Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste spoznali partnerja?

Kako ste spoznali partnerja?

Prvega v hribih, drugega na enem predavanju (izven faksa, čeprav na faksu) in zadnjega pri pevskem zboru.

hehe faca si:))

Je zadnji tudi četrti? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisi bil priden in si ji nagajal? 🙂

Je zadnji tudi četrti? :))[/quote]

Ne. To so bile tranzitorne pasme. Četrtemu se bo reklo dokončen. 😉

Je zadnji tudi četrti? :))[/quote]

Ne. To so bile tranzitorne pasme. Četrtemu se bo reklo dokončen. ;)[/quote]

Tri resne, četri dokončen, pa onih 10, ki niso niti omembe vredni, saj katera se jih še spomni po prekrokani noči. :)))

Ženske to nekaj lažete dol pri številkah, moški pa gor. Čuden svet. 😀

Ne. To so bile tranzitorne pasme. Četrtemu se bo reklo dokončen. ;)[/quote]

Tri resne, četri dokončen, pa onih 10, ki niso niti omembe vredni, saj katera se jih še spomni po prekrokani noči. :)))

Ženske to nekaj lažete dol pri številkah, moški pa gor. Čuden svet. :D[/quote]

Vsi so v spominu in vsi omembe vredni. Ne živim v tako čudnem svetu.

V računalniški trgovini, ki že vrsto let ne obstaja več. Prinesla virozen računalnik na servis. Zelo se je potrudil,da je rešil cel kup izgubljenih datotek, vključno s slikami.

v hribih
v solinah
na morju – hotela sva isto drevo z senco
na morju – je dal brisačo poleg mene

Vse to z istim tipom. In ko je dal brisačo zravn mene se je začelo.

Ah ne, nič ni res, to sem maštala potem ko sva se zabila drug v drugega oz. on v mene, ko smo šli v nasprotni smeri vsak z svoje strani stavbe:) Bilo je kar nerodno. Ampak luštno – takrat je še imel miškule;)
Zdej resnična, bolj dolgočasna različica, ampak meni superca – v trgovini, kasneje v knjižnici, na tečaju na koncertu klasične glasbe v cerkvi in takrat se je začelo. Zares.

ko je stala na koncu vrste 35 mencajočih babnic pred ženskim sekretom sem ji ponudil, da naj gre v moškega – jaz sem pa “stražil”, da ni kdo vstopil tačas ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Internet

Bilo je na neki večji žurki. Bili sta dve sami: ena na moji levi in druga na desni. Nekaj časa sem opazoval in se odločal kateri naj se posvetim. Odločil sem se za desno. Morda utegne to biti razlog, da sem po določenem stažu nazorsko postal zaprisežen levičar.

ena mi je bila asistentka na faksu. Ko me je na izpitu tretjič “položila” sem pogruntal. V tednu pred 4. poizkusom sem jaz njo “polagal” — da se ji ni bilo treba zagovarjati pred nosilko predmeta sem dobil samo tretjinsko oceno od opravljenih polaganj – 8 ☺
trajalo je do tedna pred naslednjim izpitnim rokom ☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bil je moj učenec v srednji šoli. Zdaj sva skupaj 15 let in imava družino.

Šel je po cesti mimo odprtega okna in ga je premamil vonj po sveže pečenih piškotih…. 😉

Sadni ti nisi tolk pogumen, da bi upal fprašat, če lahko dobiš kaj sladkega, magari (samo) piškotek? :)))[/quote]

hahhaha sadni nemore mem petre in njenih piskotkov 🙂
pomoje je ena od teh ona ki se stalno ogladajo…njima je good druge pa firbec daje ;P onadva se pa na koncu smejeta..torej se najslajse 😉

Fajn, da nekateri še razumejo napisano. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Šel je po cesti mimo odprtega okna in ga je premamil vonj po sveže pečenih piškotih…. 😉

Sadni ti nisi tolk pogumen, da bi upal fprašat, če lahko dobiš kaj sladkega, magari (samo) piškotek? :)))[/quote]

hahhaha sadni nemore mem petre in njenih piskotkov 🙂
pomoje je ena od teh zenskih uporabnoc foruma ki se stalno oglasajo…njima je good in se pozvizgata na vse tuki gor, druge pa firbec daje 😛 na koncu se pa vsem smejeta..torej se najslajse ;)[/quote]

ce je name letel Marko,popravljam 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close