kako stopati
Kakšnih posebnih pravil ni, odvisno je bolj od lokalnih navad.
Celo dvignjen palec ni povsod pravilo. V nekaterih vzhodno evropskih državah, še bolj pa v azijskih je v navadi štopanje z dvignjeno roko ali mahanjem. Dvignjen palec lahko tam razumejo tudi zelo narobe in imaš zaradi tega lahko težave.
Tablica z napisom ciljnega kraja nikoli ni odveč. Samo naj bo ime kraja kratko, ali pa uporabi nedvoumno kratico. Najboljše tako, kot je uporabljena na avtomobilskih registracijah (LJ, MB, KP, MI, TS, W,… ŠK.L, …). V Ljubljani v Vižmarjih npr. tisti za Škofjo Loko imajo tablice, za Kranj pa ne. Tako voznik že od daleč vidi, kam je štopar namenjen. Ostali, ki potujejo naprej na Gorenjsko, stojijo že pri odcepu za avtocesto. Torej vedno izberi primerno mesto za določeno smer.
Sam sem največkrat štopal kar na večjih parkiriščih ali bencinskih črpalkah. Voznika sem pozdravil, vprašal, če potuje v določeno smer in če ima kaj prostora v avtu. Večino sem presenetil, tako da so takoj “priznali”, da imajo prostor, potem so pa že težje zavrnili, da bi me peljali.
Nepisano pravilo je razvrščanje štoparjev ob cesti. Vozniki naj bi jih pobirali po vrsti, zato se prvi peljejo tisti, ki so prvi na mestu za štopanje, ostali se postavijo bolj zadaj.
Iz lastnih vozniških izkušenj ti pa svetujem, da izbiraš taka mesta, kjer je možno varno ustaviti (avtobusna postajališča, parkirišča, bencinske črpalke…). Pri tem stoj na začetku takega prostora, da bo imel voznik, po tem ko te bo opazil, še čas in prostor za ustaviti. Pa ne stoj sredi ceste, ampak ob robu, da mu ne bo treba zapeljati čez tebe. Če tudi sam voziš, veš, kako je s tem. Mnogokrat samo zato nisem pobral štoparjev, ker so stali na prometno nemogočih mestih.
Še nekaj je kar pomembno pri štopanju. Če vozniki vidijo ogromno prtljage, se bo verjetnost, da ti bo kdo ustavil, krepko zmanjšala. Ker boš potoval z vso kramo na lastnem hrbtu, boš ta problem najbrž rešil že doma. Kljub temu se splača nahrbtnik skriti nekam kjer ga voznik v prvem trenutku ne bo videl.
No, meni je enkrat uspelo nekoga uštopati tudi s predrtim biciklom v rokah. Samo primerno velik avto si moraš izbrati…
Pri štopanju ti veliko pomagajo tudi registrske oznake na avtomobilih. Če ima nekdo na avtu tablico KP, je velika verjetnost, da bo peljal proti obali. Take oznake imajo v Avstriji, Nemčiji, Švici, Italiji (samo stare tablice), Španiji, Irski, Jugoslaviji, Bolgariji, Romuniji, Slovaški… V Franciji krajevno oznako pomeni zadnja dvomestna številka departmaja (13= Marseilles, 75= Paris, 92= Versailles, A1 in A2 = Korzika). Departmaji so oštevilčeni po abecednem vrstnem redu.
Pred časom sem radiju poslušal nekaj na to temo in ugotavljali so, da po vseh Murphijevih pravilih in pravilih relativnosti, čas v slabem vremenu teče počasneje in tudi vozniki bolj neradi ustavljajo kot v lepem vremenu.
Povedali so tudi, da najraje ustavljajo posameznim štoparkam, potem parom in posameznikom, pa dvema štoparkama in čisto na koncu dvema moškima. Štopanje v troje in več je pa tako kategorija zase, čeprav ni nemogoče.
naj zaupam , kako sem prejšnji teden potoval v topošico in nazaj.z majhnim rudzakom, in tremi bančnimi karticami.klub temu da sem v topolšico potoval od ljubljane do toplolšice in od topolšice do celja z avtobusom sem za prevoz dal verjeli ali ne dobrih 7 jurjev.je za ta denar vredno štopati.
danes sem še v mesto kot ponavadi, medtem ko sem čakal avtobus je šel mimo mene.lahko bi šel na štop, a to mi pri 35 stopinjah niti na kraj pameti ni prišlo.šel sem v vaško trgovino po sladoled in delo.
se prestavil na železniško postajo / 2 kilometra / in se vsedel na klopco in užival pri branju dela.
kaj bi imel če bi štopal?
cena povratne vozovnice za ponedelkov odklop je 820 sit.je za ta denar vredno štopat?
po evropi že , toda:
– pedri
– spolna nadlegovanja
– vročina
– vsiljivi vozniki
– psihoterapevtski stres
do muncha pridete iz celja za 15000 sit //povratna vozovnica /, če plačujete lokalno za pol manj ?
jaz ne vidim nobenih guštov pri štopanju.
pojdite v toplice – tam je tudi kakšna dobra riba – za debate so pa najboljši upokojenci – nikoli ne rečejo da nimajo časa – ali ni bolje ure dolgo v termalnih bazenih kot pa ure v lastnem potu ob robu ceste
VITO – SEM ZELO AKTIVEN, LE ČASA ZMANKUJE ZA POPOTNIŠKI FORUM
Me prav zanima, na koliko pedrov si že naletel v svoji bogati popotniški karieri, koliko skoraj mladoletnih osemnajstletnic te je spolno nadlegovalo in si ob njihovem komaj tridnevnem vozniškem stažu in pogledu na minico doživljal psihoterapevtski stres in koliko vsiljivih voznikov te je celo pot prepričevalo, da bi od njih kupil rabljenega digitalca in da bilo bolje ležati v toplicah, kot se z njimi voziti na drug konec Evrope?
Lord, ne strašit mladine, saj niso po župci priplavali. Brez skrbi, da se vsak, ki se nekam odpravlja, pozanima tudi o nevarnostih, ki bi ga utegnile ogroziti na poti. Saj je bilo tudi na tem forumu že nekaj goovora o tem. Pa če bo treba, bomo odprli novo temo o tem.
Za vse, ki bi radi štopali po Evropi pa zelo koristna in sploh nepogrešljiva informacija iz druge roke: povratna železniška vozovnica med Novo Gorico in Šempetrom pri Gorici stane 820 SIT.
A slabe izkušnje s štopom imaš. Če te je kakšen voznik sredi ceste iz avta vrgel, ker si mu utrujal s kakšnim digitalcem, je bila to njegova slaba izkušnja, ne tvoja.
Vsem štoparjem pa popravek nadvse pomembnega in neskončno uporabnega podatka iz druge roke za štopanje po Evropi: 820 SIT je cena povratne vozovnice od Nove Gorice do Štanjela in nazaj. To je še enkrat dalj kot do Šempetra.
jaz se tudi odpravljam štopati in sicer iz Ljubljane do Monaca in nato še po celotni azurni obali. Stvar je v tem, da nisem še nikoli štopal v tujini. A mislite, da bi glede na to, da sem star šele 18 let in bom štopal sam, lahko bilo kaj tveganj glede varnosti? Mi lahko da kdo kak napotek za štop do azurne obale prosim.
tnx
Torej boš začel na Dolgem mostu… Tisti prostor prometno ni ravno primeren za štopanje, toda drugega boljšega ni.
Nekaj tehničnih navodil si preberi v prejšnjih odgovorih. Glej da ne boš že v Ljubljani držal table z napisom Monaco. Začni npr. s Trstom, potem pa naprej.
Dobro bi bilo poznati vsaj osnove jezikov držav, čez katere boš potoval, da se lažje sporazumeš z vozniki.
Glede varnostnih tveganj si pa odvisen predvsem od samega sebe. Normalni ljudje predpostavljamo, da bomo imeli na poti opravka s prav tako normalnimi, toda nikoli ne veš. Sploh pa ni tako črno, kot piše Lord. V vsakem primeru se zanesi na svoje občutke in intuicijo.
Ena od večjih nevarnosti, ki se jim z lahkoto izogneš, je, da ne vstopaš v avto z vinjemim voznikom. Takega hitro zaznaš, saj najbrž veš kako.
Oj
Jaz sem zdajle glih prisel iz ceske in ti recem da se da kar stopat!
Glede azurne obale pa je tako,da je ful problem štopat po Italiji!Sem se zdaj glih z enim pogovarjal,da lani stopal 24 ur na enem mestu in ni dobil stopa v Italiji!
Zato ti svetujem,da gres do Francije s kakim kamijonarjem ki vozi tja!
Brgac pa brez strahu veliko dobre volje potrpljenja in bo slo super!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.