kako smučati
1. vzameš dile iz garaže , in pancerje seveda.
2 dile brez pancerjev neseš na srevis in si ob 30 evrov
3. začneš razmišljat ali sploh smučat za 30 evrov na dan ali pol manj pustiti v cazinoju ali za ta denar nekajkrat v bazen
4 ko se odločiš in ko z karto stojiš v vrsti ugotoviš da si zelo old fasion
5 Dile iz leta 1987 še vedno vozijo , in servisirane tudi dobro drsijo in prijemajo na letu kjer se da z njimi obračat
6 smučanje je masova zabava , ni važno kako smučaš , ampak koliko evrov vredno opremo imaš
7 po dnevu smučanja je tišina , mir in gorski zrak na strmcu prava sprostitev.
8. če ne smučaš nisi slovenc , če pa se za eno sezono odrečeš smučanju veliko privarčuješ.
9. smučarska kultura : Ni da bi govoru !
10. Smučarske proge v slovenji so napram tujini muzen na prostem !
Vesel sem da se vsaj v nečem strinjava. in da sva vsaj v eni svari enaka. Sprehodi v naravo so še vedno zastonj in lahko rečem kakšen užitek je bil prejšnji teden 20 km sprehod po dolini Krnice / kg / Nikjer nobenega turista , v koči ednini gost , edina tehnologija ki sem jo imel z sabo je bil mobitel. Fotoaparatu sem se izjemoma odrekel.
Dan danes je večina stvari užitek , a anti stres terapija mora biti , seveda za določen denar.
če se postavi meja , ni težav ! kaj pa cd ? kakšen smisel je palčevati 4 in več jurje za original – če se lahko sposojen original ali kopijo prekopira v nekaj minutah , podatke o cd pa dobi z interneta v nekaj sekundah ? Tudi turizem je odiranje , in o brezsmiselnih smiselnih užitkih potovanj bi se dalo razglabljati. Odločiš s epa za take vrste užitek ki te ko se dopust ali prost dan zaključi vrne back to the track. In dokaz da sem na pravi poti je ponovna vnema za pisanje aforizmov !
če bi vsi tebe poslušali bi bil svet totalno brezveze, se ne strinjaš.
smučanje je užitek, če je kdo pripravljen za to veliko plačat (hvala bogu.) je čisto normalno in ni noben idiot.
Če je kazino zate šport potem se mi smiliš.
Tudi CD-je in DVD-jekupujem SAMO original, ker vsaka kvaliteta nekaj stane – ali ne?
Npr:
Po novi DVD od Robbiea Williamsa sem se peljaj v Graz v soboto samo zato , ker sem ga hotel TAKOJ imet. In ni bilo važno koliko stane.
Tudi taki ljudje smo na sveto ne samo tvoj tip, kateri uživa v naravi.
Če delamo ves dan se radi tudi kaj privoščimo
Uživaj
.
Se strinjam, da je smučanje dost drag šport, saj moraš dati 30€, da te peljejo po hribu navzgor. A si že pomislil na turno smučanje. Ni gneče, ne čakaš v vrsti pred sedežnico, greš kamor hočeš, smučaš v neokrnjeni naravi, nihče te pri tem ne moti, skratka prečudovito. In kaj potrebuješ? Opremo za turno smuko (katera je bolj trpežna od opreme za alpsko smuko), nekaj kondicije, da se povzpneš na vrh od koder boš smučal (tukaj prihraniš tistih 30€). Edina nevarnost je, da te odnese kakšen plaz, ampak potem tako ali tako pride človekov najboljši prijatelj s sodčkom ruma pod vratom (tukaj prihraniš denar, ki bi ga sicer zapravil za pijačo v kakšni smučarski bajti). Ja res turno smučanje ima ogromno prednosti!!!!! LP
Tudi CD-je in DVD-jekupujem SAMO original, ker vsaka kvaliteta nekaj stane – ali ne?
temu se lahko reče ne nevednost ali metanje denarja proč – nobeden / vsaj večina / ni tako nor d abo kupoval originale ki jih dobi zastonj , če se pa kupi original ,s ekupi staro cd in ddv / z izjemo priloženim časopisom /
Profesionalni stres : da se ga premagati na dva načina :
hopa cupa /sex /
ali adrenalinska dejavnost / jumping bunging , nekaj 10 kilometrsko pešačenje , cazino /
Ni hujšega kot deževen vikend da niti okoli hiše ne moreš. Ima pa vsaka adrenalistka dejavnost to dobro lastnost da ko dosežeš normo si nekaj tedno kot prerojen. In če ne pretiravaš ni odvisnosti , z katero kar naprej svarijo po časopisih. To je to dragi moji , in jaz ne bi šel kupil najnovejšega cd v graz pa tudi če mi za to dajo milijon €vrov.
Moji dragi oboževalki bi se najlepše zahvalil za link , in ker pravi da ni knjižničarka točno poznavanje zadev okoli knjižničnega nadomestila je nekoliko čudno. je pa danes vse čudno , od Romov do ministrov , tako da s eniti več ne čudim , in sem začuden da sem zamudil rok za knjižnično nadomestilo. Ker država ne da manj kot jrja bom počakal do drugega leta , in če bog da bo jurja ali cirka 20 izposoj. sedaj so 4 !
kar se pa tiče moje uspešnosti sem glede na razmere nad uspešen , in podatek da je letos dobilo knjižnično nadomestilo manj kot 500 slovencev je zgovoren. Apatija glede branja v Sloveniji je jasna , in knjižnice so inštitucije , večina tam zaposlenih pa del birokracije. Če v knjižnicah mestem ko si sposodite knjige pričakujete kaj osebnega nsite na pravem naslovu.
Odtujenost je setavni del naše družbe , in če hočeš koga srečat greš v nakupovalne centre , kjer so znanci neverjetno zgovorni in se čudijo kje si bil leta ? In g. Flims želim d abi si našla postavnega fanta / moja malenkost je izključena / jaz pa okli ženskih zadev zadeve prelagam na prihodnji čas , se pravi čas po 2 knjigah , v katerih bom zraven. Samski stan mi kar ustreza – in kot sem zapsial v enem svojih aforizmov :
Pri ženskah je pomembnejša od izgleda notranjost , vendar dobiti tako ki vam bo pustila polno svobodo govora ni najlažje !
zanimivo je bilo letos pozno pozimi ko sem se z eno pesnico v pismih bralcev. 1 : 1
Kot je za ženske značilno obupajo – znajo pa kritizirat – in se dvigat za višave.
Dobijo se popolnoma normalne , a take so :
– ali poročene
– ali ločene
– ali imajo fanta
He, he jaz sem popolnoma normalna, pa nisem poročena, niti ločena in trenutno brez fanta…;-) In niti pod razno obupana, temveč večna optimistka.
Žensko, ki ti daje polno svobodo govora že lahko najdeš, je pa dejstvo,da ji mora biti moški govor povšeči…:-) Tukaj pa že lahko nastane problem, ha, ha…:-)
Več ali manj smo vsi normalni , kot popolno svobodo govora mislim predvsem svobodo pisanja. Da pa ti neka knjižničarka soli pamet , to pa ravno ne bi.
Drugače je potrebno polno kompromisov , s enaučiti poslušati eden drugega , potem so tukaj še iskrenost , zaupanje , in nobenega laganja , v izogib bodočim problemov je idealno da par niti ne pije , ne kadi , ne pije kave , pri sexsu zmeren in cazinojih tudi / če ona ni za cazino potem tudi on naj ne hodi tudi če tam zapravi drobiž /
Tako je to , pozabil sem še odtujenost , pomanjkanje druženaj med sosedi in vaščani / meščani /
In da si optimistka to šteje. In verjami da se da z turizmov in tudi literaturo dobro zaslužiti , za se rešit fabrike tečaj za lokalnega turističenga vodnika , kasneje še državni
” Fabriška filozofija je preživela “
če drugače ne gre se gre tja , je pa ista plača tudi za čiščenje itd
… v izogib bodočim problemov je idealno da par niti ne pije , ne kadi , ne pije kave , pri sexsu zmeren in cazinojih tudi / če ona ni za cazino potem tudi on naj ne hodi tudi če tam zapravi drobiž /
No, vse to se mi zdi pa malce smešno. Zmeren v seksu? In pitje kave pa res ne bi smela biti ovira. Pijača je druga zgodba, če se pretirava z njo. In zelo malo verjetno je, da bi bila dva popolnoma enaka. Če nekomu kaj paše pač počne to sam in obratno. Govorim o normalnih hobijih. Ljubiti, spoštovati, zaupati in biti z nekom in svoboden.
Hm, in celo dovoliti da ti drugi povedo svoje mnenje…ker že tolikokrat omenjaš to knjižičarko….LP!
Zmeren v sesxu ? če kdo zmore brez težav več kot 5 na teden naj se javi , a več kot nekaj tednov brez zdravstvenih težav ta tempo ne gre. zato zmernost , če ne padejo psiho fizične sposobnosti , sex porabi ogromno kalorij , če je zmeren ni težav.
Kava – moja abstinenčna kriza je trajala tri mesece , standardno jutranje tresenje , a ko sem se odločil da ne nisem niti enkrat več poskusil kave , ni mi žal , jutranjih 15 minut ki sem jih zgubljal z kuhabhem kave je sadaj samo mojih !
2 enakih ni , z knjižničarkami je težko. Ker ne najdejo ustreznega partenerja ali ga puste so sexsualno podhranjene. Vsaj v večini !
5 krat na teden…verjemi veliko jih zmore pa so vsi brez zdravstvenih težav, ha ha, si morda mislil 5 krat na dan? 🙂 .-) 🙂 In mislim, da če si bolj spolno aktiven, se povečajo psihofizične sposobnosti, saj je takšen človek bolj srečen človek, sreča pa daje moč za karkoli.
Poznam zelo vredu knjižničarko, moja prijateljica in že vrsto let srečno poročena.Ne sodi knjižičark kar poprek, če te ena ni marala in je kot zgleda ne moreš preboleti. Samo moje skromno mnenje, če se motim se opravičujem.
Hm, in kaj počneš sedaj s tistimi 15 minutami, ki jih ne porabiš za kuhanje kave in je samo tvojih? Saj je bilo ob kuhanju in pitju kave tudi samo tvojih…Pač užitek, kot vsak drug. Enemu je to nujno, enemu je kava le družaben dogodek…pač odvisno kaj je komu pomebnejše…
Joj, Lordwales, zanimivo kako smo si različni…
PS: Kje je bil pa Lordwales čez vikend? Na kakšni dolgi peš turi? (do sedaj najina edina skupna točka).
Stičnih točk je veliko , niso vse knjižničarke slabe , veliko jih je poročenih , a še več samskih. Te so polne kompleksov in sexsualno……………….. , ko smo že prios sexsu sex ni osnova sreče , temveč nadgradnja. Za srečo v ljubezni je potrebno zaupanje , poslušanje in poštenost , pa še kaj bi se našlo. Čez vikend sem bil v služni , sem pa šel okoli hriba in za to porabil manj kot 9 minut. Kar je rekord! Sedaj ko je slabo vreme pospravljamo po hiši , nekaj tudi pišem , novoletne čestitke v obliki aforizmov na navadnem papirju / varčevanje / sem oddal.
kako je z kavo je jasno. Tudi če jo pijemo doma je draga , in prišparanih 15 minut je samo mojih.
In lepo bi bilo če razkriješ indentiteto , verjamem pa da nisi knjižničarka , zakaj z njimi samo formalno druženje
In ko omenjaš srečo sreča je lahko marsikaj , tudi kakšna dvd komedija itd
Forum je zaprt za komentiranje.