Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako ste najraje zapeljane

kako ste najraje zapeljane

Čestitam Pikca,upam,da te mož dobro pika,ne samo nadležni komarji.Sodeč po tvojem stresnem pisanju.Želim ti srečno zakonsko življenje.

najbolje je da pustimo dašoi pri miru, saj veste: bolj drek mešaš bolj smrdi

Melisa najbrž to sodiš po sebi,kaj?

Men se pa zdiš pokvarjenka.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Daša, univ. dipl. ekon. z latnim podjetjem in dovolj visokimi dohodki te vabi na kosilo v restavracijo po tvoji izbiri. Za začetek v Sloveniji.

Plačal bom z zlato kartico po tvoji izbiri, VISA, EC ali AMEX. Obenem bova ugotovila, če imava mogoče kake skupne prijatelje…

Zdiš se mi zanimiva, zato te želim spoznati

Hvala lepa za ponudbo.Dela imam čez glavo in raje zavrnem,kot pa obljubim in ne storim.Čavči

>Daša, univ. dipl. ekon. -> “OK.”
>z latnim podjetjem -> Samo lastnistvo se ne pomeni uspesnega financnega stanja -> “Odlozeno v premislek.”
>dovolj visokimi dohodki -> Dovolj je lahko zelo relativno -> “Odlozeno v premislek.”
> te vabi na kosilo -> Kosilo?? Prepoceni -> “Zavrnjeno.”
> v Sloveniji -> Sloveniji?? Ja kje pa je tvoj nivo zapeljevanja?? -> “Zavrnjeno.”
>Plačal bom z zlato kartico po tvoji izbiri, VISA, EC ali AMEX -> “OK.”
>Obenem bova ugotovila, če imava mogoče kake skupne prijatelje… – “Upam, da ne. – pogojno.”
> Zdiš se mi zanimiva, zato te želim spoznati – “Odlozeno v statisticno obdelavo ponujenih opcij, sledi odlocitev.”

😉

AAA

Dasa: zdaj pa rep med noge? 🙂

Manca

AAA

odlično, padeš dol od smeha , IQ je goooooooood !

No, Daši –

še en dokaz, da spadaš med tiste, ki so radi ritonapiki, potem pa tu gor sanjajo in nakladajo, kake pi*kice so..bo treba malo do shrink-a, veš!

In tvoj pozdrav te izdaja: ČAVČI – tako se namreč pozdravljajo “naoljeni dečki” !

In upam, da boš sedaj nehal štepati število odgovorov z brezveznim blejanjem, zavajanjem in lažmi na veliko forumih.

veliko “smooth” olja ti želim!

Vijolica

Minilo je že 15 minut, o Dašiki pa ne duha ne sluha, očitno je res ritopik oz. naoljen dečko, pa je raje pobral šila in kopita ko smo ga razkrinkali. Adijo Dašika. Idi raje v trgovino po malo olja, bo več koristi!

Postala sem utrujena,imela sem poslovni pogovor po mobilcu.Grem po olje za sončenje(rožmarinovo) ,odhajam na morje v Grčijo.Za 3 tedne.Haaj!

hehe, ziher je bil sexy dirty talk, da smo tolk zmatrani:).

C c c c…

Manca

A na otoček, ki je raj naoljenih dečkov?

Hint: Pa šupak tud-‘ dobr’ namaž’…

Z šupkom imaš gotovo bogate iskušnje,kajne DEJDEJ,da veš kako in z čim je treba mazat”Šupak”?

Sem te pičla tjakaj kjer boli, a ne???? Ne, nisem naoljene sorte :-PPP

Ajde – pustimo že kekca Daši na stranskem tiru in se posvetimo glavni temi…….

Moški žensko najlažje zapelje s sproščanjem svojih hormonskih vonjav in preskakujočih elektronov. Ko je vzburjen in na svojem osvajalskem pohodu, je v zraku moč čutiti prasketanje…..In to je to!

Lunca

Daša, tebi pa ja ni treba delat, če pa moški zate skrbijo… Tri tedne Grčije, a samo to si lahko privoščiš? Mislim, lahk bi te tvoj vsaj na Kanarske peljal… grčijo si lahko tudi jaz privoščim (pravzaprav si letos tud bom). Sploh se sprašujem, kako lahko greš za toliko časa, če pa maš tolko dela. Po mojem bo tvoj biznis propadel… Šer sreča, da si lepa in seksi, se boš lahk prodala na drug način tud. Sej se že… (Če si resnična oseba, ker po moejm si en zafrustriran moški, ki se izživlja tu gor…)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close