Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ugajati ženski in jo dobiti?

Kako ugajati ženski in jo dobiti?

Jst sem bil koma z gostim sokom, kot otrok. Sem se ga toliko napil na poroki, da sem bruhal cel večer, sem mislu da bom umrl 🙂

Aha.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Lohk si koma z več stvarmi. Samo ti verjetno poznaš le alkohol. Lohk mu prihaja oz. je koma z raznovrstnimi metodami 🙂 Človeku je fitness drugi dom. https://www.youtube.com/watch?v=uvB3JTMDaio

Razloži kako mu (kot) prihaja med fitnessom https://www.youtube.com/watch?v=HlCUkIxHvFg

Kako je pa lahko vedel, da ne piješ, če si sam pisal, kakšna koma si bil za novo leto? Aja, ne od alkohola. Ja, pardon… :)[/quote]
Ženski Marko. Tok tupa v kepo, da sploh ni več smešno.

Kako je pa lahko vedel, da ne piješ, če si sam pisal, kakšna koma si bil za novo leto? Aja, ne od alkohola. Ja, pardon… :)[/quote]
Ženski Marko. Tok tupa v kepo, da sploh ni več smešno.[/quote]

A tvoje laganje je pa bilo kdaj smešno?

You wish.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ženska me obtožuje laganja. Oh wow…

A ti bi šel z vsako žensko na pir, pogoj je samo, da se ona do tebe pripelje?[/quote]

Pa saj Robi piva sploh ne pije… :)[/quote]
Za brezalkoholno pivo pa še niste slišali ? 🙂

Res pa je, da nisem nikomur ponujal piva.

Res pa je, da nisem nikomur ponujal piva.[/quote]
Neverjeten si.

Res pa je, da nisem nikomur ponujal piva.[/quote]

Brezalkoholno pivo ni pivo, ampak scalnica, wannabe pivo karkoli…………

Za boldano pa pričakujem vsaj Senzo da vskoči kot rada vskoči pri eni drugi ”skupini” da jih opomni na ”dvoličnost” in laži ipd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti zdaj govoriš o okusu. 🙂
Nihče ni spraševal okrog okusa.

Zakaj dvoličnost ?
AnaBanana je pisala nekaj v tem smislu, da nihče noče z njo na pivo…Jaz pa sem napisal, da bi šel z njo, pod tistim pogojem….Kar si razlagam, da si je ona izbrala pivo že sama, nisem ji jaz ponudil piva ali pa dal idejo za iti na pivo.
Jaz bi samo šel z njo na pivo. Sploh pa to ne pomeni, da bi še sam pil pivo, če bi šel z njo. 🙂

Jaz nisem nikjer napisala, da noče nihče na pivo z mano. Take stvari se meni pač ne dogajajo 🙂
Smisel je bil v tem, da se ženske tukaj vedno nepopisno žali kak smo neumne, grde in stare, da če bi pa na pir koga povabila, pa nihče ne bi prišel, (ker ne bi imel jajc pač). Samo to.

Iti na pivo je pač figure of speech, tako kot it na kavo. Kaj kdo potem pije je seveda otročje nepomembno. Drama queens ste 🙂

V virtuali se ti te stvari dogajajo, da noben noče, če noben nima jajc ? 🙂

Ne jemat resno te debate.

Jaz tukaj v bistvu nobene debate ne jemljem resno. Pa me noben ne jemlje resno.

Brezalkoholno pivo pijejo pedri.

[img]http://i2.photobucket.com/albums/y13/treelox/misc/Okay-Whatever-you-say.jpg[/img]

Kok si predvidljiv, k holivud :)))

Saj se ne rabiš tok vtikat vame, če ti grem tok na kurec. Jaz se vate namreč ne.

Funny shit 🙂 Raj se vate vtikam, kot da mi greš na kurac, ko smo že pri tem 🙂 Always on top, always in control.

Resno? Jaz še nisem videl moškega pa naj si je bil ”nezrel” ali ”zrel” ki bi govoril kak bi en pir, pa bi si potem čaj naročo 🙂

Žensk takih sem že polno, češ polne lape dajmo enga kratkega pol pa belo kavo :)[/quote]

No ja, tip ženski reče, če gresta na kavo, potem pa nihče zares kave ni pil… Cela drama.[/quote]

Ma jst nikol ne pijem kave, če nimam kej lepga gledat. Tak da, nisem sam kriv, če bi šu pol pa spremenim idejo. Lohk se zgodi, da je tak lepa pa pametna, da bi kar brez kave… tak frontalni…
dobit žensko ni problem, problem jo je obdržat…. če jo pa že obdržiš, pol je pa tak vse po njeno.

Ampak zakaj neb ženska men ugajala?

Še enkrat – kok si predvidljiv 🙂 Prav namenoma sem pustila to besedo. Bi mogla z nekom stave polagat, kaj boš izpljunil.

Ana al pa če mi tok misli bereš ? 🙂

Drugače pa a ni lepo, zakaj bi bla to slabost, bit konsistenten.

Ana, al pa če kdaj zanalašč v vabo ugriznem ? 🙂

Seveda, to bo. Nice try 😉

Seveda, to bo. Nice try ;)[/quote]

Ne mislt da ti nis predvidljiva, samo se očitnega ne piše. Fore z robčkom smo pa tudi že davno spoznali 🙂

Najbol je ko ženska mislil, da te je nategnila, čeprav je ona na hrbtu 🙂

Seveda, to bo. Nice try ;)[/quote]

Ne mislt da ti nis predvidljiva, samo se očitnega ne piše. Fore z robčkom smo pa tudi že davno spoznali 🙂

Najbol je ko ženska mislil, da te je nategnila, čeprav je ona na hrbtu :)[/quote]

Ne moreš, da ne bi imel zadnje besede, a. Kar imej jo, jaz grem pa med dišeče rjuhce. Tam je bolj prijetno 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close