Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste ugotovile, da vas vara?

Kako ste ugotovile, da vas vara?

Zaradi lasu konec?[/quote]

Ne, zato ker “kavsa” drugo!!! 🙂 Ti tega ne bi videla, ta pa je po reakciji točno razbrala, kaj se dogaja. Dobila je “razodetje”….[/quote]

Možen je tudi drugačen scenarij. Prebledel zaradi črnega oblaka, svoje žene, ki je higienski frik in ponori zaradi odprte tube, dvignjene wc pokrova, dlak, las v tuš kabini.

Zdaj pa resno. Če je ženska tako dojemljiva za razne znake, bi lahko že davno pred njegovim domnevnim varanjem odkrila, da jima škripa v zakonu oz. vezi. Pa ni, bohved zakaj, morda ker je vezo jemala za samoumevno.

Ne vse ženske, ti recimo nisi, nekatere ženske so “prekleto dobre” v tem, kako razpoznati moške spletke, tako da je moški ne bo okrog prinesel za nobeno ceno!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Še enkrat zgolj zate:

Ker pa tega ni razpoznala, pomeni, da je bila prej slepa kot kura, da ji je bilo vseeno, kaj se dogaja z njima v vezi, in tako je ob “napačnem” lasu pokazala samo svojo histerijo, ne pa 6.čut.

Še enkrat zgolj zate:

Ker pa tega ni razpoznala, pomeni, da je bila prej slepa kot kura, da ji je bilo vseeno, kaj se dogaja z njima v vezi, in tako je ob “napačnem” lasu pokazala samo svojo histerijo, ne pa 6.čut.[/quote]

Zakaj, saj sta končala. Toliko pa menda že pozna svojega moža, če leta živita skupaj, da ve, kdaj laže.

Preden je zvedla da jo “vara”, sta še bila skupaj ane. In ne mi prodajat zgodbic, kako je vse štimalo 100%. Če bi bila ženska senzibilna (to pišem že 3ič), bi že prej poštekala, da nekaj ni okej, ne pa potem, ko so šle stvari že preveč narobe.

Dvomim, da midva vema več, kaj se je dogajalo v njunem zakonu. Dvomim tudi, da je ta ženska tako neumna, kot ti misliš, da je, da bo čez noč zaradi najdenega lasu dala moža na čevelj…

Glej, saj niam smisla, Matjažko je spet najbolj pameten, pač misli, da je več intuicije v prepoznavanju pogleda moškega s katerim živiš že nekaj let kot pa iz njegovega obnašanja. Menda ga fascinirajo ženske, ki ga ne skužijo, njegov pogled je pa težko razbrati glede na to, da je podmukli tip človeka.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Dvomim, da midva veva več, kaj se je dogajalo v njunem zakonu. Dvomim tudi, da je ta ženska tako neumna, kot ti misliš, da je, da bo čez noč zaradi najdenega lasu dala moža na čevelj…[/quote]

Jaz sem pisala izključno s stališča dojemanja, prepoznavanja. Ko si ti trdil, da je ženska močno dojemljiva, jaz pa trdim, da očitno le ni toliko, če ni opazila, kaj se dogaja v njenem zakonu oz. vezi.

Žal je prevečkrat tako. Človek se po določenem času “usidra” v vezo in misli, da je varen. In se navadi na razne prepire in prepirčke. To pa je slabo.

Človek vedno opazi, da je nekaj narobe v odnosu. Težava je le, ker si tega ne prizna, ker se preveč boji odkrit resnico in raje živi v lažeh.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, saj niam smisla, Matjažko je spet najbolj pameten, pač misli, da je več intuicije v prepoznavanju pogleda moškega s katerim živiš že nekaj let kot pa iz njegovega obnašanja. Menda ga fascinirajo ženske, ki ga ne skužijo, njegov pogled je pa težko razbrati glede na to, da je podmukli tip človeka.[/quote]

Hhaha, podmukli tip človeka. 😀

Dvomim, da midva veva več, kaj se je dogajalo v njunem zakonu. Dvomim tudi, da je ta ženska tako neumna, kot ti misliš, da je, da bo čez noč zaradi najdenega lasu dala moža na čevelj…[/quote]

Jaz sem pisala izključno s stališča dojemanja, prepoznavanja. Ko si ti trdil, da je ženska močno dojemljiva, jaz pa trdim, da očitno le ni toliko, če ni opazila, kaj se dogaja v njenem zakonu oz. vezi.

Žal je prevečkrat tako. Človek se po določenem času “usidra” v vezo in misli, da je varen. In se navadi na razne prepire in prepirčke. To pa je slabo.[/quote]

Saj sem napisal nekatere, ženske ‘ala racionalista’ niste dojemljive, ker tu je pomemben čustveni faktor, saj začutiš, če te nekdo vara….

A to sklepaš po sebi ali le misliš, da so prepiri, prepirčki slabi? Dva, ki se rada prepirata se morda tudi zato, ker to rabita 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

A to sklepaš po sebi ali le misliš, da so prepiri, prepirčki slabi? Dva, ki se rada prepirata se morda tudi zato, ker to rabita ;)[/quote]
Itak, da rabita. Se pa definitivno ne razumeta in ne spoštujeta, kaj šele sprejemata drugačnost drug drugega. Hvala, ampak ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če se prepiraš z nekom še ne pomeni, da ga hkrati tudi ne spoštuješ. Pejt ti raj še kakšno knjigco si prebrat, nimaš pojma fant.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Bom Sadni, pa ne zato, ker si ti rekel. 😉
Človek bi pomislil, da si že doživel in še vedno živiš pravo ljubezen, glede na tvoje prepričanost. Pa ni čist tako a ne? 🙂

Samski ali ne, še vedno nisem tak butl kot ti. Preveč razmišljaš o teh ljubezenskih odnosih pa se poglabljaš v njih. Najdi si raje kakšen hobij, boš imel pol še kaj drugega za počet za čez dan.

To je pa res, nisi tak butl kot jaz. 😉
Hvala Sadni, imam hobijev ravno tolk, kot mi ustreza in imam kaj za počet cel ljubi dan in v tem prav uživam. Saj mi to privoščiš a ne? Če je pa česa pri meni preveč, pa to odstranim. Ne morem pa pri tem poslušat drugih, tako kot nekateri. Saj razumeš, zase pač vem, kar je zame dobro. Če si ti tak, da poslušaš bolj druge, kot sebe, pa bodi.

Mater, kako sta dolgočasna vidva…a prav ne gre drugače, kot, da se zbadata za brezvezne stvari???
Kakšna žalost….

Jaz se ne zbadam… 🙂 Če ti je pa dolgočasno, pa si najdi kaj bolj zabavnega, saj si svoboden človek. 😉

Dolgcajt ti je ja. Zato pa bereš to pa še cajt si si vzel, da si odgovoril na to kar te “moti”.

No evo Sadni, tud midva se lahko kdaj v čem strinjava. 🙂

A to sklepaš po sebi ali le misliš, da so prepiri, prepirčki slabi? Dva, ki se rada prepirata se morda tudi zato, ker to rabita ;)[/quote]

Ne bi tukaj razlagala osebnih stvari, ampak obstajajo prepiri in “prepiri”. Največkrat se človek kar navadi na prepire in jih vzame kot del veze, del življenja, postane imun nanje, jih sprejme in preko prepirov izraža svoje frustracije (dnevne ali pa mesečne) in čez čas, ko nekomu poči film in reče, da se tega ne gre več in da je to konec veze, je potem cel šok, češ od kod pa to zdaj, saj sva se ja tako fajn mela.

“Prepiri” pa so vsako kresanje mnenj oz. stik z osebno mejo drugega človeka, v tem primeru našega partnerja. To je pričakovano, da je prisotno, saj si nismo kloni.

Žaljivke, pod.jebavanja, maščevanje, užaljenost, tiha maša, kričanje pa žal ne spada v normalen odnos.

Krivokljunka, to si pa tako všečno zapisala.
Jaz bi edino tam, kjer si napisala “češ od kod pa to zdaj, saj sva se ja tako fajn mela”, besedico “mela”, zamenjal s “prepirala”. 🙂

Ne bi tukaj razlagala osebnih stvari, ampak obstajajo prepiri in “prepiri”. Največkrat se človek kar navadi na prepire in jih vzame kot del veze, del življenja, postane imun nanje, jih sprejme in preko prepirov izraža svoje frustracije (dnevne ali pa mesečne) in čez čas, ko nekomu poči film in reče, da se tega ne gre več in da je to konec veze, je potem cel šok, češ od kod pa to zdaj, saj sva se ja tako fajn mela.

“Prepiri” pa so vsako kresanje mnenj oz. stik z osebno mejo drugega človeka, v tem primeru našega partnerja. To je pričakovano, da je prisotno, saj si nismo kloni.

Žaljivke, pod.jebavanja, maščevanje, užaljenost, tiha maša, kričanje pa žal ne spada v normalen odnos.[/quote]

Z mojim vprašanjem ne iščem zasebnih izpovedi 😉 je pa tako, da ravno nekih izkušenj z zvezami nimam in si ustvarjam sliko kar lahko v zvezo spada in kaj ne; koliko se pa spomnim mi je nasplošno najbolj neumno, če sem z nekom prišla do nesporazuma in se potem tista oseba gre “tiho mašo” , res otročje oz nezrelo. Vse to kar si naštela žaljivke, podj*, užaljenost, maščevanja, kričanje je verjetno nekaj česar nihče ne išče in je vseeno zanimivo, zakaj do takšnega vedenja pride, čeprav si ga nobena oseba v odnosu ni želela…zgleda, da šele v zvezi, v odnosu z nekom drugim dejansko ugotavljamo/spoznavamo kakšni v resnici smo. Hvala Krivokljun za podano stališče 🙂 Veš, kaj me še zanima – zakaj imaš takšen “nickname”?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ha, ha, ha….. (Z)medena_samica sprašuje Krivoklunko zakaj ima takšno ime……

Janezek sprašuje mamico:
“Mami, mami, zakaj sem jaz takšen?”
“Mali bodi tiho! Ti ne veš kakšen žur je bil…. Še dobro da ne lajaš…..”

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close