Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako so kaj ceste proti morju – Savudrija??

Kako so kaj ceste proti morju – Savudrija??

prejšnji petek je bilo v petek popoldan katastrofalno na cestah – gužva, po 40km/h…

bo jutri popoldan tudi tako ali je bilo samo prejšnji petek kaj narobe??

grem za savudrijo, katera pot je boljša – na buje, umag pa nazaj (kot priporoča računalnik) ali kar ob obali mimo naših obmorskih mest…?

HVALA!!

lep dan.

Čez Buje ne, to je izven poti. Pojdi na mejo pri Sečovlju in potem direkt gor, pa desno in na odcep za Savudrijo.Pred Umagom. Ta vikend zna biti zopet gosto, saj je napovedano zelo lepo vreme. Verjetno pa malo manj kot prejšnji??

Aja, ne vozi ob naši obali. V kopru zavij proti Šmarju in od tam na mejo pri Sečovlju.

sem opazila da sta dva prehoda, plovanija dragonja, katerega priporočate?
hvala.

Prejšnji petek je bila rees gneča. Mislim, da je jutri ne bo toliko, ker se je že začela šola – zgleda da so se šolarji veliko okrog vozili :)))
Zato jo kar veselo piči na morje :))
Tudi jaz bom šla s prijateljico. Grem pa rada kar na prehitevalni pas, pa kar 120 na uro, da sva hitro tam. Me pa moti, ker je toliko nestrpnosti po cesti. Nemalokrat se mi zadaj kdo skoraj prilepi na avto, pa čeprav tudi jaz vozim kar 110 ali 120 na “ta hitrem” pasu in potem sledi utripanje z lučmi – najbrž si fantje želijo moje pozornosti :)))).
Glede računalnika v avtu, pa ti bolj svetujem, da si kupiš navikacijo in tako ne potrebuješ računalnika – računalnik se tudi teško postavi na armaturo in povezava z tvojim satelitom za iskanje poti je tudi vprašljiva. Jaz sem navikacijsko napravo kupila pred poletjem in odkar so mi jo montirali sem se le nekajkrat zgubila. Je pa fino, da tam kamor greš, koga poznaš – on ti pove naslov in ga odtipkaš v ekranček.

pa sem postavila čisto resno vprašanje… ker ponavadi grem proti gorici in ne proti morju….
šola je bila že prejšnji petek…
s 110-120 na uro nima kaj iskat na hitrem pasu, razen če prehiteva kamion, pa hitro nazaj na navadnega…
in seveda nimam računalnika na armaturki…

hehe

Prejšnji petek je bila strašna gneča zaradi ropa pošte v Semedeli in se avtomobili niso premikali skoraj do 22. ure. Ta vikend napovedujejo lepo vreme, čeprav je sedaj oblačno in ne preveč toplo (Koper). Priporočam, da greš ob morju, ker je manjša gneča kot če greš po Šmarski cesti in pojdi na mejni prehod Sečovlje, ne na Dragonjo. Boš čakala manj.

Gužva bo sigurno še najmanj do konca septembra ob lepem vremenu, ker vikendaši in tisti s prikolicami v kampih še vedo hodijo vsak vikend dol. Vsemi s seboj dosti hladne pijače, pa bo.

A ti si tista koza, ki cijazi po prehitevalnem pasu? Če ne znaš vozit hitreje od 120, ostani raje doma in ne delaj gužve in situacij za nesreče.
Še dobro, da so ti montirali tvojo “navikacijsko napravo”, da se zdaj manjkrat izgubiš! Hurrra!
Jaz imam raje svojo navigacijo, ki je celo montirati ni treba, pa se nikoli ne izgubim. Ne moreš verjet, a ne! OMG!!!

A ti si tista koza, ki cijazi po prehitevalnem pasu? Če ne znaš vozit hitreje od 120, ostani raje doma in ne delaj gužve in situacij za nesreče.
Še dobro, da so ti montirali tvojo “navikacijsko napravo”, da se zdaj manjkrat izgubiš! Hurrra!
Jaz imam raje svojo navigacijo, ki je celo montirati ni treba, pa se nikoli ne izgubim. Ne moreš verjet, a ne! OMG!!![/quote]

Histrion, brez histerije…a ne kapiraš, da gre za štos, provokacijo, zabavo?????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close