Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako ste najraje zapeljane

kako ste najraje zapeljane

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? ljubosumna? Če bi hotela, bi se vsak dan dala dol z drugim. Ampak taka avša ne bi hotela bit za noben denar. Da bi imela tako hči, sem rajši celo življenje brez otrok!!! Če si res taka, si zelo dober pokazatelj materialistične sedanjosti. Notranjost pa bolj prazna kot kraška jama. Sej v bistvu mi je žal zate. Odprta sem pa dovolj, ne skrbi, vidim še marsikaj drugega, za kar ti nimaš posluha, ne smisla.

Izi z vsakim pa tudi ne morem iti.Noo če si cool tip,posloven,ambiciozen in sexy,mogoče.

Tip te zafrkava no, sej tudi vsak s tabo ne bi šel, kaj praviš?:)

Saj veš kaj pravijo, da se ne spodobi preveč hvaliti, ker te takoj označijo za narcisa. 🙂

Eva moram reči,da kdorkoli od moških me vidi si me v mislih zaželi.Imam kontakte z mnogimi ljudmi in vem,da sem super mačka.Kaj pa ti?Imaš rada sex,minice,erotiko?

Kaj pa pomeni da je nekdo “posloven”? :))

No ja, da si te vsak zaželi, blabla, o tem mogoče lahko prepričaš Poštarja. Očitno si hočeš ustvariti videz fatalke na tem forumu pa si ga daj, če ti je v veselje. Jep, tudi meni so sexi cunjice všeč in lahko si jih privoščim, kar se moje postave tiče. Ampak mi ni, da bi na ta način lovila tipe.

Koga sprašuješ, daši?

Imam svojo uspešno firmo in zelo dobro poslujemo,tudi v tujini(nepremičnine,finance)

Vsak ima svoj način oblačenja.Jaz se zelo rada oblačim v visoke pete,tesna kratka krila,ljubim globoke dekolteje…In uživam .

Dasi – in? 🙂 Kaj sploh zelis sporociti? 🙂

Jaz bi zdele najrajs da tisti, ki hocem da me zapelje neha samo provocirat in me ze 1x prime za roko in odpelje. That’s it.

Draga Manca odgovarjam drugim!Ker sem sposobna hitre komunikacije.

Pa ves, da hitro ni vedno tudi modro? 🙂

Manca

Zelo rada imam rdečo energično barvo,delam HITRO in preudarno z razmislekom in vsemi maximalnimi kvalitetami.

Ni videti: za locilom je presledek. Kje so torej *vse* maximalne kvalitete? }:)

Manca,kvalitete jaz pokažem drugje na pomembnejših nalogah.

A se ne kazejo kar same od sebe? 🙂

Manca

Ne jaz jih pokažem z delom,ko pa gre za intimo,pa dam vse od sebe.Vse naredim z kvaliteto.

*S* kvaliteto. }}:)

Manca ti si še majhna punčka in še ne veš,kako se stvari streže.

Ne, jaz sem vedno postrezena. :>>> Ti pa z vsemi svojimi vrlinami se vedno (samo) strezes? :>>

Manca

Manca ti boš postala še zelo uspešna ženska.Si prespektivna in obetaš veliko.Raje se vrnimo k temi:kako smo zapeljevale moške in…ženske.

Tema je (bila): kako imamo najraje, da nas moski zapeljujejo, ne kako smo jih me. 🙂

Btw: skozi “sodelovanje” smo imeli priliko opaziti, da se ocitno pustis zapeljevati tudi brez denarja. ;)))

Manca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close