Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste zadovoljni s Toyota avtomobili?

Kako ste zadovoljni s Toyota avtomobili?

Corola hibrid. Služben avto. Nima okvar in enostaven za vzdrževanje, mala porab.

O pa govorimo še o udobju pa me ne prepriča. Nizek avto in sedeži so neudobni. Po daljši vožnji me začne bolet hrbet. Tudi sovozniki na daljših razdaljah komaj čakajo, da se malo sprehodijo. Za velike ljudi nima ravno optimalno prostora. Se vidi da je azijski avto… za manjše ljudi in ljudi, ki v avtu ne pričakujejo udobja.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonim888, 29.03.2024 ob 09:15

Corola hibrid. Služben avto. Nima okvar in enostaven za vzdrževanje, mala porab.

O pa govorimo še o udobju pa me ne prepriča. Nizek avto in sedeži so neudobni. Po daljši vožnji me začne bolet hrbet. Tudi sovozniki na daljših razdaljah komaj čakajo, da se malo sprehodijo. Za velike ljudi nima ravno optimalno prostora. Se vidi da je azijski avto… za manjše ljudi in ljudi, ki v avtu ne pričakujejo udobja.

Tojota proizvaja avte za svetovni trg. Na najbolj zahtevnem tržišču, ZDA so na prvem mestu. Za debelajsaste Američane so sedeži dovolj udobni in veliki.

V testih za Corollo hvalijo udobnost in spočitost voznika po dolgotrajni vožnji.

Samo ti imaš neke težave in bolečine. Po daljši vižnji te začne bolet hrbet? Kje v Sloveniji pa obstajajo daljše vožnje? Imaš zdravstveno okvaro na hrbtu?

Že iz lj do mb je skrajno neudobna vožnja. Kaj šele do dunaja. Ne vem po mojih izkušnjah so najbolj udobni francozi. Imajo pa kup drugih pomankljivosti.

Tako, da oktavia ali pasat sta cenovno sprejemljiva in meni nudita udobje.

Je pa jasno, da so luksuzni avti še boljši.

xd, 29.03.2024 ob 05:29

Toyota servisi so zelo dragi, sploh v BTC-ju. Yaris Cross na 30k km je bil 400 EUR. Olje so računali kot zlato. Nabil so pa še neke strošek v višini 120 EUR kateri niso jasni.

Kateri servisi pa so poceni? Ne obstajajo. Enake cene ima KIA. Bi rada Mercedes servis in 800 eur?

Redne servise opravljajo deci pri hiši, če nimajo dveh levih rok. Material po specifikacijah nabaviš preko spleta za 80 EUR, razliko pa prišparaš za druge namene. Samo prvi servis se dela v pooblaščenem (butci jim pravijo uradni servis) servisu, zaradi garancije. Ko kupiš avto, naj ti na list izpišejo stroške vseh rednih servisov. S tem listom jih držiš za jajca, da si ne izmišljujejo dodatnih postavk. Pooblaščenoi servisi so barabe, brez izjeme.

Katere znamke avtomobilov so najbolj zadovoljne?

Študija ACSI Automobile Study, ki temelji na intervjujih z 8.941 ameriškimi strankami med julijem 2022 in junijem 2023, ima Toyoto na vrhu množičnega trga in skupne lestvice z rezultatom 84 %. Kljub dosledno nizkim zalogam Toyotinih trgovcev je približno tretjina (35 %) kupcev avtomobilov razmišljala o nakupu Toyotinega izdelka – več kot katera koli druga znamka avtomobilov na trgu.

Subaru je na drugem mestu med blagovnimi znamkami za množični trg z oceno zadovoljstva 82 %, sledita mu Honda (81 %) in Mazda (80). Nekateri so nekoliko padli, med njimi Nissan (76 %), Volkswagen (75 %), Jeep (74 %) in Ram (74 %). Zadnji je Chrysler z rezultatom 71 %.

Ko govorimo o luksuznih znamkah, ostaja Lexus v lasti Toyote na prvem mestu, a ni več sam. Po zdrsu za 1 % na 83 si podjetje zdaj deli prvo mesto s Teslo , ki se je dvignila za 4 %. Vodilni proizvajalec električnih vozil je od začetka leta 2023 povečal proizvodnjo in znižal cene.

Lastnik Toyote zadnjih 20 let. Kvalitetni avtomobili, ki se občasno vseeno pokvarijo. Največja težava je Toyota Adria (preplačan kader) in obupno dragi originalni rezervni deli.

Vozim BMW M4 2021 in sem zelo zadovoljen.  510 konjev. Predlagam da razmisliš o tem, preden kupiš počasno toyoto slabe kvalitete

Toyota zakon, 15.01.2024 ob 18:21

Kiichiro Toyoda, 15.01.2024 ob 18:09

Corolla. Na poti je še ena. Zaneslivost je vrhunska. Servise delam sam, saj nimam dveh levih rok. Na leto me vzdrževanje stane 70 eur.

Nič slabše niso Honde.

Pri japoncih izbirajte samo bencinske ali hibridne modele.

Imam 1.4d – 4d toyotin motor, in tukaj se motis. 404000km, samo redni servisi, tankaj, vozi. Druga zadeva so bmw-jebi 1.6d motorji, katere je vgrajevala toyota v svoja vozila, kot ti na pooblascenem toyota servisu odsvetujejo 1.6d motor v njihovih avtih, potem ves koliko je ura 😉

Če jih sami odsvetujejo, zakaj so jih prodajali (če jih še vedno, ne vem)? Tose mi zdit najbolj butasto, da ti serviser odsvetuje to in ono, prodajalec na drugi strani stavbe pa z veseljem proda škart robo. Drugače pa so veliko težav z dizli imeli tudi Subaruji.

Dobra opzija je tudi Mazda, ki ne “inovira” s turbo mlinčki. Honda tudi super, mislim pa, da je vseeno potrebno malo bolj na široko odpreti denarnico v primerjavi z Mazdo in Toyoto. Če bi sam sedaj kupoval avto, bi verjetno vzel Toyoto hibrid, ker so tehniko izpilili v podrobnosti. Ostali proizvajalci jim tu ne sežejo do kolen. Zanimivo pa, da Toyota zaostaja pri električnih, ni mi sicer jasno zakaj.

Za tiste s štirimi otroki pa je še vedno top šit VW Touran ali pa kombi. Leta 2015 ne bi verjel, da bom imel 10 let kasneje enakko mnenje, ampak ga imam. Odličen mix med udobnostjo, uporabnostjo in ceno. Proizvajalci so zaspali oz. se jim očitno zdi ta segment nepomemben.

Ne tako ostro in nepremišljeno! BMW-jevi dizelski motorji v Toyotinih avtih so zgodovina. Že sobrih 5 let se ne prodajajo. Gre za 1.6D in 2.0D. Bili so v Aurisu, Avensisu in še kje. Katastrofa od motorja. Forumi so polni horor zgodbic lastnikov, serviserji pa so seveda na tekočem. Prodajalec mora prodati blago za vsako ceno. Gorje tistim, ki verjamejo prodajalcem.

Mazda 2.0 je Skyactive je sicer tehnološko odličen motor, kot vsak motor z direktnim vbrizgom se sooča z nabiranjem ogljika in kaosu na izpušnih ventilih in kolektorju. Nove mazde z dizelskimi motorji, ki so kloni PSA imajo pravtako velike težave.

Honda je z odpravo atmosfercev tudi zabredla v tehnične težave. 1.5T je pil olje in ga mešal z bencinom, 1.0T ima težave z nabiranjem ogljika.

Toyota zaostaja pri električnih, ker se zaveda, da so EV slepo črevo in prodikt zelene globalistične agende, ki ne bo zaživel. V Toyoti dajejo prednost gorivnim celicam in hibridom, potihem pa še vedno razvijajo bencinske motorje.

Subaru je za terenske pogoje in slabe ceste. So vrhunski glede trakcije in transmisije. V ZDA je Subaru zakon.

VW je klump. Enako njegovi derivati.

Držite se Japoncev, posebej tistih modelov izdelanih na Japonskem. Dobra investicija je japonski avto z atmosferskim motorjem, sploh kakšen Camry, Lexus in podobno.

.https://www.youtube.com/results?search_query=mazda+skyactiv+carbon+build+up+

Japan, 15.01.2024 ob 16:02

Torej, smo tik pred nakupom avtomobila za ženo. Toej, tisti ki vozite Toyoto – ste zadovoljni s temi avtomobili? Stroški vzdževanja, zanesljivost? Morda tudi podatek kaj natanko od Toyote vozite? Hvala 🙂

Moja toyota kupljena pred 14 leti. Strošek redni servisi,in zamenjava sprednje žarnice. Gre,kot urica. Sinu kupila yaris cross..upam,da bo enako. Imam kupce,a je ne dam

Moja Yariska ima 19 let in 413777 km. Redno servisirana (ne pri pooblaščenih servisih).

Upam, da bo še nekaj časa zdržala. Vsekakor bo naslednji avto Toyota.

Imam 4 avte. 2 Toyoti, Hyundai in BMW.

Najraje vozim Hyundai. Je najbolj izpopolnjen in udoben. Ima pa najslabše servise. Preizkusil že 3, pa so vsi enako zanič.
Za ostale 3 avte se pa ne morem odločiti, kateri je boljši/slabši. Tudi pri Toyoti lahko grajam servis. Nekoč sem bil ravno 1 teden po servisu in avto je crknil. Odpovedala je zadeva, ki bi jo morali preveriti, pa je očitno niso – akumulator.

Imam Hyundai. S katerimi servisi niste bili zadovoljni? Da se jim izognem. Hvala

Se strinjam z zgornjim glede servisa Toyote,razočaran totalno.Peljal na 30tkm Yaris Cross Hybrid.

Sam sprejem na servisu hladen.Cena servisa veliko odstopa od prvotne cene dogovorjene ob naročilu na servis.Zahtevajte predračuna za servis ,jaz ga žal nisem in sem pač plačal grobo ceno.

Pred nedavno so imeli zaradi transparentosti cene jasno napisane nad mizami sprejmnih servisov ,zdaj so sneli obvestila .Ve se zakaj,da se lahko ovce striže.

Čeprav imajo vse podatke ob rezervaciji termina.Vozilo bilo v delavnici reči in piši 35 min.Če pogledate normatih 2.10 ure!!

Od tega 10 min na dvigalu brez aktivnosti.Na check listi jasno piše kaj morejo vse pregledat,daleč od tega.

Pred tem so na vozilo še morali izvest posodobitev ,ki bi naj trajala 1 uro????

Če je bila opravljena noben bog ne ve.Izpisa testa kompletnega vozila ni bilo,čeprav bi morali priložit.Samo test baterije in to že ob 7.35. Kar pomeni(sprejem 7.03-7.08) 7.10 vozilo šlo v delavnico .Ob 07.55 pa ven pred prevzemon,ker sem slučajno stal pred vrati delavnice.Not pa te ne spustijo,kao zaradi varnosti(ali zaradi tega da ne vidiš kaj počnejo z tvojim avtom).Ker sem pojasnil pred predajo vozila na servis,rezek grobi zvok motorja padec moči-nezmožnost dolge vožnje v vzpetino,težave z sistemov za zaznavanje trka(vozilo nenadoma začne sunkovito zavirat brez ovire)sem zahteval preizkusno vožnjo.Avto niso preizkusili čeprav veleva protokol.

Da ne govorim o menjavi olja.Lansko leto računano 4L,letos 3,5L???

Razlika gre kam? Tovarna pravi drugače po navodilu.

Kakšno olje je sedaj po servisu v motorju je neznanka.Lanska izkušnja ko so mi vlili v motor napačno olje.Slabše performanse,pospešek ,upor Po vztrajanju o odpravi nepravilnosti so mi olje zamenjali.Slučajno opazil.Letos ista zgodba.

Po drugem servisu na 30tkm poslal sem dopis na Uvoznika glede katastrofalnega servisa ,so mi prisluhnili.Po 3 tednih sklican sestanek ,obljubljeno,da pride Vodja tehnične službe in poprodaje,vodja servis in Vodja Servisnega centra.Prišel je vodja poprodaje in gospod iz Sprejemnega oddelka Toyota servisa servisnega centra kjer je vozilo bilo na servisu.Ponujena z mojim vozilom primerjalna testna vožnja -odklonjeno z njihove strani.Moj ponujen predlog primerjalne vožnje z njihovim novim vozilo .Prav tako odklonjeno.Ponujen ponovni pregled na servisu prav tako.Na vprašanje glede testne vožnje zakaj ni bila opravljena,ni odgovora.Da ne govorim o škripanju spredaj levo,pomikih stekla,vibriranje vzratnega ogledala,zapiranje sprednjih levih vrat.ITD

Na vprašanje glede sistema za predhodno zaznavanje trka,PCS pa takole odgovor Vodje servisa .servisnega centra kjer je vozilo bil na servisu-

,ta sistem ne deluje stalno ,kao pomoč pri vožnji,kar pa voznik nikoli ne ve ali bo deloval???

Potem pa ga naj ne reklamirajo in ga naj demontirajo ven ,če ne deluje.

Vodja tehnične službe sploh ni prišel,prav tako ne direktorica servisa.Zapisnika tudi niso naredili o pogovoru.Čeprav bi ga morali.Toliko o poslovni komunikaciji.

Ko sem že predhodno nakazal pri dopisu,da bom vzel vzorce olja in poslal na analizo v certificiran labolatorij.Lahko bi skupaj na servisu ,vsaj tako sem pričakoval skupaj odvzeli vzorec in ga lahko jaz pošljem na certificiran laboratorij v tujino,kjer se bo ugotovila dejanska viskoznost.Zadeva je bila z strani servisa takoj diskreditirana ,pod predpostavka,da tega rezultata ne bodo priznali.

Če se nimaš bojazni da je vse ok z oljem ,bi lahko takoj to izvedli.Pa niso hoteli

Rezultat nič,vse je bilo delano po predpisih in normativih.Vam se samo zdi gospodje.

-Avta sploh pregledali niso v celoti,po spisku pa še najmanj.

Zato pamet v roke tisti,ki mislite ,da je Toyota to ,kar vas prepičujejo reklame in zagotavljanje prodajalcev in serviserjev.

Šlamparija, nezaiteresirnaost, površnost in goljufanje strank je prisotna pri vseh pooblaščencih. Tudi pri enem od folcvagnovih pooblaščenih servisov se je ugotovilo, da sploh ne menja filtrov, samo dolije manjkajoče olje, da o vgradnji neoriginalnih delov sploh ne pišem.

Za tvoje težave @fijaker ni kriva Toyota, ampak vodstvo in zaposleni na pooblaščenem servisu.

Prvi servis narediš pri pooblaščencu zaradi garancije, potem pa stran od njih. Poišči dober nepooblaščen servis z dobro diagnostiko, ki se ukvarja tudi s Toyotinimi vozili.

Vsa dodatna asistenčna navlaka, milijon dodatnih senzorjev in odvečna elektronika so na dolgi rok NOČNA MORA za lastnika in GLAVNI VIR OKVAR. Osebno bi med vožnjo znorel, če bi mi vsake toliko piskalo za razna asistenčna opozorila.

Z našimi Toyotami nimamo nobenih težav, po najnovejših modelih pa ne posegamo več in ne razmišljamo.

Imamo zadnje sodobne serije brez asistenčnega sranja, pa še tam kjer je smo ga izklopili.

Naše Toyote brez turbo kavnih mlinčkov bodo prevzeli otroci in vnuki, sodobna škart roba pa bo kmalu končala po odpadih za rezervne dele.

Ljudje se na splošno zelo malo spoznajo na avtomobile. Kupujejo kar jim je všeč, pozneje pa dobijo čir na želodcu in izpraznjen bančni račun.

Jst imam Yaris Cross Hybrid 116hp (Stara različica). 3 mesce sem se vsak, dan vozu Lj-Ce in ta avto res ni narejen za dolge razdalje. Če voziš mal hitreje po avtocesti (145km/h) avto postane zelo glasen in požrešen. Avg. sm imel 6.4l/100km. Za po mestu je pa super avto, če bolj lepo počasi vožš  lahko tud do 90% na elektriko. Avto je po mestu drugače zelo poskočen zaradi elektro motorja. Top izbira za 2. avto v družini.

Ma bejžite stran s to Rusinjo Eleno Seničar. Bila sem na enem predavanju,kjer je bila kot gostja. Sama hvala in prazne besede. Nič pametnega ni povedala,hvalila svoji rodno deželo in kak fajn tam ženske izgledajo ..vrhunec govora pa je bil,ko je razlagala,zakaj jo njen mož sprašuje zakaj ima takšne nohte,zakaj morajo biti tako nalakirani. In njen odg je bil: da dobro izgledajo na kurcu!

Mislim halo,adijo pamet…vsi smo se samo spogledali. In potem je mirno naprej oglaševala svojo knjigo s poz energijo.

fijaker, 28.08.2024 ob 08:32

Se strinjam z zgornjim glede servisa Toyote,razočaran totalno.Peljal na 30tkm Yaris Cross Hybrid.

Sam sprejem na servisu hladen.Cena servisa veliko odstopa od prvotne cene dogovorjene ob naročilu na servis.Zahtevajte predračuna za servis ,jaz ga žal nisem in sem pač plačal grobo ceno.

Pred nedavno so imeli zaradi transparentosti cene jasno napisane nad mizami sprejmnih servisov ,zdaj so sneli obvestila .Ve se zakaj,da se lahko ovce striže.

Čeprav imajo vse podatke ob rezervaciji termina.Vozilo bilo v delavnici reči in piši 35 min.Če pogledate normatih 2.10 ure!!

Od tega 10 min na dvigalu brez aktivnosti.Na check listi jasno piše kaj morejo vse pregledat,daleč od tega.

Pred tem so na vozilo še morali izvest posodobitev ,ki bi naj trajala 1 uro????

Če je bila opravljena noben bog ne ve.Izpisa testa kompletnega vozila ni bilo,čeprav bi morali priložit.Samo test baterije in to že ob 7.35. Kar pomeni(sprejem 7.03-7.08) 7.10 vozilo šlo v delavnico .Ob 07.55 pa ven pred prevzemon,ker sem slučajno stal pred vrati delavnice.Not pa te ne spustijo,kao zaradi varnosti(ali zaradi tega da ne vidiš kaj počnejo z tvojim avtom).Ker sem pojasnil pred predajo vozila na servis,rezek grobi zvok motorja padec moči-nezmožnost dolge vožnje v vzpetino,težave z sistemov za zaznavanje trka(vozilo nenadoma začne sunkovito zavirat brez ovire)sem zahteval preizkusno vožnjo.Avto niso preizkusili čeprav veleva protokol.

Da ne govorim o menjavi olja.Lansko leto računano 4L,letos 3,5L???

Razlika gre kam? Tovarna pravi drugače po navodilu.

Kakšno olje je sedaj po servisu v motorju je neznanka.Lanska izkušnja ko so mi vlili v motor napačno olje.Slabše performanse,pospešek ,upor Po vztrajanju o odpravi nepravilnosti so mi olje zamenjali.Slučajno opazil.Letos ista zgodba.

Po drugem servisu na 30tkm poslal sem dopis na Uvoznika glede katastrofalnega servisa ,so mi prisluhnili.Po 3 tednih sklican sestanek ,obljubljeno,da pride Vodja tehnične službe in poprodaje,vodja servis in Vodja Servisnega centra.Prišel je vodja poprodaje in gospod iz Sprejemnega oddelka Toyota servisa servisnega centra kjer je vozilo bilo na servisu.Ponujena z mojim vozilom primerjalna testna vožnja -odklonjeno z njihove strani.Moj ponujen predlog primerjalne vožnje z njihovim novim vozilo .Prav tako odklonjeno.Ponujen ponovni pregled na servisu prav tako.Na vprašanje glede testne vožnje zakaj ni bila opravljena,ni odgovora.Da ne govorim o škripanju spredaj levo,pomikih stekla,vibriranje vzratnega ogledala,zapiranje sprednjih levih vrat.ITD

Na vprašanje glede sistema za predhodno zaznavanje trka,PCS pa takole odgovor Vodje servisa .servisnega centra kjer je vozilo bil na servisu-

,ta sistem ne deluje stalno ,kao pomoč pri vožnji,kar pa voznik nikoli ne ve ali bo deloval???

Potem pa ga naj ne reklamirajo in ga naj demontirajo ven ,če ne deluje.

Vodja tehnične službe sploh ni prišel,prav tako ne direktorica servisa.Zapisnika tudi niso naredili o pogovoru.Čeprav bi ga morali.Toliko o poslovni komunikaciji.

Ko sem že predhodno nakazal pri dopisu,da bom vzel vzorce olja in poslal na analizo v certificiran labolatorij.Lahko bi skupaj na servisu ,vsaj tako sem pričakoval skupaj odvzeli vzorec in ga lahko jaz pošljem na certificiran laboratorij v tujino,kjer se bo ugotovila dejanska viskoznost.Zadeva je bila z strani servisa takoj diskreditirana ,pod predpostavka,da tega rezultata ne bodo priznali.

Če se nimaš bojazni da je vse ok z oljem ,bi lahko takoj to izvedli.Pa niso hoteli

Rezultat nič,vse je bilo delano po predpisih in normativih.Vam se samo zdi gospodje.

-Avta sploh pregledali niso v celoti,po spisku pa še najmanj.

Zato pamet v roke tisti,ki mislite ,da je Toyota to ,kar vas prepičujejo reklame in zagotavljanje prodajalcev in serviserjev.

za BTC ti lahko pritrdim, da se pozna, da odnosi niso ok. Pa ne da bi se med sabo, ampak iz vrha veje hladen veter… kar se pozna v salonu, pri strankah na servisu…

Zame je hyndai boljsa in cenejsa izbira. Z servisi  pa mislim da imajo ze vse znamke tezave, ni znamke ki bi imela poceni dele in vrhunski servis in vrhunske kadre.

Doma imam skoraj 20 let starega Yarisa bencinc 1.3 in ga uporabljam pretežno po kolovozih za v njive. Prileze povsod kamor uspe priti traktorju ? Nikoli bil pokvarjen, enkrat menjal avspuh. Dobre so bile Toyote dizel (auris, Corolla), ki smo jih imeli v službi. Žal takih Toyot ni več. Hibridi jim ne pridejo do gležnjev.

Gledam toyote, takoj bi imel kakšno toyoto, sloves zanesljivosti me je prepričal in si želim kakšno. Žal pa nimajo modela, ki bi bil praktičen zame. Gledam kakšne 15 let stare avte za par tisočakov.

Če bi imeli kak yaris karavan, bi že zdavnaj kupil. Yaris dvojka je zakon avto, ampak zame premajhen. Nimajo nič v segmentu clio karavan ali fabia karavan. So stari avensisi, ampak ima premočne in prevelike motorje za moje potrebe.

Kakih 5-7 let nazaj sem gledal priuse 04-08, takrat so stali od 3000-5000 € rabljeni. Se tepem po glavi, da nisem takrat vzel, zdaj jih ni. Ta bi tudi bil zame, ker je imel švoh motor in nizko zavarovanje (dopolnjen z elektro, seveda, ker je hibrid, tako da čist dost) in tudi prtljažnik je kar velik.

Manjka jim model tipa honda jazz. To je zame zdaj japonski favorit v zanesljivosti in praktičnosti.

Ne kupuj. Imam CHR in ni ok. Letos že dvakrat odpeljan z avtovleko. Servis na 120.000 ti kar povem; ker sem ravno dobil račun 850€. Relax garancija za 10 let pa nateg stoletja. Razmišljam da jih tožim; ker to kar doživljam s tem avto z nobenim še nisem. Samo stran to je moje mnenje.

gledam toyote, 03.09.2024 ob 07:03

Gledam toyote, takoj bi imel kakšno toyoto, sloves zanesljivosti me je prepričal in si želim kakšno. Žal pa nimajo modela, ki bi bil praktičen zame. Gledam kakšne 15 let stare avte za par tisočakov.

Če bi imeli kak yaris karavan, bi že zdavnaj kupil. Yaris dvojka je zakon avto, ampak zame premajhen. Nimajo nič v segmentu clio karavan ali fabia karavan. So stari avensisi, ampak ima premočne in prevelike motorje za moje potrebe.

Kakih 5-7 let nazaj sem gledal priuse 04-08, takrat so stali od 3000-5000 € rabljeni. Se tepem po glavi, da nisem takrat vzel, zdaj jih ni. Ta bi tudi bil zame, ker je imel švoh motor in nizko zavarovanje (dopolnjen z elektro, seveda, ker je hibrid, tako da čist dost) in tudi prtljažnik je kar velik.

Manjka jim model tipa honda jazz. To je zame zdaj japonski favorit v zanesljivosti in praktičnosti.

Imaš model Yaris verso 1999 – 2006. To je nekakšen napihnjen model Yarisa v smislu karavana in monovolumenca.

Če ti je všeč Homda Jazz, si jo nabavi. Tudi Honde so zanesljive.

Danes in nikoli več, 03.09.2024 ob 09:41

Ne kupuj. Imam CHR in ni ok. Letos že dvakrat odpeljan z avtovleko. Servis na 120.000 ti kar povem; ker sem ravno dobil račun 850€. Relax garancija za 10 let pa nateg stoletja. Razmišljam da jih tožim; ker to kar doživljam s tem avto z nobenim še nisem. Samo stran to je moje mnenje.

Za kakšne težave gre, ker velja Toyota CHR za zelo zanesljiv avto?

Za veliko okvar so odgovorni nepismeni vozniki.

In our most recent 2023 What Car? Reliability Survey, the Toyota C-HR ranked eighth out of 34 cars in the family SUV class with an overall score of 97.4%. An excellent result. Check out the full list of family SUVs here.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close