Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Tole ne bo pilo vode, ce je nekdo najel kredit sam in ti nisi imel nic zraven, sam odgovarja zanj in njegovo poplačilo. Tebe bi terjali edinole, ce bi sel za poroka. Tako da ksr izmisljevati si neke namisljene scenarije pa res ni treba. Ženska je ziva in ce je sama vzela kredit je sama dolzna za njegovo poplacilo.

Ta tvoj je pa pravi kreten.
Kaj je videl na tanovi? Iz dežja je šel pod kap.
Če bi pri meni do tega prišlo tudi pod razno se ne odselim iz bajte .Plačujem naprej stroške tako kot do sedaj da otroci niso prikrajšani do česa.
Moj denar je moj denar.
Zraven bi se dobival še z kakšno zaradi sexa in zaradi prostega časa.
Tudi pod razno ne bi hotel živeti nekje na svojem z to tadrugo.
Poznam preveč primerov in vem kaj sledi .
Scene in zaključki z tadrugo ni so nič drugačni kot z prvo.
Hvala lepa za skupnno življenje.

Moj mi je tudi vse pustil pa sel.
3 otroke, nedokoncano hiso in 200k kredita. Odplacano caa 20.000.
Sedaj pa jamra da ne more prezivnine dat pa za kredit prispevat ker ima stroske z najemom in ker mu tanova gusi zaradi denarja.
Gospod bi bajto prepisal na otroke in s tem kao ne bi rabil vec prezivnine placevat. A kredit za bajto pa bi placevala jaz.
[/quote]

S tem se boš zascitila pred hiperinflacijo, če bo.
Potem kupuj nalozbeni srebro ali zlato in ga daj v sef.
Ob ločitvi tega v sefu ne sme biti.

Saj ni nujno da imaš skrito. Če so starši varčni in ne zapravljajo jim lahko brez problema vsak mesec daš par 100€ in če partner kaj reče, potem ne spoštuje tvojih staršev in s tem ne tebe, nima empatije itd. Po njihovi smrti, pa dobiš vse nazaj, če rabiš pa prej, si pa lahko sposodiš.

Ali pa si od staršev sposodiš denar (nakazilo na TRR) in potem počasi v gotovini vračaš. Če pride do ločitvenega postopka lahko rečeš, da je bilo to darilo ali pa da posojilo še ni bilo vrnjeno.

V glavnem če narediš to, večina ljudi niti pomislila ne bo da je kaj narobe, razen ko pride ločitveni postopek.

[/quote]

Kaj je videl pri tadrugi?
Mir pred deco in hisnimi opravili.
Mir pred sitno zeno:” odnesi smeti pokosi travo stumfi v pralni stroj kroznik v pomivalca idi v trgovino in vrzi ven 100eur za plenice na morju skaci za mulci od 6ih do 22 med vikendom stani ob 7ih izpljuni denar za plesne atletiko nogomet”
Mlado spocito brez skrbi zensko.
Pa sex kadarkoli in kjerkoli v stanovanju ze.
Tebe ne bi zamikalo?

Kaj je videl pri tadrugi?
Mir pred deco in hisnimi opravili.
Mir pred sitno zeno:” odnesi smeti pokosi travo stumfi v pralni stroj kroznik v pomivalca idi v trgovino in vrzi ven 100eur za plenice na morju skaci za mulci od 6ih do 22 med vikendom stani ob 7ih izpljuni denar za plesne atletiko nogomet”
Mlado spocito brez skrbi zensko.
Pa sex kadarkoli in kjerkoli v stanovanju ze.
Tebe ne bi zamikalo?
[/quote]
Ko imas enkrat druzino misliti edino in samo nase odpade.
Bolje ne imeti zene in otrok ce nisi sebe pripravljen vcasih postaviti na stran.
Ovce in novce se rece takim ljudem.

Jaz ga nesem kar v trgovino, da ga oni skrijejo.. 🙂

Kaj je z vami? Črn fond? Da partner ne ve? Adijo pamet no.

Saj ni nujno da imaš skrito. Če so starši varčni in ne zapravljajo jim lahko brez problema vsak mesec daš par 100€ in če partner kaj reče, potem ne spoštuje tvojih staršev in s tem ne tebe, nima empatije itd. Po njihovi smrti, pa dobiš vse nazaj, če rabiš pa prej, si pa lahko sposodiš.

Ali pa si od staršev sposodiš denar (nakazilo na TRR) in potem počasi v gotovini vračaš. Če pride do ločitvenega postopka lahko rečeš, da je bilo to darilo ali pa da posojilo še ni bilo vrnjeno.

V glavnem če narediš to, večina ljudi niti pomislila ne bo da je kaj narobe, razen ko pride ločitveni postopek.
[/quote]

Saj je verjetno še 1000 načinov, kako lahko to izpelješ. Jaz bi lahko izmaknila vsak mesec kar precejšnjo vsoto denarja, pa ne samo svojega, njegovega bi lahko, pa ne bi pogruntal. Pa mi ga niti ne bi bilo treba ne vem kako skrivati, dam ga lahko v taprvi pisker, ki mi pride pod roke, nikdar ga ne bi našel, ziher :))). Ampak meni se to enostavno ne zdi prav. Tisti, ki začne nekaj skrivati za primer, če se bo ločil, je po moje že ločen, samo da še ne ve tega.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Letos sem se ločeval in sva morala ločiti tudi ženin kredit, ker je bil pač vzet v trajanju zakonske zveze. Žena ga je pri notarju prevzela nase vendar me je notar opozoril, da je bil kredit vzet v času zakonske zveze in ga banka še vedno lahko terja od mene, če ga žena ne bi mogla več plačevati. Ni važno, če nisi porok, banka je vedela da je bila žena poročena in sem jim bil vseeno nek garant. Je šlo pa za stanovanjski kredit. Jaz sem svoj del predčasno odplačal.

Hm ja, je fer/ni fer … Odvisno od gledišča. Ce sicer skupne stroske delita, pa ‘spravljas’ samo visek zasluzka, potem ok. V kolikoe gre pa zato, da zivis na racun drugega, potem je pa to grdo. Moje mnenje.

S takim je živela moja znanka. Krasen, družinski, čudovit. Otrok, stanovanje, kuža, družinska srečanja, nedeljska kosila, izleti, vzgoja otroka, ni da ni… No, dokler ni spoznal druge. On je ostal v čudovitem stanovanju (ker je pri nakupu dal večji delež), ona pa se je lahko vrnila v svojo otroško sobo. Premoženje se je delilo 3 leta. Kar koli je predlagala je on “predlagal” odvetniku. In se je vleklo in vleklo… Po dveh letih je bila dobesedno živčna razvalina. Ženska s solidno plačo, si je sredi LJ kar težko našla stanovanje za normalen denar in si kupila eno kripo za prevoz. Skratka, nikoli in nikdar ne bi zanj nihče rekel, da je sposoben bit taka rit.
[/quote]

to ni rit – to je psihič….

to ni rit – to je psihič….
[/quote]

Uf ja, pa kje zivite, naivčine? Zakaj mislite, da imajo sodisca toliko dela, zakaj se ljudje ne morejo dogovorit o receh iz casa zakona, ko sta bila srecna? Ja, zato ker nista vec partnerja, postane maesikdo neprepoznaven v svojih dejanjih, zeelllo pasji, in povsem znacajsko neprebavljiv …

Uf ja, pa kje zivite, naivčine? Zakaj mislite, da imajo sodisca toliko dela, zakaj se ljudje ne morejo dogovorit o receh iz casa zakona, ko sta bila srecna? Ja, zato ker nista vec partnerja, postane maesikdo neprepoznaven v svojih dejanjih, zeelllo pasji, in povsem znacajsko neprebavljiv …
[/quote]

Povečini so ženske tiste, ki nagajajo..

Res je, samo če naletiš na osebo z NOm, potem si pa nasrkal….

Se strinjam s tem. Ce jima ostaja viska denarja, naj delata kar ceta s tem svojim denarjem. Ena zenska si bo dajala na stran, druga bo brezveze zapravljala za umetne nohte recimo. Ampak moz bo prvi zenski po locitvi hotel izterjat denar, ker ga je pac sparala, a pri drugi zenski pa naj izterja to kar je zapravila za brezvezne stvari?

Je pa ne fer, da moz zivi druzino, skrbi za hiso z vecino svoje place, zenska pa daje svojo skrivoma na stran. Pa a nimate skupnih otrok? Kaj bi pa otrokom razlozili po locitvi od kod vam denar? Na lotu? Ali bi jih prepovedali stike z bivsim?

Rukneš na mizo pa rečeš “vzem če upaš” .

Si vis pacem, para bellum.

Se strinjam s tem. Ce jima ostaja viska denarja, naj delata kar ceta s tem svojim denarjem. Ena zenska si bo dajala na stran, druga bo brezveze zapravljala za umetne nohte recimo. Ampak moz bo prvi zenski po locitvi hotel izterjat denar, ker ga je pac sparala, a pri drugi zenski pa naj izterja to kar je zapravila za brezvezne stvari?

Je pa ne fer, da moz zivi druzino, skrbi za hiso z vecino svoje place, zenska pa daje svojo skrivoma na stran. Pa a nimate skupnih otrok? Kaj bi pa otrokom razlozili po locitvi od kod vam denar? Na lotu? Ali bi jih prepovedali stike z bivsim?
[/quote]
Hudič je če eden špara, drugi pa vse zapravi!
Pri ločitvi bi pa drugi želel še polovico prihranjenega denarja…

Kaj pa če nimaš staršev, da bi pri njih hranil denar? Kakšni drugi predlogi, kje se lahko skrije denar. Pri meni je bolj ta problem, da partner vse investira v mamino hišo, jaz pa pokrivam vse ostalo. Ker on nikoli nima. Jemlje tudi iz hranilnikov otrok in nikoli ne vrne.

partner špara na babji način, da daje denar mami. neumna si kot njegov curac, a te je z lučjo pri belem dnevu iskal, da te je našel? najprej moraš poskrbeti, da bo njegov denar ostal pri vas.
ne kupuj več hrane.

partner špara na babji način, da daje denar mami. neumna si kot njegov curac, a te je z lučjo pri belem dnevu iskal, da te je našel? najprej moraš poskrbeti, da bo njegov denar ostal pri vas.
ne kupuj več hrane.
[/quote]

A naj bodo potem zaradi takih neumnosti vsi lačni??

Komot ga lahko prenakažeš na moj trr. Tm bo ziher na varnem.

Brez številke tvojega računa težko nakazem….

Imaš več možnosti:
1. Pod sesalec.
2. Pod vedro, ki ga uporabljaš za pomivanje tal.
3. Pod smetnjak v kuhinji.
4. Na dno košare z umazanim perilom.

Če ta denar kljub vsemu na katerem od predlaganih mest najde, se narediš neumno in ga močno objameš, poljubiš in si pri sebi rečeš, njega pa res ne bom zapustila. 😉

Vzamem takoj, odštejem za karton piva in jo s tem drobižem pošljem po pivo v štacuno. ;P

Imaš več možnosti:
1. Pod sesalec.
2. Pod vedro, ki ga uporabljaš za pomivanje tal.
3. Pod smetnjak v kuhinji.
4. Na dno košare z umazanim perilom.

Če ta denar kljub vsemu na katerem od predlaganih mest najde, se narediš neumno in ga močno objameš, poljubiš in si pri sebi rečeš, njega pa res ne bom zapustila. 😉
[/quote]

Jaz sem kot mulc razdrl CD-ROM, odrezal PCB in z lepilom prilepil magnetke na obe strani front panela. Tako sem lahko front panel vzel stran in znotraj se je skrival prostor za … kar koli pač sem lahko not spravil :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close