijač, karkoli, samo da ti ni treba priznati, da si se zafrknil.
Z Robijem sta si lahko diametralno nasprotna, ampak imata pa (vsaj) eno skupno točko – noben od vaju za živo glavo ne prizna, da se je zmotil in da nima prav.
Ampak ja, eni imajo “vedno prav”, drugi so pa lahko tudi srečni, bi rekla moja znanka. 🙂
Ne štekaš, a ne?
AnaBanana je s tem, ko je (med vrsticami) napisala, da si nihče ne bi upal priti, če bi povabila na pivo, podala izziv, nakar je Robi ta izziv sicer sprejel, ji je dal pa jasno vedeti, da se za to ne bo vozil na drugi konec Slovenije. Zelo simple.
Glede česa zmotil in nimam prav ?[/quote]
Ne da se mi brskati po starih temah, da bi ven potegnila primere, za katere sem bila ob branju prepričana, da se motiš, ko si bil na to opozorjen, pa si z različnimi manevri poskušal prikriti napako, bodisi v svoji razlagi bodisi v razumevanju drugega. Glej, se zgodi. Smešno pa postane, ko se nekomu to dogaja, če razumeš razliko.
Glede česa zmotil in nimam prav ?[/quote]
Ne da se mi brskati po starih temah, da bi ven potegnila primere, za katere sem bila ob branju prepričana, da se motiš, ko si bil na to opozorjen, pa si z različnimi manevri poskušal prikriti napako, bodisi v svoji razlagi bodisi v razumevanju drugega. Glej, se zgodi. Smešno pa postane, ko se nekomu to dogaja, če razumeš razliko.[/quote]
Jaz še vedno ne vem glede česa se bi naj motil.
Sploh ne vem, za kaj se gre.
Sicer pa je AnaBanana tisto povabilo namenila tistim tipom, ki ženske vedno žalijo:
Ne da se mi brskati po starih temah, da bi ven potegnila primere, za katere sem bila ob branju prepričana, da se motiš, ko si bil na to opozorjen, pa si z različnimi manevri poskušal prikriti napako, bodisi v svoji razlagi bodisi v razumevanju drugega. Glej, se zgodi. Smešno pa postane, ko se nekomu to dogaja, če razumeš razliko.[/quote]
Jaz še vedno ne vem glede česa se bi naj motil.
Sploh ne vem, za kaj se gre.
Sicer pa je AnaBanana tisto povabilo namenila tistim tipom, ki ženske vedno žalijo:
[/quote]
Je že v redu, Robi. Nisi bil samo z moje strani opozorjen na to; če take stvari pozabljaš, pač lažje živiš, samo s hitrim učenjem se pa ravno ne moreš pohvaliti. Go ahead, saj je tvoj life.
Dvomim, da človek to pozabi. Eni so pač enostavno prepričani, da imajo vedno in povsod prav. Nimajo kaj pozabit. :))
Odvisno kdo ($) kliče 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=4Pgb6WioRzo
Sem običajno vesel, če se naučim kaj novega, zato ni moj namen, da česa ne bi želel, ampak da te ne razumem kaj želiš povedati.[/quote]
Najbrž to, da da se imaš za vsevednega.[/quote]
Se sploh ne obremenjujem zaradi nekega čveka in okrog tega, kaj bi naj napisal enkrat pred enim letom.
S tem se naj ubadajo in raziskujejo tisti, ki delajo xls tabele. 🙂
Ampak dejstvo pa je, da ene ocene so bolj realne od ocen drugih. In to so moje. :))
Forum je zaprt za komentiranje.