Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako ste zadovoljni s paviljonom medusa? (prevsem glede vetra)

Kako ste zadovoljni s paviljonom medusa? (prevsem glede vetra)

Gledam, da bi ga kupili za v kamp, pa me zanima, kako trdno se drži v vetru na morju – ker ostale (navadne 3×3) nam kar naprej podira. Je ta kaj boljši? Hvala.

Men je zakon ker je hitro postavljen in ker ga pospraviš na minimum
Je pa res, da smo kupili iz je mož sam naredil močnejše kline ravno tako za šotor ter če je napovedana burja tako paviljon kot šotor še dodatno pričvrstimo iz gurtnami.

Mi imamo merkurjevo meduso že 8 let. Narejena je prav tipično za kamp in zato je kos tudi močnemu vetru in vremenu na obali.. Hitro postavljena, hitro pospravljena, zavzame izredno malo prostora.
Ma kakšne gurtne :)))) Nobenih gurtn ne potrebuješ. Vse kar je, dodatno kupiš močnejše jeklene kline ( zraven šotora in meduze so notri vedno prešvoh klini). Kakor jo postavimo prvi dan, tako stoji vseh 16 dni ne glede na vreme in veter.
Na vseh štirih koncih jo spodaj pritrdiš s štirimi jeklenimi klini. Tiste štiri pare štrikov na vrhu pa vedno privežemo in napnemo na drevesa, ki so poleg in to je to. ( pa še spozikaš se ne ob štrike). Kolikor močno je letos dva dni pihalo, še ni nikoli…. pa je brez problema bilo.
Letos v kampu so vsi, ki niso imeli meduze, podirali paviljone, nekateri so celo šotor podrli in spali v avtu :)))
Če je slučajno kakšna nevihta z vetrom napovedana ponoč, damo zvečer še vse 4 stranske stranice gor (2 so bile že zraven, dve pa smo dokupili) Tako poleg mize in stolov, noter pospravimo še ležalnike, kuhnjo in ostalo ropotijo, da je vse lepo na suhem, mi pa mirno spimo v šotoru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close