kako ste najraje zapeljane
Daša, univ. dipl. ekon. z latnim podjetjem in dovolj visokimi dohodki te vabi na kosilo v restavracijo po tvoji izbiri. Za začetek v Sloveniji.
Plačal bom z zlato kartico po tvoji izbiri, VISA, EC ali AMEX. Obenem bova ugotovila, če imava mogoče kake skupne prijatelje…
Zdiš se mi zanimiva, zato te želim spoznati
>Daša, univ. dipl. ekon. -> “OK.”
>z latnim podjetjem -> Samo lastnistvo se ne pomeni uspesnega financnega stanja -> “Odlozeno v premislek.”
>dovolj visokimi dohodki -> Dovolj je lahko zelo relativno -> “Odlozeno v premislek.”
> te vabi na kosilo -> Kosilo?? Prepoceni -> “Zavrnjeno.”
> v Sloveniji -> Sloveniji?? Ja kje pa je tvoj nivo zapeljevanja?? -> “Zavrnjeno.”
>Plačal bom z zlato kartico po tvoji izbiri, VISA, EC ali AMEX -> “OK.”
>Obenem bova ugotovila, če imava mogoče kake skupne prijatelje… – “Upam, da ne. – pogojno.”
> Zdiš se mi zanimiva, zato te želim spoznati – “Odlozeno v statisticno obdelavo ponujenih opcij, sledi odlocitev.”
😉
AAA
No, Daši –
še en dokaz, da spadaš med tiste, ki so radi ritonapiki, potem pa tu gor sanjajo in nakladajo, kake pi*kice so..bo treba malo do shrink-a, veš!
In tvoj pozdrav te izdaja: ČAVČI – tako se namreč pozdravljajo “naoljeni dečki” !
In upam, da boš sedaj nehal štepati število odgovorov z brezveznim blejanjem, zavajanjem in lažmi na veliko forumih.
veliko “smooth” olja ti želim!
Vijolica
Daša, tebi pa ja ni treba delat, če pa moški zate skrbijo… Tri tedne Grčije, a samo to si lahko privoščiš? Mislim, lahk bi te tvoj vsaj na Kanarske peljal… grčijo si lahko tudi jaz privoščim (pravzaprav si letos tud bom). Sploh se sprašujem, kako lahko greš za toliko časa, če pa maš tolko dela. Po mojem bo tvoj biznis propadel… Šer sreča, da si lepa in seksi, se boš lahk prodala na drug način tud. Sej se že… (Če si resnična oseba, ker po moejm si en zafrustriran moški, ki se izživlja tu gor…)
Forum je zaprt za komentiranje.