Kako ste obudili strast v dolgoletnem zakonu/vezi
Kot vsi pari sva tudi midva eno obdobje občutila pomanjkanje strasti. Nato pa pogovor, začel se je urejati (ker sem to želela), lepa oblačila, prefinjen stil, vedno pobrit, lepo postrižen , meni je kar naenkrat moj mož postal najbolj seksi moški na svetu. Ženske ga gledajo, pogledajo mene, si mislijo ah zaseden je, meni je pa to čist rajcig. Vse v meni zagori. Skupaj sva že več kot dve desetletji. Da se, včasih je treba čisto malo
Včasih je res treba malo. Da se zavedamo kaj imamo (če je to realno za spoštovati, nikakor nisem za vztrajanje v slabem zakonu), ampak včasih v dolgoletnih zakonih res ne vidimo bisera doma, iščemo ga drugje, idealiziramo drugje. Meni zelo veliko pomeni urejenost moškega, pa tudi intelektualna širina in povezanost.
Krasno, lepo je slišat zgodbe o uspehu.
Smem vprašat, kaj pomeni “lepa oblačila, prefinjen stil”, kako se je začel oblačit, je sam našel svoj (novi) stil, ali ste mu vi pomagal?
Ker eni tipi res nimajo filinga za to, kot da jim ni pomembno in hodijo naokol po svetu da bog se usmili, velikrat tudi letom in priložnosti čist neprimerno, oblačenje je tudi ena vrsta socialne veščine, komuniciranja s svetom in s takimi je pa potem najbrž boljše, da ga ženska zrihta kot da se sploh ne bi.
8409, 25.09.2025 ob 21:26
Krasno, lepo je slišat zgodbe o uspehu.
Smem vprašat, kaj pomeni “lepa oblačila, prefinjen stil”, kako se je začel oblačit, je sam našel svoj (novi) stil, ali ste mu vi pomagal?
Ker eni tipi res nimajo filinga za to, kot da jim ni pomembno in hodijo naokol po svetu da bog se usmili, velikrat tudi letom in priložnosti čist neprimerno, oblačenje je tudi ena vrsta socialne veščine, komuniciranja s svetom in s takimi je pa potem najbrž boljše, da ga ženska zrihta kot da se sploh ne bi.
8409,oblacila mu dostikrat res jaz kupim, ureja se pa sam.
Otroci so odrasli, kariere so se stabilizirale oziroma sva sla celo oba na nizji in manj zahtevni delovni mesti, torej manj stresa, marsikaj sva si ze ustvarila in ni vec stresa prezivetja, skratka zivljenje se je umirilo in nama dalo vec casa zase, kar sva izkoristila za zblizevanje.
Ne nacrtno, cisto spontano. Verjetno je pa tudi res, da sva oba pogresala cas en z drugim in en drugega.
Takojeto, 26.09.2025 ob 07:53
Kakšna plehkost vaju skupaj drži, groza.
Zakaj plehkost? Sem avtorica. Všeč mi je da je moj moški urejen in privlacen. Da ima urejene zobe in frizuro, da si obleče srajco namesto razvlečene majice. Ker sem tudi jaz vedno urejena. Tako mi je vznemirljiv, poželjivo si ga ogledujem, si predstavljam se kaj več :). S tem ni nič narobe, je moj mož . Spoštujem ga pa od nekdaj, sva tudi kompatibilna, vedno sva bila odkrita drug do drugega , sedaj ko je tako seksi , mi je pa še zelo spolno rajcig. Mojemu možu zelo paše staranje, meni je sedaj lepši kot pred 20 leti. Sivcki v laseh mu ful pasejo, ga naredijo šarmantnega. V kombinaciji z urejenostjo je top. Ne nima druge. Dobro vem, da nima.pa ti ne rabim polagati računov, ker ti itak izhajaš iz mnenja da vsi ki so urejeni, očitno varajo. No jaz sem tudi urejena, pa nikoli nisem varala . Namenjeno tisti zlobi ki je komentirala zgoraj in ne verjame , da smo lahko ljudje urejeno tudi kadar smo v vezi. Ni treba biti razcapan ker je vse samoumevno, partner, zakon. Nič ni samoumevno. Za odnos , spolno kemijo je treba kaj narediti, tudi če sta skupaj 20, 30 let. Ne da je vse dobro ker je to itak naš partner, bo že moral razumeti.
8409, 25.09.2025 ob 23:06
OK, kaj npr.? In kje mu kupite?
8409, kjerkoli kupim, tako malo je treba, lepa bela ali drugačne barve srajca, lepe kavbojke, jakna, čevlji , pa smo lepo urejeni. Ni treba znamk, samo malo stila in občutka za modo. Urejen obraz, pobrit ali z urejeno brado, če je bradati, da ni dlak iz ušes iz nosu ali vratu, lepo urejeno zobovje. Eni pa potegnejo iz omare razvlečeno majico, ki jo jaz niti za tla brisati ne bi imela, ker se jim ne da.
Več kot leto dni me je odslavljala in naneslo je, da sem srečal znanko. Po izmenjavi povesti življenj sva ugotovila enake želje in sva se srečavala. Dolga pavza me je osiromašila in znanka – prijateljica je rekla, da nima smisla in sva se razšla. Čez teden dni me je povabila na srečanje in začela so se vrhunska doživetja. Doma nisem več kazal zanimanja in končno se je tudi doma pojavil vrhuncev. Čez par let je prijateljičin mož začel sumiti in pozabila sva se. Čez čas tudi doma ni bilo več interesa za veselje in spet stradanje s to razliko, da mi manjka mladosti. Razmislil sem o nadomestilu, iščem in iščem toda ne najdem, ko se podim po cestah.
Forum je zaprt za komentiranje.