kako spoznati danes punce? kje in kako jih ogovarjat?
Imam problem, da ne vem kako se vklopit v družbo. Preselil sem se v nov kraj in mi manjka družbe za hodit ven, da bi spoznal tam kako punco (imam par prijateljev in prijateljic, ampak nekateri imajo že družine, drugim ni za hodit ven, tretji imajo resne partnerje in izvisim vsak vikend (vsi bi samo čez dan na kave in v naravo na sprehod). Sam se res čudno počutiš zvečer v mestu, ko si kot kup nesreče, vsi ostali pa v skupinah zunaj. Na netu je enostavno nemogoče spoznat punco, če res ne izgledaš kot maneken in nimaš top postave, da ti punca sploh odpiše in ti da šanso (pa vse bi se prvo par tednov pogovarjale in te bolje spoznale (kot da te to ne more bolje takoj na sprehodu ali pijači).
Ko hodim po mestu, vidim da me punce kar opazujejo in vedno sem jim bil kar zanimiv, tako da izgled ni problem, ampak nimam talenta za flirtanje oz. ne vem kako pristopit (kar itak niti ne moreš kar tako v mestu sredi dneva, al pa če so punce v skupini, s prijateljicami. Ko sem s punco sam mi ni noben problem se pogovarjat ali karkoli. Kadar pa so punce v skupini ali več fantov, pa imam neke zavore. Pa v bistvu mi sploh ni za hodit žurat, to bi šel samo za to, ker spoznaš tam najbolj odprte punce.
Ne vem…ne vidim rešitve. Vsak vikend se mi zdi izgubljen, ko sem sam in se nimam kam dat.
Kakšen pristop sredi dne bi vam bil kul?
Vem, da imam že malo pasivno-agresivni ton, a vseeno.
Kakšen pristop pa bi ti? Ne razumem zakaj se nihče ne vpraša kakšen pristop bi si sam želel.
Sredi belega dne nismo punce “bolj odprte” – samo nismo na žurki (isto velja za tipe). Kako bi nekdo pristopil do tebe, medtem ko si malici s polno glavo službe, da bi bilo “kul”?
Malo morgen folk – si končno sredi klepeta s prijateljem (ki ima družino), ki ga že leta nisi videl, pa “kr ena” pride do vaju pa začne govoriti. Kako bi pristopila, da ne bi bilo nevljudno do tvojega frenda in ne bi bilo creepy?
Ne razumem zakaj je dandanes tako popularno in družbeno sprejemljivo ženske smatrati kot nekaj popolnoma drugačnega od moških.
Pomisli kakšen pristop si želiš od žensk (vsake – od manekenke do vinjene upokojenke; v vseh okoliščinah – si samski, v zvezi, utrujen od službe, se ti mudi v trgovino), potem pa ga izvedi.
In da še malo obrazložim kaj mislim:
Kateremu tipu bi se tole zdelo fajn pristop s strani “neke ženske”?
In ne, nisem jaz objavila.
Forum je zaprt za komentiranje.