Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste vedele,da je konec razmerja?

Kako ste vedele,da je konec razmerja?

Še preden se je končalo?

Kaksni so bili “znaki”?

Mislim da sem nekje tukaj,partner mi ne pokaže več toliko kot na začetku..nekako se oddaljuje ?

….ko sem ugotovila da mi je vseeno. Ko ti postane vseeno….ni rešitve.

Nesrečna44

draga 44 letnica.  mislim da si malo zabluzila z feminizmom in tvojimi kolegicami.  tvoja naloga je  vzdrževat  zvezo. NE , NJEGOVA.   če nissta poročena,  nista nič.  mošk iin ženska ne moreta biti partnerja.  ker je moški nagrada. ženska je podrejena moškemu.  vprašanje je, zakj si sprejela  sex brez  obveznosti z tem moškim. ki te učiteno ne želi poročit??   če pa sta poročena in ti imenuješ to partnerstvo je kr hitro janso na kom je problem.   NA TEBI.   žena in partnerka je veliak razlika.  partnerka ni nič, je lukna za praznenje jajc.  tko je.  stara si 44, verjetno ločenoa od prej. od prej otroci.  predvidevam.

začni gledat kewin samuel.

tvoja naloga, je da skrbiš za razmerje. ne njegova.  če te je poročil, je svoje naredil.  kaj bi še ti rada?  si se zredila, si bajsa?   če nista poročena, zakaj si sprejela moškega in mu daješ pizdo če te ne želi poročit??  zakaj?   od 1 do 10 si ti 2ka.  tudi če nimaš otrok. pa verjetno jih imaš, ločenka seveda.  že pri 20 letih si bila 5ka. povprečje.  kot večina.  2 otroka rcimo si 3ka.  sedaj si  stara 44, nemoreš več imeti otrok.  torej is samo za praznenje jajc.  tore si  komi 2ka. pa dam ti 2 da ne boš preveč užaljena. ja?  iskreno evo.   ti si moraš najdit moškega. ki je 2ka, ampak ne po lepoti. po karakterju. da te sploh hoče. ker moraš ti biti tista ta lepa. al naj bo on? kako pa bo to šlo??  kako?   torej iščeš povprečena moškega, ločenca, samskega magari,  karkoli te pač želi poročit?   ki te sploh želi poročit.  in  inkreno, ti bi morala biti  preserčna, hvaležna do neba, mu lizat rit in faafat povsod iin dat fukat kadarkoli želi, ČE TE SPLOH TA POVPREČEN ALI PODPOVPREČEN SPLOH ŽELI POROČIT.  ti moraš sprejet skori karkoli, kaj te sploh želi poročit.  ne glede na sluzbo izborazbo hobije, izgled,  karkoli!!!

RAZUMEŠ TI MENE?  45 LETNI povprečni moški, se mora ponižat zate. se mora spustit na tvoj nivo.  jaz ti povem resnico.   zakaj bi moški ki je 45 in ima neki denarja, je zdrav, športen, kupil 40+ letnico, ki mu ne mor več dat otrok.? lolčenko ugabno, ki ima dokazljivo preteklost da je uničevalka družine??

če lahko dobi  30 letnico, samsko, ki mu da 2 otroka???  njegova!

TI nimaš nobenega vzvoda odločanja.  ti si podrejenu moškemu.  česa ti ne razumeš?  kaaj je tu tako težko za razumet?  on je več vreden.  ti imaš vrednost ko sinedolžna in al istara od 18 do 24. pol je konec. tko je. če ti kaj nui prav se zmeni z bogom. ne z mano.  jaz si nisem tega zmislil.

tvoja naloga, da človeka hrnaiš, prazniš, mu ne težiš, SI SUHA in športna. da ne hodiš ven z kolegicami in sploh ne hodiš po potrdilo k moškim.  ja?

moški niso neumni. vrjami mi.   so zunaj moški kot jih ti želiš. so zunaj, vidiš jih. ampak tebe ne želijo.  noben moški, kot si ga ti želiš, ni izbral tebe. mogoče da s isprazni jajca.  poročil te noben ni. in te tudi ne bo.

idi v ženitno posredovalnico in plačaj 2000 za 5 zadetkov. in si enga izberi. kerega koli.  razumeš?   nimaš nobene izbire in vzvoda odločanja. ne odločaš o ničemer.  daj si to že enkrat dopovedat.  fsaka pride pičko serjsiko.  če imam denar zate imam za 34 letnico tudi.

nehaj biti feminitska in toxična levičarka.  pa bo bolje.

En od zanesljivih znakov je ta, da te pušča v negotovosti, ne odpiše v doglednem času npr. …

Res ni vredno pogrešat in jokat za nekom, ki te ne pogreša.

ko me ni hotel več pofukat sem vedela, da je konec ljubezni med nama. Samo vprašanje časa je bilo kdaj bova šla narazen.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 21.09.2025 ob 22:32

Nesrečna44

draga 44 letnica.  mislim da si malo zabluzila z feminizmom in tvojimi kolegicami.  tvoja naloga je  vzdrževat  zvezo. NE , NJEGOVA.   če nissta poročena,  nista nič.  mošk iin ženska ne moreta biti partnerja.  ker je moški nagrada. ženska je podrejena moškemu.  vprašanje je, zakj si sprejela  sex brez  obveznosti z tem moškim. ki te učiteno ne želi poročit??   če pa sta poročena in ti imenuješ to partnerstvo je kr hitro janso na kom je problem.   NA TEBI.   žena in partnerka je veliak razlika.  partnerka ni nič, je lukna za praznenje jajc.  tko je.  stara si 44, verjetno ločenoa od prej. od prej otroci.  predvidevam.

začni gledat kewin samuel.

tvoja naloga, je da skrbiš za razmerje. ne njegova.  če te je poročil, je svoje naredil.  kaj bi še ti rada?  si se zredila, si bajsa?   če nista poročena, zakaj si sprejela moškega in mu daješ pizdo če te ne želi poročit??  zakaj?   od 1 do 10 si ti 2ka.  tudi če nimaš otrok. pa verjetno jih imaš, ločenka seveda.  že pri 20 letih si bila 5ka. povprečje.  kot večina.  2 otroka rcimo si 3ka.  sedaj si  stara 44, nemoreš več imeti otrok.  torej is samo za praznenje jajc.  tore si  komi 2ka. pa dam ti 2 da ne boš preveč užaljena. ja?  iskreno evo.   ti si moraš najdit moškega. ki je 2ka, ampak ne po lepoti. po karakterju. da te sploh hoče. ker moraš ti biti tista ta lepa. al naj bo on? kako pa bo to šlo??  kako?   torej iščeš povprečena moškega, ločenca, samskega magari,  karkoli te pač želi poročit?   ki te sploh želi poročit.  in  inkreno, ti bi morala biti  preserčna, hvaležna do neba, mu lizat rit in faafat povsod iin dat fukat kadarkoli želi, ČE TE SPLOH TA POVPREČEN ALI PODPOVPREČEN SPLOH ŽELI POROČIT.  ti moraš sprejet skori karkoli, kaj te sploh želi poročit.  ne glede na sluzbo izborazbo hobije, izgled,  karkoli!!!

RAZUMEŠ TI MENE?  45 LETNI povprečni moški, se mora ponižat zate. se mora spustit na tvoj nivo.  jaz ti povem resnico.   zakaj bi moški ki je 45 in ima neki denarja, je zdrav, športen, kupil 40+ letnico, ki mu ne mor več dat otrok.? lolčenko ugabno, ki ima dokazljivo preteklost da je uničevalka družine??

če lahko dobi  30 letnico, samsko, ki mu da 2 otroka???  njegova!

TI nimaš nobenega vzvoda odločanja.  ti si podrejenu moškemu.  česa ti ne razumeš?  kaaj je tu tako težko za razumet?  on je več vreden.  ti imaš vrednost ko sinedolžna in al istara od 18 do 24. pol je konec. tko je. če ti kaj nui prav se zmeni z bogom. ne z mano.  jaz si nisem tega zmislil.

tvoja naloga, da človeka hrnaiš, prazniš, mu ne težiš, SI SUHA in športna. da ne hodiš ven z kolegicami in sploh ne hodiš po potrdilo k moškim.  ja?

moški niso neumni. vrjami mi.   so zunaj moški kot jih ti želiš. so zunaj, vidiš jih. ampak tebe ne želijo.  noben moški, kot si ga ti želiš, ni izbral tebe. mogoče da s isprazni jajca.  poročil te noben ni. in te tudi ne bo.

idi v ženitno posredovalnico in plačaj 2000 za 5 zadetkov. in si enga izberi. kerega koli.  razumeš?   nimaš nobene izbire in vzvoda odločanja. ne odločaš o ničemer.  daj si to že enkrat dopovedat.  fsaka pride pičko serjsiko.  če imam denar zate imam za 34 letnico tudi.

nehaj biti feminitska in toxična levičarka.  pa bo bolje.

Vzemi tableto in pojdi spat. Tvoje shizofrene blodnje ne zanimajo nikogar.

Vzemi tableto in pojdi spat. Tvoje shizofrene blodnje ne zanimajo nikogar.

Ko bi bil 3469 vsaj shizofrenik, a žal ni. Gre za podkapacipirani psiho in sociopatski izmeček iz pizde neke  lajdrese. Moralo bi biti splavljeno že takoj.

Saj vem da ni lepo se bolnim v glavi smejat ma….:D

Kevin samuels 🙂

Faliran modni oblikovalec, faliran v šoli…faliran v vezah, umrl ko ga je prostitutka obdelovala (tak car pa je moral plačat da se ga je kkšna dotaknila :))…..zaslužil na motencih tvoje sorte, ki jim je neke nasvete dajal in vam ego pumpal :). No manj glup je že bil kot beboti ki ste mu denar služili s svojim buljenjem v ekran in kimanjem medtem k ste se drajsali sami, ker nikogar nimate 🙂 Tk k on. Živel in umrl čisto sam na tem svetu. Kurba ni niti vedela kako mu je ime. Pobralo ga točno tako kot živel. Nafiksu in na kurbah 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna 7273, 21.09.2025 ob 22:56

En od zanesljivih znakov je ta, da te pušča v negotovosti, ne odpiše v doglednem času npr. …

Res ni vredno pogrešat in jokat za nekom, ki te ne pogreša.

Res ni vredno,je pa zelo težko ,ko se to zgodi,brez razlog ,na začetku je pa oh in sploh ,pretirana napaljenost…tipično za nestabilne karakterje,niso krivi sami,enostavno se jim to dogaja.

Ce se prav spomnim, je tvoja žena že prišla k pameti in te brcnila skozi vrata :))

Ti bogca milega

tako diagnoso si mi dala, ker edino z tako diagnoso,  lahko živiš. da nekdo tako moten, kaj takega izjavi.  ja, zdaj pa imaš problem ,ker veš da sem pameten človek, uspešen, da veliko vem. da povem po resnici.  in sedaj  moraš neki napsiat,da svojo frustarcijo samas seboj spraviš na plan. svojo agresijo izraziš na nek način.  in toej to kaj počenš.  agresivna si, ker ti je nekdo ki gam ogoeč v resnici ceniš, mene, ti pove resnico.  in sedaj s moraš soočit z njo. saj jaz to fse vem.  ti bi si polizala fseh 20 prstov pa še pizdo in rit da bi me lahko imela. da bi imela tkega kot sem jaz doma.  saj jaz to vem. brez skrbi da vem.  ampak ti bila že srečna z pol tolko dobrim.   jaz ve da tebe boli kaj pišem. ker je to točno to, kaj doživljaš in se boriš zoper tega celo življenje.  saj vem jaz to, da te boli.  ampak prej ko boš šla na terpaijo k moškemu teprapevtu recimo marko juhant, bolje bo zate.  ti še imaš 20 let mogoče pred seboj. mogoče . 10 zdravih let.  jaz ti želim da jih živiš polno, lepo, fajn, da uzivaš.  ampak,ti ne znaš uživat, ti ne znaš živet.  ti misliš da še imaš pri 50 še 50 pred seboj.  da je 50 polovica. 50 je  vlka večina mimo zavožen zafurano.  imaš še mogoče 10 x po 14 dni morja.  to je  50 sončnih zahodov. čevrjameš v kroglo zemljo.  ja??  čas ti gre.  ti pa menežališ!”!!

kaj msiliš ,da če boš mene žalilaboš tikaj na boljšem?  meni je fseeno kako ti reagiraš ko ti povem resnico.   če si nad 40, voj izgled ni pomemeben.  izobrzana ni pomembna.  ker nisi zdravnica.  že razumeš?  si strošek državi, narodu. delaš sramoto narodu.  iz  otroških zabav te nazenejo iz dijaških klubov te vrzejo. v rit nasuvajo. ti bi lahko bila babica  dijakom. si pa nezrela najstnica. stara 50.

ti se moraš sama odločit.  kako želiš preživet  zadnjih 10 zdravih let.  in pol mogoče, mogoče še 10 bolj ne zdravih let.  kako, kje in s kom.   in prej ko si boš priznala da tejemamica samohrnilka zafurala, šola te indoktrinirala v feminizem,  bolje bo.  zate bo bolje.

glej , jaz imam otroke, imam jih  dovolj veliko število, imam ženo.  jaz imam sluzbo imam kaj rabimo.  avto bajto.  razumesš ti to.  ni človeka na tem ravnem planetuda bo mene spravil v neko slabo voljo, neko negativo.komunistično  kučanovo šiso. od merklovke lezbačike feminizem.  nisem jaz tako labilen.  ti pa sploh ne z par žaljivkami.

za tebe se gre.  alboš začela živet inse šla zdravi in boš vzdržna za živet z drugimi ljudmi, ali pa idi na avtanazijo.  ni druge opcije.   raje končaj to življenje pa bov drugem mogoče bolje.  ker to,kaj ti delaš, govoriš, to ej umsko bolano.

jaz če nič ne bi imel pa imam samo otroek in ženo imam fsek aj želim. drugega ne rabim.  jaz sme srečen človek.

ti nisi srečna.  in premisli, kajbi rada zase.   take kot sem jaz ne boš dobila, to je ziher.  lahko pa dobiš nekega normalnega moškega, keremu pa boš lih tako morala biti  predana, ponizna, pridna ubogljiva. morala boš. mogoče ga boš lahko malo bolj motala kot bi mene recimo, ampak okostje, osnova, bo vedno ista.  ne gre drugače.  tako je že 10000000 let.  misliš, da bo sedaj ena merkovlka lezbača ugabna umska bolnica, ena voderlajdra,  en gates ena musraca kratkonoga debelorita kanta grdosija od grdosije ,davnov sindrom ,  nek kučan smrdljivi, da bo karkoli spremenili?  nek makron ,baiden?  ahahahah   to msiliš?  da bodo nek ielvičarji spremenili  človeštvo?? hahahahah

bodi malo pametna.  želva, slon, morski pes, kit, živijo dalj kto večina ljudi.  drevo rase  200 let.  od tebe bo  ostalo  mali kupček praha.  in boš šlav pozabo. in nobenega ne bo , ki bi  te pogrešal.   ker nimaš otrok.

še to.  mačka začne jest svojega lasntika, lastnico po  1h. ko umre.  labrador bo pojedel, fse prej in res šelepreden bo sam umrl od lakote po 3 tednih bo začel jest truplo.   pofukana mačka pa po 1h. po tvoji smrti.  ja??   to je resnica.

ti se moraš odločit kaj želiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close