Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako ste najraje zapeljane

kako ste najraje zapeljane

Oh ja………ženske, ženske…. :))

Tudi,ker vem,da se bo kasneje obrestovalo.

Manca pa opiši kako so te moški zapeljevali,no?Bom pa jaz:bilo je mesec dni nazaj v nekem modernem pabu.Tip me je opazil in mi cel večer plačeval teqilo.Bilo je lepo,kajti dobila sem tudi vrtnico v dar.Skupaj sva zaplesala in bilo je super.

Daši, ampak Naomi in Gabriela sta pa bolj čip varijanti tako da ne vem če je vse to res kar blebetaš, po mojem si ena kmetica k bi rada imela vse to pa mal preveč sanjaš. Pa Pa

Oh kakšne besede iz ženskih ust,kje je lepo vedenje,kaj?Za vse nepomembneže (barbarka) si ne bom kradla časa.Čavči

A te je malo prizadelo, ampak čas si si pa vzela da si odpisala Pa ČAVČI po kmečko

Barbarka,pravo ime zate,ime pove resnico o tebi.

Dasa, citiram: “Vse naredim z kvaliteto.” Hm, delas “z” ali “s” kvaliteto?

Ce delas s kvaliteto bos naslednjic glazba napisala glasba. V ostale slovnicne lapsuse se ne bom spuscala. Ves, tvoja ciljna populacija ima na razpolago precejsenj pool zensk. In navadno se odlocijo za lepo, seksipilno, pa se pametno povrhu.

Men, odgovarjam na vprašanje o zapeljevanju, po zgornjih postih sodeč sem očitno ena od preživelih dinozavrk, Daša tole ni za tvoje skrbno pofarbane učke :), čeprav si prav simpatična provokatorka..aha meni je všeč, da je moški duhovit, inteligenten, da se lahko z njim zapletem v zanimiv pogovor in preverim kemijo med nama. Rada imam pozornost, tudi izvirna darilca, ki jih izbranec sam sčara…kasneje, če je zveza resnejša. Všeč mi je, da me zapeljuje tako, da me odpelje na kraje, ki so posebni za njega, da se lahko z njim maksimalno zabavam in nasmejim. Ne maram klišejskih moških zato so mi všeč nenavadni načini zapeljevanja…in cenim posebne trenutke.

sunsun tudi jaz,

točno to je to!!!!!!!!!!

ampak daši naomi in sabatini sta parfuma nižjega kvalitetnega razreda!!!
kot je že barbara prej napisala-totalna chep varjanta

pa tekile ti je celo noč plačeval(neverjeten tip res, da ti teqile plačuje-vau!!!), na koncu pa ti je še vrtnico poklonil(po tistem ko sta celo noč plesala)-a jo je iz notranjega žepa potegnil????

Daši je napisala:rada vidim da mi nosi KVALITETNE ROŽE IN PARFUME NAOMI CAMBEL IN GABRIELA SABATINI

jaz umiram od smeha

Skratka če povzamemo tvoje besede, rada se prodaš za denar.
Glede na to, da ti je denar in bogato življenje na prvem mestu predvidevam da za ljubezen še nisi slišala.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Verjetno si te želi dokler ne izve, da bi ga rada samo materialno izkoristila

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Da ima veliko denarja.

Za evre?

Morda bi te pa presenetila.

Kar se Daši tiče, bi povedala samo to: lahko si uspešna, lahko si inteligentna, lahko si seksi in lepa, lahko si oh in sploh nikoli pa ne boš srečna in zadovoljna v majhnih stvareh, ker koneckoncev so te tiste, ki bogatijo življenje. Najbrž boš to zanikala, ampak govorim iz izkušenj. Tudi jaz SEM se gibala v krogu ljubljanjske smetane, pa ti lahko rečem da so za bruhat, z mladimi “poslovnimi” ženskami vred….vse so do tega itak z ritjo prišle…Upam samo da se boš znašla v tem krutem svetu, ko te bo enkrat napeta koža na obrazu in seksi ritka zapustila….Takih punc se prime “ime”, tolk da veš…

Poznam dekle, ki fura isti način življenja, pa je zdaleč od tega da je srečna….In kruto rečeno ali ne, takšne ženske nikoli niso dobre mame in žene….ampak to je tema o kateri bi se dalo razpredati še in še, mogoče bomo enkrat načele to temo….

Kar se originalnega vprašanja tiče je pa tako: polna mera nežnosti, jaz sem skoraj odvisna od tega (hi hi), čutnost, inovativnost…To seveda velja za partnerstvo ki že obstaja.

Joj,se pustite vleči za nos!!!

Tale “Daši” vas tako n ******e, da ni res! Neki tipček se spet fino zabava!

Daj DAŠIKA, ne lapaj v prazno. Same laži trosiš tuki gor. A ti slučajno misliš, da ti kdo nasede? Halo, ti pa res živiš v enem svojem zablojanem svetu – kurbiš svet.

Samo ste res adijo…. sej a noben ni tak f***** da bi to za sebe pipsal… Ce si ze taki pol si raje tiho… Vsaj po moje no 🙂 Po moje se tut kaksna moska druzba v sluzbi ob tem zelooooo zabava 🙂

Ja ma res! Vsi ste nasedeli Daši kot loleki 🙂

No no,sem pač zelo odprta,tempramentna ženskica in delam tisto kar mi je všeč in mi zelo zelo uspeva.Imam srečo,upam,da bo zmeraj tako.Nisem pa nobena pokvarjenka.Uživam v svojem delu in nikomur ne želim slabo.Je pa res,da svoje uspehe rada pohvalim in povem drugim.Sem ženska sodobnega naprednega stila.

Pikica in Rižolino vidva bi bila idealen par:oba sta nevoščljiva,nezaupljiva,arogantna,skratka zaprta,pa brez zamere.Obema pošiljam vroč poljub.

“Daši”,

I don’t give a damn za tvoje šizofrenično, samospevno, nerealno in plehpi*karsko razmišljanje….tvoje pisanje tukaj je več kot očitno izživljanje lastnih neizpolnjenih želja, ali pa če hočeš vsebin iz španskih nadaljevank…….
Morda pa si se malo poistovetila, (seveda lahko tudi samo v mislih), z nadaljevanko “Sex And The City” ???

Ti/vi kar farbaj/te ostale, ki ti /vam verjamejo….

BTW – sem Pi’kca in ne Pikica- to pa zato, ker rada pikam nazaj :-)))) In na srečo že poročena in s cortkanimi otročički, tako da s tvojo ženitno kopulacijo ne bo nič……

Imej (te) se,

Pik’ca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close