Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste ugotovile, da vas vara?

Kako ste ugotovile, da vas vara?

Telefon skozi pri sebi, ogromno dela v službi (prej šel, pozneje prišel), klici, ampak – doma nespremenjeno obnašanje, nikoli ponoči od doma. Tudi želja po sexu še večja. Potem izvem (slučajno moj šesti čut pač), v službi s sodelavko nekaj bilo – me ne zanima kaj, ker laganje mu je v krvi! Zadeve spokale, mesec dni prepirov. Ker je več dejavnikov, sva še skupaj, s tem, da na zunaj smo ena super družina. Kakšen skupen izlet, nobenih prepirov, funkcioniramo res super. Kar pa je za zidovi, v najinih dušah je pa drugo. Zanj me ne zanima kaj mu dogaja znotraj, jaz pa – čakam, ko mi bo omogočeno, da lahko odidem, delam že sedaj kar hočem, grem kamor hočem,.. Mu ne polagam računov, niti on meni. Dol mi visi zanj. In ko prideš do te faze – potem veš, da je konec. Ve, da mu ne zaupam, mu nič ne verjamem, včasih celo spijeva kavico na terasi skupaj. Mogoče bo spoznal, da je bolje, če odide, če ne – imam vsaj zastonj varstvo, ko grem sama v “laif”! Sam je kuhal to juho, sedaj pa bo brozgo jedel. Kaj mu dogaja sedaj z ono sodelavko me ne zanima, niti več ne boli. Gledam še samo sebe in skrbim za svojo rit. Njemu kaj naredim, če on meni kaj – pač roka roko umije. Blagovna menjava, da mi kdaj ne more očitat – jaz pa sem tebi to, ti meni nič. Če on kuha za vse, jaz operem za vse, včasih obratno, lika si sam, okoli hiše kakor kdaj kateri – ja, funkcioniramo za zunanje oči super. Ni pa to življenje, ki bi si ga želel dolgoročno, ki te zadovolji kot človeka, ni nekih čustev (razen otroci so izjema!). Ne privoščim nikomur tako. Ampak – upanje nas vleče in drži pokonci!

HA-HA… 😉 Ok, vic je pošteno smešen, toda zaradi tega si ne bom delala neke predstave kot odgovor na moje odkrito vprašanje, ker se lahko precej globoko zmotim 😉 sodeč po njenem pisanju, mi ne deluje kot “zmešana kura” in On_ ti zagotovo padaš na takšne 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

HA-HA… 😉 Ok, vic je pošteno smešen, toda zaradi tega si ne bom delala neke predstave kot odgovor na moje odkrito vprašanje, ker se lahko precej globoko zmotim 😉 sodeč po njenem pisanju, mi ne deluje kot “zmešana kura” in On_ ti zagotovo padaš na takšne ;)[/quote]On_ ne pada na takšne On/ (z dignjenim)….. Ta je pa že bolj nevaren…. :))))
Samo želel bi eno brez perja z ravnim kljunom….. 😀

Petelin poskače vse kure v kurniku eni samo spuli pero, naslednjidan isto in tako več dni za redom…. Potem se dotična kura razburi in mu reče:
“Pa kaj ti misliš, vse si “porihtal” meni pa samo peresa puliš?”
In ji petelin odvrne:
“Tebe hočem nago….”

Tako da nič ni tako kot izgleda na prvi pogled tudi vprašanje če vas partner vara…. 😉

HA-HA… 😉 Ok, vic je pošteno smešen, toda zaradi tega si ne bom delala neke predstave kot odgovor na moje odkrito vprašanje, ker se lahko precej globoko zmotim 😉 sodeč po njenem pisanju, mi ne deluje kot “zmešana kura” in On_ ti zagotovo padaš na takšne ;)[/quote]On_ ne pada na takšne On/ (z dignjenim)….. Ta je pa že bolj nevaren…. :))))
Samo želel bi eno brez perja z ravnim kljunom….. 😀

Petelin poskače vse kure v kurniku eni samo spuli pero, naslednjidan isto in tako več dni za redom…. Potem se dotična kura razburi in mu reče:
“Pa kaj ti misliš, vse si “porihtal” meni pa samo peresa puliš?”
In ji petelin odvrne:
“Tebe hočem nago….”
[/quote]

Ok, imam (pre)veliko perja, na meni je marsikaj “krivo” (navzven in navznoter) in se niti malo ne sekiram zaradi odsotnosti “petelinov” 🙂 le sprašujem se včasih, kaj zamujam. Glede na to, kaj vse človek na mon-u prebere pa se nekako celo veselim tega, kaj vse mi je prihranjeno, ker ni “petelina” v mojem življenju.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tudi jaz tako mislim, da šele v partnerstvu spoznamo resničnega sebe in tudi to, kako se obnašamo v določenih situacijah. Hvala tebi za kompliment 🙂 Meni se po tvojih postih ne zdiš kaj dosti zmedena, morda pa si samo preveč samokritična kot katenjka npr.

Nick pa iz Harryja Potterja. Krivošap je bil pa v spominu imam, da tudi krivokljun. Ali kaj je že bil tisti feniks, ki je kasneje rešil Harryja et Co.? Mislim,da je bil ravno krivokljun. Pač padlo na pamet, fantom na monu krasno pride, ko mi lahko zabrusijo “zapri kljun” hehe

Zmedena – kaj pa vem, včasih se zalotim, da kakšnih zadev, ki so večini samoumevne ne poštekam niti malo (npr odnosi med drugimi), samokritičnost pa je temelje za osebno rast in z njim kar v redu shajam, dokler mi drugi ne “prikapčijo” kritik tja, kjer jih jaz pri sebi ne prepoznam ali pa morda nočem videti – spet zmeda 😉

Harry Potter-ja ne poznam, preveč pravljično mi zveni, vseeno se zahvaljujem za pojasnilo…”zapri kljun” – to lahko vsakega doleti ne glede na “nick”, tudi mene 😉

Niso pa še jemali tega, da je po taki izjavi še v večje veselje kvakat ;)) Še posebno, če je ponedeljek. Ali pa luna. Ali pms. Ali dežuje. Ali pa vse skup.

Mal heca.

Niso pa še jemali tega, da je po taki izjavi še v večje veselje kvakat ;)) Še posebno, če je ponedeljek. Ali pa luna. Ali pms. Ali dežuje. Ali pa vse skup.

Mal heca.[/quote]

haha-haha-ha….no ja, po motivih oz potrebah 😉

Tudi pri meni so se pojavili ti “znaki” varanja in sem samo čakala kdaj ga dobim in s katero, vohala če diši po kakem parfumu, iskala lase,….vse je kazalo na to, obnašanje, spremenjen odnos do mene, mobi stalno v rokah, on pa zatrjeval da nima druge.
In ni lagal. Ko sem se nekega dne predčasno vrnila s faksa, sem ga zasačila z belim prahom. Ni varal, ampak se drogiral.

O bad!! Čist si me šokirala. sem po tihem upala, da pripravlja zate kakšno (prijetno) presenečenje, za katero seveda ne smeš vedet.

Vprašam pa se ob vseh teh zgodbah, ali res prej ne vidite znakov, da nekaj ne štima v odnosu, ampak šele takrat, ko konkretno poči in pride do res vidnih sprememb v obnašanju. Se nič ne pogovarjate med sabo o željah, pričakovanjih, počutju?

Saj so že prej občutki, da nekaj ne štima…Seveda tisti, ki vara, ne bo tega kar priznal. Dokazati pa mu / ji tudi ne moreš.

Verjetno, da ne. Eni so čisto zadovoljni z “dosežki” v partnerstvu. Popredmetenje press. Me zanima kaj bo na to rekla katenjka. :-))))

Saj to je full problem v današnjem času krivokljun. To kar si napisala če se nič ne pogovarjajo, kako se počutijo, kakšne plane imajo itd..Jst zdaj ko spoznavam tipe, vedno veliko sprašujem. Vse sorte, če so že kdaj varali, kje se vidijo čez 5 let, saj vem kakšna vprašanja so za nekatere klasično butasta. Samo to je edini način da spoznaž človekal. Velikokrat se mi je že zgodilo, da se mi je celoten tip kot paket zdel na začetku idealen za moj life style in potem ko sva se nekaj tednov družila in se spoznavala sem ga začela spraševati sem videla na koncu da sva si zelo različna in za partnerstvo nekompatibilna. Potem je tudi tista telesna privlačnost, ki sem jo čutila do tipa na začetku zelo hitro splahnela.

Tako da ljudje, sprašujte naj vas ne bo strah vprašati, ker se gre za vaše življenje. Ravno s kolegom sva imela to debato in mi je rekel, da noče priti z neko žensko skupaj potem pa čez 2, 3 leta ko bi že imela otroka, spoznati da to sploh ni oseba ki je kompatibilna z njim.

Ja sam zvedela, ko je ona po telefonu povedala, da jo je moje muško govedo brez njene privolitve prisilil v spolni akt…pa budite veseli

Pr men je blo ful bed…..js sm vegetarjanka, je vedu da mam najraj kolerabo, in jo je nehu prpravlat, sam še kotlete je delu za vikend….me je potrlo…

no, pol pa še da ne govorim o tem da mi je skos pošilju mmse od tega mesa, svašta!!! NA BAD
je udarl, šmrk šmrk

Najdu si je eno k je ta meso, fuuuuj!

ZDJ SM TUT JST LOČENKA, SREČNO šmrk šmrk

ko mu ga drugič ne potegneš, da mu pride že prvič … bo šel k drugi.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vidim ko greva zvečer skupaj na zabavo in se preveč napje .
Vendar če vidi kakšno punco ki je vorenk pijana gre k njej ter jo objame čez pajsko ali jo poljubi .
Če je glasba gresta oba objeta na ples ter se med plesom stiskata in grdo govoreta .
Ko gre punca v strenišče gre mož za njo ter jo slata za joške ali se lizeta če mu reče da gresta domov mi mož reče da mora punco vorenk po seksat do bo imel z njo otroka .
Če pride k ženi kakšni moški ki je še bolj pijan kot mož in punca ter me hoče slatat za roki in me poljublja .
Vendar če se umaknem gre moški k punci ter jo poljubi na ustnice in ji reče da se bi rad z njo začel lizati po telesu .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close