Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako skombinirati oblačila

Kako skombinirati oblačila

Kupila sem si široke črne hlače. Zgoraj bom oblekla bluzo. Kaj pa jakna? Verjetno bi pasal kratek blazer? Ali pa daljši trenčkot plašč. Hvala za nasvete

Modna

jaz znam to zelo dobro.  glede na to da si kupila široke hlače črne mi tko že fse pove o tebi.  ti rabiš, pravi nasvet od moških. ti imaš problem z  feminizmom in toxičnim levičrastvom.

ti si ja ženska, pa se ne znaš niti oblečt. fsaj to ti mora bit alarm.

Ali krajša jakna, ali pa telirana daljša. Širokih jaken na široke hlače ne nosi, razen če si 1.80 🙂

jaz imam oprijeto majčko v njih.. čez sem imela jopco ta teden v jutranjih urah.. drugače pa bi imela telirano krajšo jaknico, malo odštekano ali pa đins jakno, ki je glih tko telirana.. tud teliran plašček, samo še ni mrzlo za to..

Pa saj še ni mrzlo tolko zjutraj. Če so široke hlače, pol mora biti malo oprijeto drugje, da ne bo izpadlo klovnasto. Kakšne čevlje boš pa za zraven? Črna, bela, rdeča lepo izpade. Ampak odvisno, kako to troje skombiniraš. Ter kakšen tip postave imaš.

Ce si visoka 185cm in imas pod 60kg, potem lahko zgoraj obleces tudi vreco za krompir, ji dodas en pas, sal ali samo masno in bos zgledala top.

Ker pa vecina zensk nima takega razmerja med visino in tezo, potem zgoraj obleci nekaj ozkega, kot si omenila pac majcko, cez majcko pa ozko jopico, jakno ali plasc, odvisno koliko te zebe.

To jesen so modne bolj tople barve, jaz bi crne hlace kombinirala z odetnki rjave, temno oranzno mogoce, zeleno, kaj bolj toplega za balans k crni.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 14.09.2025 ob 10:03

jaz imam oprijeto majčko v njih.. čez sem imela jopco ta teden v jutranjih urah.. drugače pa bi imela telirano krajšo jaknico, malo odštekano ali pa đins jakno, ki je glih tko telirana.. tud teliran plašček, samo še ni mrzlo za to..

Kombiniram enako, zgoraj ozko oz. telirano. Avtorica ne pozabi na prave čevlje za zraven.

Ha, dobro vprašanje :

Kaj obuti na dolge in širokega hlače?

Natikaci pasejo zraven, a je zjutraj ze premrzlo za biti v njih. Športni copati mi pa ne izpadejoepp. Mogoče, ce bi jih nosila brez nogavic…

Zakaj kupujete kar neka oblacila potem se pa sprasujete kaj obleci zraven?

Odgovor na objavo uporabnika
Stoneska, 15.09.2025 ob 00:13

Ha, dobro vprašanje :

Kaj obuti na dolge in širokega hlače?

Natikaci pasejo zraven, a je zjutraj ze premrzlo za biti v njih. Športni copati mi pa ne izpadejoepp. Mogoče, ce bi jih nosila brez nogavic…

Kaksno vezo imajo nogavice s sirokimi hlacami? Itak se ne vidijo.

Na siroke hlace nosim natikace, superge, pozimi gleznjarje, gledam le, da visina podplata in okroglina cevlja pase na hlacnico oz se meni lepo vidi izpod hlacnice.

Joj Kitovka, kot, da ko prideš v trogvino te tam čaka en kup modnih stilistov in ti vse to pove. Pač ljudje se znajdemo po svoje, šriroke črne hlače so skoraj vedno v modi, samo sliti se menjajo.

Pa nogavice se seveda vidijo, ko se vsedeš, tako, da je to pripomba na mestu.

Široke črne hlače gredo res nabolje na sandale vseh vrst – natkače, odprti sandali s peto,….

Jeseni jaz na široke hlače nosim črne modne superge s stopalkami  ali najlon dokolenkami, pa tudi salonarje z visoko peto (druge hlače, ker dolžina ni enaka) pozimi pa imam problem, ker nosim gležnarje na vezalke z malo bolj debelim podplatom, pa ni k nobenmi tem ghlačam ne gredo poleg.

Če imate še kakšne nasvet kaj obut zraven bom vesela.

zakaj bi bili štumfki problem.. pač imaš kakšne lepe ali odštekane pa je.. sicer imam jaz hlače do tal in na pumice pride luštno.. no ene imam ki so malo krajše, ko obujem čevlje, ampak jih bom odparala, da bodo tudi do tal, tko mi je bolj všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close