Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste spoznali partnerja?

Kako ste spoznali partnerja?

Veliko samskih tem je tule in kje koga spoznati in teme, da ženske nič ne naredimo, da bi koga spoznale.

Mene pa zanima kako in kje (ne mislim točno lokacijo, ampak recimo spoznala sva se na koncertu, spoznala sva se v baru, v gorah…) ste se spoznali s partnerjem (sedanjim, bivšim).

Kdo je naredil prvi korak M ali Ž?

Nisem še spoznala partnerja , ker sem še vedno samski ?????? Ne morem ti pomagat.

Sej smo vedno mi, ki naredimo prvi korak. To se enkrat na sto let zgodi, da ženska koga vpraša za cifro, pa še takrat bo raje prijateljico poslala v akcijo, da se ona zmeni z njim ( bil enkrat celo zraven ).

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Bom kar sama morala razbiti led. Svojega bivšega sem spoznala na planinskem izletu našega PD, srečala sva se enkrat, potem drugič, tretjič na društvenih aktivnostih in začele so se iskrice.

Marko, daj še ti napiši kje si spoznal svojo. Nasmej nas.

Šel je po cesti mimo odprtega okna in ga je premamil vonj po sveže pečenih piškotih…. 😉

Sadni ti nisi tolk pogumen, da bi upal fprašat, če lahko dobiš kaj sladkega, magari (samo) piškotek? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V službi.

Kaj, če bi ti povedal?! Jaz sem že. Opogumi se. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok, bom povedal namesto tebe. Na ljubezenskem portalu si jo spoznal 🙁

Sadni, daj še zase povej kje si spoznal kako partnerko.

Midva sva se pa prek interneta (sva imela na faxu podobni nalogi pa sva si pomagala), potem sva se vedno pogosteje videvala tudi izven faxa in tako so preskočile iskrice 🙂

Ni res, tam sem samo vzpostavil stik z njo. Spoznavam pa jo sedaj v živo, vsak dan. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Predstavila naju je skupna prijateljica!
Od tam naprej pa samo še :)))))))))))))))))))))))))))))

V službi ne bo nič, ker smo same ženske. Na skupne prijatelje ne računam.
Temo sem namreč odprla, ker iščem ideje.

Men pišeš na privat in eto ti ideja…

Na Ona-On.

Spet izzivaš. Potem boš pa jokal, da te kao on ne pusti pri miru.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

V službi 🙂 ampak ni tam delal, ampak je prišel eno (svojo sorodnico) iskat in me videl. Jaz njega spoloh nisem. In potem je trajalo da sva se zmenila cca. skoraj 1 mesec (nikoli ni imel časa zaradi službe).
No zdj se gledava že skoraj 10 let. 🙂

Bivšo sem spoznal preko prijateljice, ki mi je v baru povedala, da sem všeč njeni kolegici, potem sem jo ocenil, zdela se mi je kul, se dokopal do njene cifre in se je začelo.

Prejšnjega partnerja sem spoznala na igrišču, sedanjega pa na parkirišču.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Enega na tečaju angleščine, drugega na žuru v ŠD. Prvi je sam pristopil k meni, drugi me ni več izpustil iz krempljev potem ko sem ga požgečkala, ker me je s kriljenjem rok skoraj podrl 🙂

Spoznala na zabavi skupnih prijateljev, kjer me ni šlivil pet posto, meni pa je padel v oči. Od tam se je hitro pobral domov, tako da nisem imela prilike, da bi me opazil. Ko sem ga slučajno srečala na enem drugem žuru sem šla v akcijo, tvegala in mu dala nedvoumne signale, tako da je dojel kam pes taco moli in rekel za cifro. Od tam naprej se znava pa vedno bolj direktno menit:)

ROFL

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ROFL[/quote]

kaj pomeni ROFL?

ROFL[/quote]
Itak. Nas označuje za razvajene mamine sinčke, potem mu pa prijateljica zrihtala zmenek, ker ni zbral dovolj jajc, da bi sam pristopil do nje in jo ogovoril.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close